- 24 Nisan 2023
- 11
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi sendromluyenigelin
-
Antalya da yaşıyoruzTatil bölgesi mi
Geldiklerinde burda misafirimiz olduğu için yatılı bir daha ki sefer kaçışınız yok kesinlikle sizde kalacağız diyor bize borçlusunuz alacağımız var sizden diyorlarNe borcunuz var?
Hiç size gelelim diyen bir arkadaş olmadı. Sizin çevreniz sizin zayıf noktanızı bulmuşlar siz tamam diyene kadar zorluyorlar. İşimiz var bu hafta siz toplanın deyip geçeceksiniz.Arkadaşlarımla dışarda plan yapmak istediğimde de zaten bu sorunu yaşıyorum işte evde olalım neden sana gelmiyoruz sende oturalım bende artık tam tersi evde olmak istemediğimi dışarda vakit geçirmek istediğimi söylüyorum her hafta arayıp ne zaman toplanılacak hala toplanmadık diye sıkıştırıyorlar
Belki eşimin yanında olmasam o an inanın eşim davet etti diye düşünürdüm ancak o kadar güzel dille izah etmesine rağmen bu durumu yaşıyoruzAnlaşıldı, bedava tatil için kullanıyorlar sizin evi.
Sınırınizi çizin, kirilirlar dökülürler diye düşünmeyin.
Hayır demeyi ogrenmezseniz ( sen ve eşin) daha cooook kullanırlar.
O eşine uçak bileti atan arkadasına sinir oldum, ben olsam onu öyle bir bozardim ki.
Ne münasebet ya
İnanır mısınız evime uyuz olmuş insan bile geldi abartmıyorum bunu evime geldikten sonra söyledi zaten misafirden sonra temizlik Allah’ın emri oluyor böyle bir durumdan sonra canımı çıkarana kadar temizlik yaptımEs ailesi sürekli geliyorsa açıkça konuşmanız lazım
Ama eş dostsa hastayım, misafir kabul etmeye uygun değilim, uyuz olduk ailece vs gibi uydurun yalanı.
Geri arayıp “müsait değiliz” neden demiyorsunuz?İnanın buna fırsat vermiyorlar telefonu çat diye kapatıyorlar
Misafir İzmir’den yola çıkıp haber vermiyor bizde kalamadılar diye borcunuz var diyip diyip duruyorlar
Çevremde bu kadar yüzsüz insan varsa kapıyı açmam. Bu ne ya ne kadar vıcık vıcık işler bunlar.İnanır mısınız evime uyuz olmuş insan bile geldi abartmıyorum bunu evime geldikten sonra söyledi zaten misafirden sonra temizlik Allah’ın emri oluyor böyle bir durumdan sonra canımı çıkarana kadar temizlik yaptım
Aynen ben de.Anlaşıldı, bedava tatil için kullanıyorlar sizin evi.
Sınırınizi çizin, kirilirlar dökülürler diye düşünmeyin.
Hayır demeyi ogrenmezseniz ( sen ve eşin) daha cooook kullanırlar.
O eşine uçak bileti atan arkadasına sinir oldum, ben olsam onu öyle bir bozardim ki.
Ne münasebet ya
Kapı açmam.Çevremde bu kadar yüzsüz insan varsa kapıyı açmam. Bu ne ya ne kadar vıcık vıcık işler bunlar.
Kurban bayramında tatile çıkınMerhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Yani misafirimin olduğunu söyledim bu sefer de alacaklı oldular bende borçlu şimdi ne zaman geleceklerini bilmediğim bi zaman diliminde geleceklermiş..Geri arayıp “müsait değiliz” neden demiyorsunuz?
Yazlık yerde mi yaşıyorsunuz genelde o zaman herkes gelmek istiyor.Merhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Siz de “aaa tabii harika olur” mu dediniz?Yani misafirimin olduğunu söyledim bu sefer de alacaklı oldular bende borçlu şimdi ne zaman geleceklerini bilmediğim bi zaman diliminde geleceklermiş..
Şimdi anlaşıldıAntalya da yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?