- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
adın ne bu arkadaşın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adın ne bu arkadaşın
adın ne bu arkadaşın
Çok güzelmiş Merve çiçek açıyor mu acaba
Fiona gibi
Fiyort muydu fiyorino muydu derken buldum.Fiona gibi![]()
harika renkleri var bakFiyort muydu fiyorino muydu derken buldum.
Ya bunun da renkleri bi canlı ki eminim bunlar da daha canlıdır fotoda çıkmamıştır tam.harika renkleri var bak
![]()
Fittonya Bitkisi- Fittonia Verschaffeltii- 6 Farklı Renk Seçeneği -8,5 cm Saksıda
Hızlı Gönderi- Birbirinden Farklı Çeşit Çeşit Kaktüslerwww.kaktus-sukulent.net
Dantele geeelll
o çok kıymetli babamın rahmetli teyzesinden. Çok severdim.Dantele geeelll
Ben de danteli severim. Annem Yemek masası için bile dantel örmüş. O kadar uğraşmış kullanılmaz mı el emeği bunlaro çok kıymetli babamın rahmetli teyzesinden. Çok severdim.![]()
Ben sevmem aslında ama çok kıymetliler güzel gelmese de niyeti bozmuyorum ekmek vermişler güzel güzel elimden geldiğince kullanıyorum.Ben de danteli severim. Annem Yemek masası için bile dantel örmüş. O kadar uğraşmış kullanılmaz mı el emeği bunlar
Çok değerlenecek bu danteller haberin olsun. Paraya para demeyeceğizBen sevmem aslında ama çok kıymetliler güzel gelmese de niyeti bozmuyorum ekmek vermişler güzel güzel elimden geldiğince kullanıyorum.
Kız kıyıp satılmaz kiÇok değerlenecek bu danteller haberin olsun. Paraya para demeyeceğiz![]()
Ay benim de çıksınlar hemen yarın. Bugün olmadı bari yarın olsunMerve bak böyle çıkıyorlar
Eki Görüntüle 2687454
1 haftayı buluyor çıkması amaAy benim de çıksınlar hemen yarın. Bugün olmadı bari yarın olsun![]()
Daha çok var o zaman1 haftayı buluyor çıkması ama