• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitli'nin evıne buyrun...

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.995
23
358
İstanbul
evımın gırısı....

Uploaded with ImageShack.us....

Uploaded with ImageShack.usyatak odası

Uploaded with ImageShack.us.......

Uploaded with ImageShack.us.....

Uploaded with ImageShack.us.......Oturma odası ...

Uploaded with ImageShack.us.

Uploaded with ImageShack.us........

Uploaded with ImageShack.us..... mutfak....

Uploaded with ImageShack.us.........

Uploaded with ImageShack.us..

Uploaded with ImageShack.us......

Uploaded with ImageShack.us... mısafır odası ama genelıkle esım gemı bende resım yapmak ıcın kullanıoruz artık :D....

Uploaded with ImageShack.us...... umarım bu sefer olmusdur :D

kafam karıştı ya.Hem dağınık hemde küçük oldu resimler.Ama herşeye rağmen evin çok güzel görünüyor.güle güle sağlıkla oturun inşallah..a.s.:nazar:

evin güzel canım salık ve huzurun rksik olmasın içinden. fakat resimler çok küçüüük. pek bişey seçemedim:)

:) vallaha gel sen ben bıtlerımı vermıcem soz kız sadrazam .. arkadaslar vallaha bu kadr yapabıldım ılk yaptım kocaman oldu bı tanesı gerısı cıkmadı sımdıkde cok kucuk oldu

olsun canım,eksik hiç bitmez..
sen bana göre yenisin bile..benim 8.yıl bitti,eksik bittimi hayırrrr

canım arkadaşım evin çook güzel olmuş.kendin gibi evinde çok çok güzel.allah seni ailenle hep mutlu etsin inşallahh.fıstığım daha güzel çıkmış ama :)))bodrumdan sevgilerle..

evimin girişi diye belirttiğin yer özellikle çok şirin gözüküyor,duvar kağıdı mı var orada farklı görünüyor da =) keşke resimler daha büyük olsaydı da net görebilseydik.

evet canım evın gırısını ev sahıbımız kagıt yaptırmıs ben ılt tutugumuzda tas sandım sonradan fark ettım :D kagıtmıs somıne tası gıbı gozukuyor:D resım boyutunu ayarlıyamadım bu kadar yapabıldım :D

Back
X