kızlar hepiniz sağ olun ama kafam karmakarışık, babamın üstüne alsam bu kez onun lafını eder, eşim en ufak bir şeyde yatakları ayırıyor yani artık alttan alacak gücüm de kalmadı yaptığım her işi eleştiriyor, evlenirken de her şeyi yarı yarıya ödedik, maddi manevi sömürülmüş gibi hissediyorum sürekli kendimi
Sakın kendi üstüne alma arabayı bu adam para düşkününün teki.Yarın o arabanın yarısı benim der.boşansam nasıl bir yol izlerim onu da bilmiyorum, ona çok güvenmiştim, bir daha bir başkasına güvenebilir miyim bilmiyorum, boşanırsam bir daha hiç evlenemeyecek ve çocuk sahibi olamayacakmışım gibi hissediyorum
Yok aramız bozulur falan diye düşünme sakın.Yapma bu hatayı adama bedavadan arabamı hibe edecen aman evliliğim seviyorum diyordunuz falan geç bu ayakları. Alırsan ailenin üstüne yap.
Bide çocuk de.işsin allah aşkına kardeş mantıklı düşün ne çocuğu böyle bir adamla.
Ağzıma binbirtürlü laf geliyor adamla ilgili yazamıyorum.Yatakları ayırıyormuş defolsun gitsin sen hala onun sana dokunmasına nasıl katlanıyorsun.Değer ver biraz kendine.Bu kadar mı kör oldun.
Bide senin kalemin memurmuş diyo sen bunu halamı çekiyorsun.Diyemedin mi adam olur senin gibi haysiyetsiz yalancı olmaz diye
Son düzenleme: