- 18 Şubat 2023
- 2.778
- 2.656
- 53
- 34
- Konu Sahibi sendromluyenigelin
-
Müsait değiliz, zaten bende calisiyorum biliyorsunuz, anca izne falan çıkınca olur ,kısmet artık dersinizMerhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Hayır aslına bakarsanız izin günlerimin belli olmadığını izinsiz çalışmak zorunda kaldığım günleri bile dile getirdim. Turizmde çalıştığım için çok yoğun olduğumu bayramda bile izin kullanamadığımı söylememe rağmen bu şekilde borçlu oluyorum aslında söylüyorum zaten en büyük şaşkınlığım da bu yüzdenSiz de “aaa tabii harika olur” mu dediniz?
Tüm bu kadar ayrıntıyı niye anlatıyorsunuz ki?Hayır aslına bakarsanız izin günlerimin belli olmadığını izinsiz çalışmak zorunda kaldığım günleri bile dile getirdim. Turizmde çalıştığım için çok yoğun olduğumu bayramda bile izin kullanamadığımı söylememe rağmen bu şekilde borçlu oluyorum aslında söylüyorum zaten en büyük şaşkınlığım da bu yüzden
Sorun sizde , insanlara o enerjiyi veren sizsiniz , ben pek insancıl değilim mesela bu yüzden kimse durduk yere sana gelelim demez çünkü öyle bir yaklaşımımım yok , kendinizi değiştirin, aşırı misafirperver olmayın, herşeyin aşırısı zararlı ...Merhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Aynen de böyleler bence ..Benim bir arkadaşım var kocasının tarafından eş dost akraba kimi görse cici gelin olmak için laf olsun diye evine davet ediyor sonrada sürekli birileri bana geliyor diye dertleniyor, acaba siz veya eşinizde öyle mi davranıyorsunuz? Belki laf olsun yada nezaketen insanları davet ediyorsunuz onlarda o yüzden mi geliyor? Yok eğer siz veya eşinizden davet almadan herkes sizin eve gelecek yüzü nasıl buluyor?
Geri arayıp "hat kesildi galiba,biz müsait değiliz o tarihlerde" diyemiyormusunuz?İnanın buna fırsat vermiyorlar telefonu çat diye kapatıyorlar
Misafir İzmir’den yola çıkıp haber vermiyor bizde kalamadılar diye borcunuz var diyip diyip duruyorlar
Telefonu çat diye kapatan birinin size saygısı yoktur. Size saygısı olmayan birini evinizde misafir etmeye devam ediyorsunuz yapacak başka işiniz yokmuş gibi.İnanın buna fırsat vermiyorlar telefonu çat diye kapatıyorlar
Misafir İzmir’den yola çıkıp haber vermiyor bizde kalamadılar diye borcunuz var diyip diyip duruyorlar
Aa kafayımıvyemişler valla sizi zor durumda bırakmaya utanmayan ınsanları direk net engelleyınAntalya da yaşıyoruz
Geldiklerinde burda misafirimiz olduğu için yatılı bir daha ki sefer kaçışınız yok kesinlikle sizde kalacağız diyor bize borçlusunuz alacağımız var sizden diyorlar
Valla sürekli kalmaya gelen akraba değil canınız ciğeriniz olsa da mesafenizi koyun . Mesafe koymama izin vermiyorlar demeyin size kalmaya gelicez diyip direk kapatirlarsa mesaj yoluyla müsait olmadığınızı anlatın çalışıyorum yoruluyorum diyin açık açık .Merhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Bazı insanlar için çok zor maledefMüsait değilim demek bu kadar zor olmamalı...
Aman biz size ne yapıyoruz ki niye yoruluyormussun der böyleleri malesefValla sürekli kalmaya gelen akraba değil canınız ciğeriniz olsa da mesafenizi koyun . Mesafe koymama izin vermiyorlar demeyin size kalmaya gelicez diyip direk kapatirlarsa mesaj yoluyla müsait olmadığınızı anlatın çalışıyorum yoruluyorum diyin açık açık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?