Bitmek Bilmeyen Araba Sorunumuz

Bence siz de çok severek evlenmemişsiniz. İki tarafta daha çok mantık evliliği yapmış. Bu kadar kar-zarar hesabı normal değil. Neyse. Bence kendi paranızla kredi çekerek arabayı alın. Krediyi yüksek çekin evin geçimine paranızın kalmadığını söyleyin. Aynı kapıya çıkıyor zaten. Ayrıca altınları katacaksınız ama eşinizde evlenirken ev getirmiş. Onun evi olmasa ev kirası ya da konut kredisi ödeyecektiniz birlikte.

Merak ettiğim için soruyorum, bu kadar trip atan erkeği nasıl çekiyorsunuz. Trip atmak,naz yapmak hani kadına hastır ya. İnsan soğur saygı duyamaz bir süre sonra.
beni de soğutuyor
ama ben bu evde oturmak istemedim kira da olur dedim kira ödemeye razıydım

Boşanmak dünyanın sonu değil o adamla tanışmadan önce de bir hayatınız vardı yemek yiyip , nefes alabiliyordunuz.Evlilige ,bir adama bu kadar bağlanmak , aşağılandigi halde kendi için hiç bir şey yapmamak . Değerinin olmadığını bile bile durmak ben yazarken daraliyorum siz nasıl çekiyorsunuz??!
Kuş gibi özgür olmak,gerçekten değer görmek sevilmek,özgürce hareket etmek hayaliniz yoksa oturun bu hayatı yaşamaya devam edin. Ama asla ve asla ilerde istediğiniz hayatı ve evliliği yaşayanları görüp pişman olmayın o hakkı bile kendinizde görmeyin.Simdi bu lafıma kızıyorsunuz ama zaman geçince ne dediğimi anlarsınız

ben çevremde biraz sivri karakterli olarak biliniyorum, boşandığımda herkese rezil olacakmış gibi düşüncelerim var üstelik annem babam da çevrenin sözüne çok önem veren insanlar
Bir de sivri karakter olmasanız neler olacak kimbilir.

Bir de 'onu seviyorum' yazmışsınız ama eşiniz sizi eş olarak, sevgili olarak sevmeyi bırakın 'insan' olarak bile sevmiyor, değer vermiyor, farkında mısınız?

Araba konusundan daha büyük sorunlarınız var ve araba almaması bu sorunların sadece görünür bir sonucu.

Bakin ben ev hanimiyim. 2 de cocugum var. Boyle bir durumda elimi sallasam ellisi derim, noktayi koyarim.
Ailem ve cevrem umrunda olmaz. Normalde aileme duskunumdur. Ama arkamda durmazlarsa kendileri bilirler.
Yani onceligim kendim.
Esime sunu alalim dersem ,kart sen de istedigini al der ,her zaman.
Ben calissam ,esim de evden calissa, ev islerinin cogunu o yapardi.
Net ve kararli olun . Kendinize guvenin. Tirip mi atiyor ,konusmayin.
Nereye kadar gidecek bakin. Sizi seviyorsa barismasi lazim. Barismiyorsa, zaten sevmiyordur.

Hanzoya bak ya. Mantık evliligi mi yaptiniz bu nasıl muamele böyle. Bence iki kiside calissa ev harcamalarinin yüzde 80i erkekte olmalı böyle böyle ev harcamalarinada katilmanizi bekler. Araba baska robot supurge baska calisan kadina lazim yani. Ayrica lüks seversin sevmezsin buda ayri bir sey yani sevedebilirsin taviz verme arabayi almaya bak 4 dolmus ne kadar yipratici ya acimasiz adam

ne yapmalıyım, yani boşanın demek kolay ama çok zor bir süreç, düzeltilemez mi
Bu arada arabalarda yil sonu ve yil basi düşüş olacak diyorlar. Faizsiz kredi normal kredi cekin,butcenize gore alin arabanizi. Esinizide bindirmeyin.
Yani hic mi disari cikmiyorsunuz. Araba ihtiyac.

Çalışmıyorum şuan ev hanımıyım ben isteyeyim kocam robot sürürge de alır araba da alır aldık da

Eşiniz sizi sevmiyor kabullenmek istemeseniz de evlilik böyle bişey değil

ben çalıştığım için ev harcamalarına katılmamı bekliyor ve ileride boşanırsak arabaya ortak olmayacağından emin değilim
Evlilikte ediniyorsun malı ortak olur siz kredi öderken o ev harcamalarını öder doğrusu budur. İyi maaş alan insanlar araba almaktan niye çekinir anlamadım ev varmış araba da olsun yani. Siz severek mi evlendiniz?

İşi bırakırım araba almazsam de

Boşanınca bi insan niye rezil olsun ki evlendikten sonra değişebiliyor insanlar veya gerçek yüzünü hiç göstermiyorlar
Boşandıktan sonra çok daha mutlu evlilik yapan milyonlarca insan var

Evden çalışan eşin, eşinin 4 vasıtayla işine ulaşacağını bile bile ev değiştirmemesi baştan sıkıntılı bir durum. Siz bunu nasıl/neden kabul ettiniz ki? Araba alırız vaadine kanmak da çok ilginç.
İstediğiniz arabayı krediyle almayı düşünüyorsanız krediler çok yüksek bu yüzden alamayabilirsiniz, eşiniz haklı olarak almaya yanaşmayabilit.
1-Paranız kadar bir araba alın.
2-İşe geç kalmanız ve yorulmanız ile ilgili durumları açıklayıp araba almayı krediler düzene girene kdar erteleyelim ancak taşınalım diyin.

Madem boşanmayı çok istiyorsun kapı orada hemen evi terket yarında dilekçeyi ver diyemiyor musunuz...Çalışan iyi maaşlı bir kadınsınız. Ailenizi mazeret olarak göstermeyin dik ve onurlu durun lütfen bu adamların karşısında....

Bu tam anlamiyla kadinin çalışması rezillik ya ev hanımı sultanlık örneği ya.
4 Vasıta eşin istediği yerde oturma evden çalışan bir eş ve kendi tasarrufunda söz hakkı olmaması
Neden böyle bir hayatı kendinize layık görüyorsunuz
4 araç sizi seneden seneye tuketecek
Ya tukenirsiniz yada önce kendinizi onemsersiniz

Sizin yerinizde olsam alinacak arabayi "bizim araba" olarak görmem. Isimi görecek ikinci el araba alirim. Esinizden hayir yok. Istedigin eve oturt kadin 4 arabada sürünsün ama elini tasin altina koyma. Oldu. Hemen bosanin demem, ama yerinizde olsam iyi korunurum ve bencil tutumunu devam ettirse yolumu cizerim

Kadinin gitmeyecegini bildigi icin nikahi agzinda sakiz edebiliyor. Esim böyle bir tehdidin bosanma sebebi oldugunu bilir mesela. O yüzden ikimiz de asla öyle laflar etmiyoruz

Ben de süpürge bakıyorum, evet fiyatlar öyle ..ne yapalım evi süpürmeyelim mi..bu devirde kocanin tutumlusu iyi ama sizin ki biraz bencil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…