Evde 5 kişiyiz her gün yıkıyorum bitmiyor, çamaşır bitmez. Bi de benim çamaşır makinesi fobim var. Çalıştırırken evden falan çıkıyorum oy oy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde 5 kişiyiz her gün yıkıyorum bitmiyor, çamaşır bitmez. Bi de benim çamaşır makinesi fobim var. Çalıştırırken evden falan çıkıyorum oy oy
Aa evetKışlık kıyafetler hacimli oluyor ama başlık burası için uygun değil.
Ben yıkamıyorum.Çarşaflarla beraber çamaşır yıkanamaz mı?
Allah tan her gün yıkamıyorum o zaman durum daha vahim olurdu herhalde. Alt komşum dediğin gibi her gün atıyorBen hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.
Vallahi bilmiyorum. Benim 3 oluyor. 2 kisiyiz.Allah tan her gün yıkamıyorum o zaman durum daha vahim olurdu herhalde. Alt komşum dediğin gibi her gün atıyor
Benim kızin gün geliyor 3..4 sefer üstünü değiştirip makineye atıyorumBen hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.
Ufak cocugu olanlarin ayrı.Benim kızin gün geliyor 3..4 sefer üstünü değiştirip makineye atıyorum
Niye ki?Ben yıkamıyorum.
Aynı bizBiz 3 kişiyiz. Her gün çalışıyor. Bazen günde 2 kere bile çalışıyor. Ayrıca pazar gününden bu yana bugun makine çalışması çok normal bence.
Nevresimle birlikte havlu falan atarım veya pijama olabilir. İç çamaşırlarını normal çamaşırla atmam. Çorapları zaten ayrı yıkarım. Günde 1 defa bazen 2 defa çalıştırıyorum çünkü çok ayıklayarak yıkıyorum. Bir de hangi deterjanlardan memnunsunuz diye sorsam?Niye ki?
Hani ben ev işinden hiç anlamam.
Abes bir durumsa ben de yapmayayım.
Aynı ton renkse ve kıyafet azsa atıyorum ben. Ama açıkçası pek tercih etmiyorum çünkü kıyafetler yıkanınca toplanıyor ve yorgan kılıfının ağzını kapatmadıysam hepsini içinden çıkarıyorum bi gün bi kaç kıyafetle birlikte nevresim takımı falan vardı her şeyi tek bi yorgan kılıfı içinde çıkarmıştım. Kılıfta böyle dolanmış dolanmış ıslak ıslak hiç kolay değildi o günden beri atmamaya çalışıyorum.Çarşaflarla beraber çamaşır yıkanamaz mı?
Ben çok çok çok uzun zamandır Perwollcüyüm.Nevresimle birlikte havlu falan atarım veya pijama olabilir. İç çamaşırlarını normal çamaşırla atmam. Çorapları zaten ayrı yıkarım. Günde 1 defa bazen 2 defa çalıştırıyorum çünkü çok ayıklayarak yıkıyorum. Bir de hangi deterjanlardan memnunsunuz diye sorsam?
Bingo kullanıyorum ve memnunumNevresimle birlikte havlu falan atarım veya pijama olabilir. İç çamaşırlarını normal çamaşırla atmam. Çorapları zaten ayrı yıkarım. Günde 1 defa bazen 2 defa çalıştırıyorum çünkü çok ayıklayarak yıkıyorum. Bir de hangi deterjanlardan memnunsunuz diye sorsam?