• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek bilmeyen misafir sorunsalı

Şimdi çaya yemeğe kahveye gelmek istiyorlar kediler baya işe yaradı kapıları açabiliyorlar sevmediği misafirin şalına isemişti mesela bir kere kedim illaki tüyü oluyor o yüzden kalamiyor kimse keşke çaya yemeğe de çözüm bulabilsem

Kedinizi taradığınızda çıkan tüylerden bir tutam saklayın. Sevmediğiniz misafir geldiğinde özellikle onların tabağına çayına serpiştirin. Koltukların üzeri de tüylü kalsın, süpürmeyin. Bir daha kolay kolay adım atmazlar :D dgfhgj

Kedinizi taradığınızda çıkan tüylerden bir tutam saklayın. Sevmediğiniz misafir geldiğinde özellikle onların tabağına çayına serpiştirin. Koltukların üzeri de tüylü kalsın, süpürmeyin. Bir daha kolay kolay adım atmazlar :KK70: dgfhgj
İleri derece titizimdir malesef kediler için laf ederlerse hele yemekte tüyü çıkarsa eşim delirebilir ki kedileri kendisi getirdiği halde evimize kediler yüzünden kimse gelmiyor bunları gönderelim diyor bayramın 3 günü de misafirim vardı düşünün buna rağmen böyle diyor bende bana bak kediler benim çocuklarım Allah evlat nasip etmedi ben bunları evlat bildim yakın zamanda bebeğimi kaybettim kendimi öldürürüm diye cingar çıkardım delirdigimi düşündü herhalde kedilere laf etmiyor artık buna da şükür diyorum

bizimde antalyada akrabamız var. antalyaya tatile gittiğimiz bir yaz görüşmek için aradık ''müsaitseniz bi kahvenizi içelim'' başlığı altında.
ki otelde kalıyoruz zaten 1-2 saat görüşüp gideceğiz
bize parkın konumunu attılar termos kahveyle geldiler :KK70:
ahahah şok olmuştuk.
siz de aynı tarifeyi uygulayabilirsiniz :KK70:

İleri derece titizimdir malesef kediler için laf ederlerse hele yemekte tüyü çıkarsa eşim delirebilir ki kedileri kendisi getirdiği halde evimize kediler yüzünden kimse gelmiyor bunları gönderelim diyor bayramın 3 günü de misafirim vardı düşünün buna rağmen böyle diyor bende bana bak kediler benim çocuklarım Allah evlat nasip etmedi ben bunları evlat bildim yakın zamanda bebeğimi kaybettim kendimi öldürürüm diye cingar çıkardım delirdigimi düşündü herhalde kedilere laf etmiyor artık buna da şükür diyorum

Yemeklerin içine eşinizin kılını tüyünü mü serpiştirseniz acaba, belki tiksinirler, ya da siz bu bahaneyle kocanızı misafirlerle birlikte evden atarsınız :bicak:

Yani misafirimin olduğunu söyledim bu sefer de alacaklı oldular bende borçlu şimdi ne zaman geleceklerini bilmediğim bi zaman diliminde geleceklermiş..

Yani bu işte bir tuhaflık var.
Kimse size geliyoruz deyip telefonu çat kapamaz , ya da müsait değilimin karşılığında 5 dakika sonra uçak biletini göndermez. ( Antalya'da yaşıyorsunuz hadi tatil için desem İzmir de yaşayan asker arkadaşı tatil için Antalya'ya gitmez diye düşünüyorum)

Hadi bir aile ya da bilemediniz 3 aile yapsın bu yüzsüzlüğü. Ama çevrenizdeki herkes bu şekilde davranıyorlarsa size o zaman siz de ve eşinizde bir problem var şikayetçisi olduğunuz konuda.

Nezaketende olsa çağırdığım biri bana borçlusun diyemez.
Değil kuduz olan biri mevsim alerjisi olan biri bile benim evime ziyarete gelemez.
Evime geldikten sonra bana kuduzum diyecek de ben onu o evde barındıracağım . Büyük konuşmayayım ama mümkün değil.

