- 24 Nisan 2023
- 11
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi sendromluyenigelin
-
Müsait değiliz müsait olunca biz size haber veririz diyeceksiniz ve haber vermeyeceksiniz. Çalışıyoruz müsait değiliz diyeceksiniz ve bitecek yani bu kadar uzun uzun Çile çekecek bir durum yok aslındaMerhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
İnanın buna fırsat vermiyorlar telefonu çat diye kapatıyorlarİstemiyorsanız müsait değiliz deyin buna rağmen gelmezler heralde.
Misafir İzmir’den yola çıkıp haber vermiyor bizde kalamadılar diye borcunuz var diyip diyip duruyorlarMüsait değiliz müsait olunca biz size haber veririz diyeceksiniz ve haber vermeyeceksiniz. Çalışıyoruz müsait değiliz diyeceksiniz ve bitecek yani bu kadar uzun uzun Çile çekecek bir durum yok aslında
Kesin tavır koyun size gelmek isteyenlere restinizi çekin. Açık açık misafir kabul etmediğinizi söyleyinMerhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Eşiniz ne diyor bunaMerhaba yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim, evlendiğimden beri her ay düzenli olarak bir çok misafir ağırlıyorum. Yeni gelin olmama rağmen misafir oturmalarına pek gitmedim. Sürekli arkadaşım akraba kim olursa olsun telefonda konuşurken bile bize gelmek istediğini belirtiyor. Aynı şehri geçtim şehir dışından da sürekli olarak yatılı misafir ağırlıyorum. Evliliğimin 5.ayında işe girdim ancak hala bu durum kesilmedi çalışmama rağmen insanlar kalmaya gelmek istiyorlar. Ramazan bayramında da misafirim vardı eşimin akrabaları geldi alamadığımız için kusura bakmayın dedik ama bu sefer de size gelmek için yeniden geleceğiz muhabbeti oldu, bayramda bayramlaşmak için aradığım insanlar kurban bayramında sizdeyiz diyip çat kapattılar. İnsanlara sınır çizmeme bile müsaade etmiyorlar. Ne yapmalıyım artık çok yoruldum işten gelip eşimle vakit geçiremez oldum lütfen yardım edin
Artık fazlasıyla yorulduğunu dile getiriyor oda yani akşamları birlikte vakit geçirmeyi özlediğini belirtiyor, geçen gün askerli arkadaşı aradı şehir dışından çok yoğun olduğunu şu şartlarda ona vakit ayıramayacağımızı müsait olmadığımızı belirtti arkadaşı beş dk sonra uçak biletini attı bize ben geliyorum diye yani eşime de bir şey diyemiyorum çünkü gerçekten yorgunuz müsait değilizi anlatamadık insanlaraEşiniz ne diyor buna
Açıkçası gerçekten kimseye böyle bir davranışım yok, çağırıp aldığım özenle ağırlamak istediğim biri varsa da dediğiniz gibi bunu paylaştığımda sosyal medyada bize ne zaman yapacaksın biz ne zaman geleceğiz muhabbeti oluyorBenim bir arkadaşım var kocasının tarafından eş dost akraba kimi görse cici gelin olmak için laf olsun diye evine davet ediyor sonrada sürekli birileri bana geliyor diye dertleniyor, acaba siz veya eşinizde öyle mi davranıyorsunuz? Belki laf olsun yada nezaketen insanları davet ediyorsunuz onlarda o yüzden mi geliyor? Yok eğer siz veya eşinizden davet almadan herkes sizin eve gelecek yüzü nasıl buluyor?
Antalya’da yaşıyoruzTatil bölgesi mi
Arkadaşlarımla dışarda plan yapmak istediğimde de zaten bu sorunu yaşıyorum işte evde olalım neden sana gelmiyoruz sende oturalım bende artık tam tersi evde olmak istemediğimi dışarda vakit geçirmek istediğimi söylüyorum her hafta arayıp ne zaman toplanılacak hala toplanmadık diye sıkıştırıyorlarBence siz bir süre evde olmayın. Mesela kurban bayramında tatile gidin.
Akşamları dışarda yemek yiyin. Kahve içmeye çıkın vs.
Aradıklarında dışarıdayız diyin. Hatta gelip kapıda kalanlar olsun.
Ne borcunuz var?İnanın buna fırsat vermiyorlar telefonu çat diye kapatıyorlar
Misafir İzmir’den yola çıkıp haber vermiyor bizde kalamadılar diye borcunuz var diyip diyip duruyorlar
Anlaşıldı, bedava tatil için kullanıyorlar sizin evi.Antalya’da yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?