• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

Bunu aloevera diye biliyorum ama sizinkilere benzemiyor sanki 🤔

Eklentiler

• IMG-20200905-WA0012.jpeg
    IMG-20200905-WA0012.jpeg
    89,2 KB · Görüntüleme: 59
Hanımlar bitkileriniz solgun görünüyorsa, çiçeklenmiyorsa haşlanmış yumurta suyuyla sulamayı deneyin. Farkı göreceksiniz. Çiçekçilerin kullandığı diğer bir yöntem de bitkilere doğum kontrol hapı vermektir. Doğum kontrol hapı biraz masraflı gelebilir ama haşlanmış yumurta suyunu mutlaka deneyin :)

Hanımlar bitkileriniz solgun görünüyorsa, çiçeklenmiyorsa haşlanmış yumurta suyuyla sulamayı deneyin. Farkı göreceksiniz. Çiçekçilerin kullandığı diğer bir yöntem de bitkilere doğum kontrol hapı vermektir. Doğum kontrol hapı biraz masraflı gelebilir ama haşlanmış yumurta suyunu mutlaka deneyin :)
Deneyeceğim açar inşallah 🤗

Teşekkürler. 🤗

Bakabilenlere hayranlıkla bakıyorum. Aloe vera nasıl büyütülür marketten almıştım biraz bırakmış gibi kendini aldığımdan beri öyle yani 😔 ( toprak ve saksı değişimi yapıldı)

Wv sahıbımın sapsarı olmus aloverası atmya kıyaöadım ve karanlık odada bakmaya basladım haftada 2 defa su verdım yapraklar yesermeye basladıkca suyu kısmaya basladım topragı kurumadan su vermedım suyu sevmıyor ve topragı kaktus topragı olmalı.. Suan tek aloveram 4 5 yavru ıle buyumeye devam ettı artık balkonun gölge tarfında bakıyorum cok sıcak zamanlarda 2 defa suluyorum kısın içeri alıyorum

Back