Gorumcem her firsatta bana gelmek istediğini söyler,bir iki davet ettim.Tamam dedim artık geldi ya daha da söylemez heralde.Tabi ki öyle olmadı arada zaman geçti gene başladı gelirim demelere,hatta kalırım diyor sana yardim ederim diyor vs.Bende artık geçiştiriyorum kibar dille cagirmiyorim kesinlikle.O da anladı artık ısrar etmiyor.Yapacaginiz çok basit aslında ama siz yapmiyorsunuz

sırf bu yüzden çok istememe rağmen yazlık alamıyorum ya. bizim de akrabalar bilhassa eşimin tatile pahalı diye gitmeyen ailesi bi yazlık alın da tatile gidelim diyorlar. daha alınmadan. hesapladık baktık senede bize en fazla 1 hafta yer kalıyor o da kalırsa vazgeçtik almaktan. maalesef insanlar bedava mezar bulsa içine girecekler. mecbur kıracaksınız böyle böyle alışacaklar
Sırf kendini bilmez yuzsuz insanlar yüzünden, denize sıfır yazligimizi sattık. Onun yerine farklı yerlerde devre mülkler aldık, yılın 1.5 ayı gidip kalıyoruz, herkes sağ biz selamet...😉

Evi alın. Kendi kalacağınız 1-2 hafta dışında airbnb'ye verdiğinizi duyurun eşe dosta. İlgilenirseniz size özel fiyat veririm tabii dersiniz.
kendi evim olsun istiyorum istediğim zaman gideyim kalayım. başkası kalsın istemiyorum açıkçası. teşekkür ederim öneriniz için

kendi evim olsun istiyorum istediğim zaman gideyim kalayım. başkası kalsın istemiyorum açıkçası. teşekkür ederim öneriniz için

Yok zaten vermeyin airbnb'ye. Bin tane derdi var onunda. Siz sadece insanlara böyle söyleyeceksiniz. Bir 1-2 hafta eşimle başbaşa kalıyoruz, misafir kabul etmiyoruz. Diğer zamanlarda da kiraya veriyoruz diyeceksiniz.

Çocukken bizim de yazlığımız vardı. Çocuk aklımla bile annemin haline bakıp acırdım, yardım etmek için çırpınırdım.

Yok zaten vermeyin airbnb'ye. Bin tane derdi var onunda. Siz sadece insanlara böyle söyleyeceksiniz. Bir 1-2 hafta eşimle başbaşa kalıyoruz, misafir kabul etmiyoruz. Diğer zamanlarda da kiraya veriyoruz diyeceksiniz.

Çocukken bizim de yazlığımız vardı. Çocuk aklımla bile annemin haline bakıp acırdım, yardım etmek için çırpınırdım.
mantıklı 😁

Merhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Diyeceksiniz işte yorulup aksam dinleniyorum diye . Hatta teklif etmelerine firsat vermeden kalkar halim yok yemegibzor yiyip uzaniyorum deyin. Emrivaki gelicez derlerse de malesef durum boyle deyin.

Arkadaşlarımla dışarda plan yapmak istediğimde de zaten bu sorunu yaşıyorum işte evde olalım neden sana gelmiyoruz sende oturalım bende artık tam tersi evde olmak istemediğimi dışarda vakit geçirmek istediğimi söylüyorum her hafta arayıp ne zaman toplanılacak hala toplanmadık diye sıkıştırıyorlar
E sizde toplanalim.bemim evim musait degil diyin

Merhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Canım bahane bulma işte, kapatıyolarsa yüzüne pat diye, ara geri. Kapattın söyleyemedim, bu ara çok yoğunuz ağırlayamayacağız sizi de. Israr ederlerse kusura bakma bende isterim ama çalışıyoruz biliyosunuz, zor oluyor vs vs uydur. Kırılabilirler, dedikodu edebilirler ama bunlar eşinle baş başa vakit geçirip kafanı dinleyememenden daha küçük dertler

Anlaşıldı, bedava tatil için kullanıyorlar sizin evi.
Sınırınizi çizin, kirilirlar dökülürler diye düşünmeyin.
Hayır demeyi ogrenmezseniz ( sen ve eşin) daha cooook kullanırlar.
O eşine uçak bileti atan arkadasına sinir oldum, ben olsam onu öyle bir bozardim ki.
Ne münasebet ya
Kalacak olduğun otelin rezervasyon pdf i nerede derdim ben olsam.

Back