- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.844
- 598
- 33
Aa bağlanmışını hiç görmedim.Aloa veranı bağla dağılmasın sağa sola doğruSkulent lere kışın haftada bir su ver fazlasına gerek yok
Çok güzeller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bağlanmışını hiç görmedim.Aloa veranı bağla dağılmasın sağa sola doğruSkulent lere kışın haftada bir su ver fazlasına gerek yok
Çok güzeller
Ben kendiminkini bağlayayım sana foto atarım. Ona göre sen de yaparsın :)Aa bağlanmışını hiç görmedim.
Vay beeBen kendiminkini bağlayayım sana foto atarım. Ona göre sen de yaparsın :)
Bu ara A101 gelmiş Aloe Vera çok güzel. Böyle dolu dolu çok da uygun. Kaldıysa bence al mutlakaVay bee![]()
Yemişlerdir burda.Bu ara A101 gelmiş Aloe Vera çok güzel. Böyle dolu dolu çok da uygun. Kaldıysa bence al mutlaka
ayy çok güzel olmuşlar yaaaEki Görüntüle 2724678
Sanırım 2 ay oldu. Az daha büyüsünler di mi? Toprağım da iğrenç kesin ondan bu kadar uzun oldu ama almış bulundum bi kere.
Çok heycanlı inşallah bişiy olmaz arada sulamaya devam şimdi çok güzsl sukulent toprağı bulacam inşallah.ayy çok güzel olmuşlar yaaaelleme büyüsünler öyle bir şey olmaz. şimdi narin olur
çok sulama. Kış aylarında hele hiç sulama en az bir hafta susuzluğa dayanıyorlar. Dikkatli olÇok heycanlı inşallah bişiy olmaz arada sulamaya devam şimdi çok güzsl sukulent toprağı bulacam inşallah.
ayy benimde var böyle kopan yapraklarım toprakta.Kaç günde bir suladın canım yaa benimde böle olur inşallahEki Görüntüle 2724678
Sanırım 2 ay oldu. Az daha büyüsünler di mi? Toprağım da iğrenç kesin ondan bu kadar uzun oldu ama almış bulundum bi kere.
İlk 10 gün 2 gün arayla spreyle ıslattım. Sonra da kafama göre takıldım. Haftada 1 filan. 2 ayı buldu bu hali. Galiba yerini sevmediler. Toprak da iğrençti.ayy benimde var böyle kopan yapraklarım toprakta.Kaç günde bir suladın canım yaa benimde böle olur inşallah
İyi geceler.Iyi geceler. Yarın annemin bana doğum günümde ektiği çiçeği atacağım çok güzel.
balkonda mıydı bu 2 ay içinde ? büyüsün biraz bende atayım burayaİlk 10 gün 2 gün arayla spreyle ıslattım. Sonra da kafama göre takıldım. Haftada 1 filan. 2 ayı buldu bu hali. Galiba yerini sevmediler. Toprak da iğrençti.
Direkt güneş almayan bi pencere kenarında içteydi.balkonda mıydı bu 2 ay içinde ? büyüsün biraz bende atayım buraya![]()
Lütfen aatYa hepinizin çiçekleri çok güzel emekleriniz boşa çıkmasın diyim... sabah olsun bende atayım fikir olsun ,ortak var sizde olup bende bulunmayan var ki bahara eksikleri tamamlarım Diye düşünüyorum...yalnız ben isim araştırması bile yapmıyorum benimkiler hep isimsiz..![]()