sagol bitanem =)
sizin yazdıgınız yazıları okuyup gecenlerde bir yag almıstım ...kokusu cok agır oldugu için cope gitmıstı =( simdi gene almayı dusunuyorum benimkıler 80 en azından 85 olsa =( su sıralar goguslerime baya kafayı taktım =(
üşenmedim bütün yazılanları okudum. sonuca varan biri var mı diye meraktan. konu açılalı aylar olmuş ama bir kişi çıkıpta ben şunu kullandım ve gerçekten iyi geldi demiyo. hep tavsiye hep tavsiye... boşuna okudum hepsini ya yok herhalde bu gögüsleri büyütmenin yolu.
en çok ta melmell in sonucunu merak ediyorum ama bidaha uğramamış buralara
nur ummm bu 4 cm lik büyüme ne kadar süre içinde oldu sende
hangi yağları kullandın ben çilek ve kayısı alıcam
Canım ilk önce mersin yağı we lawanta yagıyla başladım mersini bir tane lawantadanda 3 tane falan kullandım sonra çilek we bugday badem karışımlı bebe yağı son aldığımda çemen yağıydı onu kokusundan dolayı fazla kullanmadım ama bu aralar başlıycam inş
canım ben de yağ kullanmaya başlicamm. ama nasıl bu yağlar ya bi sayfada arkadaş yazmış 10 damla falan .. nasıl oluyo kızz kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
ya kızlar bişi sorucam buz masajıda yapıyoruz ya onun büyütmeye katkısı var mı yoksa sarkmasını falan önlemek için mi yapıyoruz??
kıızzzlllaaarrrr müthiş bir gelişmem var..dün sabah ölçtüğümde göğsüm 78 cm di..gece bir baktım 81.şuan 80 heyoooo :)))))) masaj yaptım günde 1 kere 2 tane hurma yedim 3 gün.Dün de ilk defa günde 2 kere masaj 2 hurma ve 2 fincan karışık bitki çayı(civanperçemi,huş,peygamber çiçeği,nergis vs) ve içine bi başak adaçyı katarak içtim.akşam baktığımda 3 cm lik büyüme vardı.şuan 2 cmrabbım şükürler olsunnn..olmayana da verr..amiinnn
bu buzun bi zararı çıkmaz dimi soradan üşütmek dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?