- 4 Şubat 2022
- 230
- 399
- 33
beni de soğutuyorMerak ettiğim için soruyorum, bu kadar trip atan erkeği nasıl çekiyorsunuz. Trip atmak,naz yapmak hani kadına hastır ya. İnsan soğur saygı duyamaz bir süre sonra.
ama ben bu evde oturmak istemedim kira da olur dedim kira ödemeye razıydımBence siz de çok severek evlenmemişsiniz. İki tarafta daha çok mantık evliliği yapmış. Bu kadar kar-zarar hesabı normal değil. Neyse. Bence kendi paranızla kredi çekerek arabayı alın. Krediyi yüksek çekin evin geçimine paranızın kalmadığını söyleyin. Aynı kapıya çıkıyor zaten. Ayrıca altınları katacaksınız ama eşinizde evlenirken ev getirmiş. Onun evi olmasa ev kirası ya da konut kredisi ödeyecektiniz birlikte.
Boşanmak dünyanın sonu değil o adamla tanışmadan önce de bir hayatınız vardı yemek yiyip , nefes alabiliyordunuz.Evlilige ,bir adama bu kadar bağlanmak , aşağılandigi halde kendi için hiç bir şey yapmamak . Değerinin olmadığını bile bile durmak ben yazarken daraliyorum siz nasıl çekiyorsunuz??!kendime çok büyük bir kötülük yaptım galiba, gerçekten donanımlı bir insanım, ülkenin en iyi okullarında okudum, ingilizce yüksek lisans yaptım ancak ilişki konularında çok beceriksizim, boşanırsam naparım hiçbir fikrim yok
Bir de sivri karakter olmasanız neler olacak kimbilir.ben çevremde biraz sivri karakterli olarak biliniyorum, boşandığımda herkese rezil olacakmış gibi düşüncelerim var üstelik annem babam da çevrenin sözüne çok önem veren insanlar
Neyi düzelteceksiniz arkadaşım? Çalışan kadınsınız. Arabaya mı ihtiyacınız var,gidin alın. Robot süpürge mi lazım,gidin alın.ne yapmalıyım, yani boşanın demek kolay ama çok zor bir süreç, düzeltilemez mi
Hanzoya bak ya. Mantık evliligi mi yaptiniz bu nasıl muamele böyle. Bence iki kiside calissa ev harcamalarinin yüzde 80i erkekte olmalı böyle böyle ev harcamalarinada katilmanizi bekler. Araba baska robot supurge baska calisan kadina lazim yani. Ayrica lüks seversin sevmezsin buda ayri bir sey yani sevedebilirsin taviz verme arabayi almaya bak 4 dolmus ne kadar yipratici ya acimasiz adamArkadaşlar merhaba, ben evleneli henüz bir yıl olmadı. Evlenmeden önce eşim bana şu an oturduğumuz evde oturmayı şart koştu (kendi evi olduğu için ve ev ailesine yakın) Benim iş yerime uzak, 4 araç değiştiriyorum. Ancak eşim zaten araba alacağız demişti. Benim ülke koşullarına göre iyi bir maaşım var, eşimin maaşı benden de iyi. Ancak her araba konusu açıldığında kavga ediyoruz, sonunda konu hep boşanmaya kadar geliyor eşim tarafından. Boşa o zaman ben sana araba alamıyorum diyor. Ben ilk arabamız olacağı için güzel bir araba almak istiyorum ve gerçekten artık toplu taşımadan bıktım usandım. Bana hiç anlayış göstermiyor. Ben düğün takılarının hepsini vermeye ve kredi ödemeye razı oldum ancak kendisi biraz olsun ekstra peşinat çıkartmıyor. Bana karşı bu kadar merhametsiz olması beni çok soğuttu, her seferinde konuyu boşanmaya getirmesinden nefret ettim. Açıkçası ayrılmaya kalksam hem ailem perişan olacak hem de beni suçlayacaklar, çünkü bana çok uygun gördükleri bir kişi değildi. Tek başıma da tüm külfeti üstlenip almak istemiyorum çünkü evlilik içinde edinilen mal ortak, para konusunda eşime bu tavırlarından dolayı güvenim kalmadı. Onu seviyorum ama onun beni sevdiğine inancım da kalmadı, bu sabah robot süpürge almak istediğimi söyledim, o da 8 bin lira, başladı böyle para harcarsan nasıl araba alırız, lüks tüketim yapan bir insan da değilim, kafayı yiyeceğim, çok doldum, ağlayarak yazıyorum. ne yapmalıyım
Bu arada arabalarda yil sonu ve yil basi düşüş olacak diyorlar. Faizsiz kredi normal kredi cekin,butcenize gore alin arabanizi. Esinizide bindirmeyin.ne yapmalıyım, yani boşanın demek kolay ama çok zor bir süreç, düzeltilemez mi
