Aynen,arkadaki evin yanı daha musaıt ama tavşanın kafesine geliyormuş top.Yani tavşana saygı duyanlar ben insanca söylediğim için bana saygı duymuyor.tabi apartman duvarları kale , önce güüüm sonra gooooool ...Anlıyorum sizi. Site içinde oturuyorum. İki katlı tüm binalar. 1.kattayım. Bizim oturma odasının olduğu tarafı kale yapıyorlar. O ses resmen kafasına vuruluyor insanın. Başta çocuklar oynasın dedim ama yok olmuyor. Uyarıyorum ertesi gün yine aynı. Karşı blok da da oynayan çocukların evleri var. Orayı kale yapmıyorlar mesala. Yaz gelince camı açıp oturamıyorum sesten
Aynen benim olsa asla bırakmam kimse olmasa dahi.biri bir çocuğu alıp gitse farkedilene kadar saatler geçer.parkta küfür öğretenler denmiş ama parkta küfürbaz çocuklar,mahallede temiz ağızlı cocuklar diye bir ayrım yok ki.parka gelen çocukta mahalledeki çocuklar işte.Sokağa salan annelerin çok büyük kısmı evde kafa dinlemek için yolluyor haklısınız.Ya çocuk yüzüme baka baka annem bizim evin orda oynamayın dedi diyor.Buyur burdan yak.öyle dedikçe kendimi iyice salak gibi hissediyorum.Aynı konudan muzdaribim bizim site ama benim oturma odam bir sokağa bakıyor ve yüksek giriş.ilkence resmen hepsi birlikte bağırıyor insan gibi konuşarak da anlaşamıyorlar.üstelik hiç biri bizim sitenin çocuğu değil . Rica ettim olmadı çikolata şeker ikram ettim olmadı bağırmadan oynamayı öğrenemediler bir türlü.telefonda o odada konuşurken cam kapalı bile olsa evde kşm var diye soruyor karşı taraf.çocuk bu diyenlere cevabım bu devirde başı boş çocuk sokağa bırakılmaz Tv'de nette görüyoruz .alırsın çocuğunu parka yada okul bahçesine götürürsün gözetiminde olur.
Çocukların oyun oynadığı alan ile max.30 adım uzaklıkta hem okul hemde devlete ait otopark var pek tabi orada oynayabilirler.annesiyle orda oynayan çok çocuk görüyorum.
Ama sabahtan gece yarısına kadar çocuğunu görmediği bir noktada oynaması için sokağa bırakan anneler oralarda oynamasına izin vermiyorlarmış. Yahu sen dayanıp çekmiyorsun çocuğunun sesini sokağa salıyorsun ben neden çekeyim .üstelik alt komşumun bebeği oldu ve ses direkt onların evde. Çözümü var mı bunun yok