Bitmeyen çamasır...

Ben hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.

Ben hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.
Allah tan her gün yıkamıyorum o zaman durum daha vahim olurdu herhalde. Alt komşum dediğin gibi her gün atıyor

Niye ki?

Hani ben ev işinden hiç anlamam.

Abes bir durumsa ben de yapmayayım.
Nevresimle birlikte havlu falan atarım veya pijama olabilir. İç çamaşırlarını normal çamaşırla atmam. Çorapları zaten ayrı yıkarım. Günde 1 defa bazen 2 defa çalıştırıyorum çünkü çok ayıklayarak yıkıyorum. Bir de hangi deterjanlardan memnunsunuz diye sorsam?

Çarşaflarla beraber çamaşır yıkanamaz mı?
Aynı ton renkse ve kıyafet azsa atıyorum ben. Ama açıkçası pek tercih etmiyorum çünkü kıyafetler yıkanınca toplanıyor ve yorgan kılıfının ağzını kapatmadıysam hepsini içinden çıkarıyorum 😅 bi gün bi kaç kıyafetle birlikte nevresim takımı falan vardı her şeyi tek bi yorgan kılıfı içinde çıkarmıştım. Kılıfta böyle dolanmış dolanmış ıslak ıslak hiç kolay değildi o günden beri atmamaya çalışıyorum.

yazik su israfi
baska kiyafetiniz mi yok? hemen yikanmak zorunda mi? biriktirin oyle yikansin.
biz aile evinde 3 kisiyiz. haftada 3 kere camasir makinasi açılır. 2 renkli 1 de bazen beyaz bazen havlu vs.
sonucta kirli sepetinde durursa dursun. ne onemi var ki. okul uniformasi mi bu hemen ertesi gün giyeceksin? ne guzel biriksinler, bir makina dolunca açarsın

Nevresimle birlikte havlu falan atarım veya pijama olabilir. İç çamaşırlarını normal çamaşırla atmam. Çorapları zaten ayrı yıkarım. Günde 1 defa bazen 2 defa çalıştırıyorum çünkü çok ayıklayarak yıkıyorum. Bir de hangi deterjanlardan memnunsunuz diye sorsam?
Ben çok çok çok uzun zamandır Perwollcüyüm.

Birikince tam bir eziyet ayrıca dediğim gibi benim fix her ctesi sabah nevresim yıkanır..akşam da eşim geldiğinde üzerindeki işçi kıyafetlerini atar onlar yıkanır muhakkak

Bingo kullanıyorum ve memnunum

Bizde 3 kişiyiz biri bebek. Kaşık kullanmayı çözdü. Kendi başına yemek istiyor günde 3 öğün, birinden de temiz kalkmıyor 😅 Nevresim ayrı, koyu rengi ayrı, çoksa eğer açık rengi de ayrı daha çok yazın oluyo bu, beyazı ayrı, çocuk kıyafeti ayrı, havlusu falan ayrı yıkamak beni bitiriyor. Her gün yıkasam her gün açılır o makine. Tabi bi de kurutma makinesi var. çamaşırlar ıslak beklemesin diye kurutma makinesinin bitişine yakın atıyorum baya vakit harcatıyor o yüzden. Ama haftada belli günleri çamaşıra ayırıyorum makine bi kaç posta çalışıyo ama bir güncükte olsa o sepet boş kalıyor.

Yeri gelmişken, çamaşır katlamaktan nefret ediyorum. Yapmaya en uyuz olduğum ev işi. Şu işi biri benim yerime yapıyor olsa dünyanın en mutlu kadını ben olurdum sanırım.

Benim kedilerim ve küçük çocuğum var. Bazen her gün bazen de gün aşırı makine açılır bizde de. Gına geldi artık çamaşır asmaktan falan.
Konu sahibi senin eşin de çok titiz bir adamdı, bunun da etkisi vardır sizde

X