Evlilikte ediniyorsun malı ortak olur siz kredi öderken o ev harcamalarını öder doğrusu budur. İyi maaş alan insanlar araba almaktan niye çekinir anlamadım ev varmış araba da olsun yani. Siz severek mi evlendiniz?ben çalıştığım için ev harcamalarına katılmamı bekliyor ve ileride boşanırsak arabaya ortak olmayacağından emin değilim
İşi bırakırım araba almazsam deArkadaşlar merhaba, ben evleneli henüz bir yıl olmadı. Evlenmeden önce eşim bana şu an oturduğumuz evde oturmayı şart koştu (kendi evi olduğu için ve ev ailesine yakın) Benim iş yerime uzak, 4 araç değiştiriyorum. Ancak eşim zaten araba alacağız demişti. Benim ülke koşullarına göre iyi bir maaşım var, eşimin maaşı benden de iyi. Ancak her araba konusu açıldığında kavga ediyoruz, sonunda konu hep boşanmaya kadar geliyor eşim tarafından. Boşa o zaman ben sana araba alamıyorum diyor. Ben ilk arabamız olacağı için güzel bir araba almak istiyorum ve gerçekten artık toplu taşımadan bıktım usandım. Bana hiç anlayış göstermiyor. Ben düğün takılarının hepsini vermeye ve kredi ödemeye razı oldum ancak kendisi biraz olsun ekstra peşinat çıkartmıyor. Bana karşı bu kadar merhametsiz olması beni çok soğuttu, her seferinde konuyu boşanmaya getirmesinden nefret ettim. Açıkçası ayrılmaya kalksam hem ailem perişan olacak hem de beni suçlayacaklar, çünkü bana çok uygun gördükleri bir kişi değildi. Tek başıma da tüm külfeti üstlenip almak istemiyorum çünkü evlilik içinde edinilen mal ortak, para konusunda eşime bu tavırlarından dolayı güvenim kalmadı. Onu seviyorum ama onun beni sevdiğine inancım da kalmadı, bu sabah robot süpürge almak istediğimi söyledim, o da 8 bin lira, başladı böyle para harcarsan nasıl araba alırız, lüks tüketim yapan bir insan da değilim, kafayı yiyeceğim, çok doldum, ağlayarak yazıyorum. ne yapmalıyım
Madem boşanmayı çok istiyorsun kapı orada hemen evi terket yarında dilekçeyi ver diyemiyor musunuz...Çalışan iyi maaşlı bir kadınsınız. Ailenizi mazeret olarak göstermeyin dik ve onurlu durun lütfen bu adamların karşısında....Arkadaşlar merhaba, ben evleneli henüz bir yıl olmadı. Evlenmeden önce eşim bana şu an oturduğumuz evde oturmayı şart koştu (kendi evi olduğu için ve ev ailesine yakın) Benim iş yerime uzak, 4 araç değiştiriyorum. Ancak eşim zaten araba alacağız demişti. Benim ülke koşullarına göre iyi bir maaşım var, eşimin maaşı benden de iyi. Ancak her araba konusu açıldığında kavga ediyoruz, sonunda konu hep boşanmaya kadar geliyor eşim tarafından. Boşa o zaman ben sana araba alamıyorum diyor. Ben ilk arabamız olacağı için güzel bir araba almak istiyorum ve gerçekten artık toplu taşımadan bıktım usandım. Bana hiç anlayış göstermiyor. Ben düğün takılarının hepsini vermeye ve kredi ödemeye razı oldum ancak kendisi biraz olsun ekstra peşinat çıkartmıyor. Bana karşı bu kadar merhametsiz olması beni çok soğuttu, her seferinde konuyu boşanmaya getirmesinden nefret ettim. Açıkçası ayrılmaya kalksam hem ailem perişan olacak hem de beni suçlayacaklar, çünkü bana çok uygun gördükleri bir kişi değildi. Tek başıma da tüm külfeti üstlenip almak istemiyorum çünkü evlilik içinde edinilen mal ortak, para konusunda eşime bu tavırlarından dolayı güvenim kalmadı. Onu seviyorum ama onun beni sevdiğine inancım da kalmadı, bu sabah robot süpürge almak istediğimi söyledim, o da 8 bin lira, başladı böyle para harcarsan nasıl araba alırız, lüks tüketim yapan bir insan da değilim, kafayı yiyeceğim, çok doldum, ağlayarak yazıyorum. ne yapmalıyım
Madem boşanmayı çok istiyorsun kapı orada hemen evi terket yarında dilekçeyi ver diyemiyor musunuz...Çalışan iyi maaşlı bir kadınsınız. Ailenizi mazeret olarak göstermeyin dik ve onurlu durun lütfen bu adamların karşısında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?