Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

20201120_131905.jpg

Sanırım 2 ay oldu. Az daha büyüsünler di mi? Toprağım da iğrenç kesin ondan bu kadar uzun oldu ama almış bulundum bi kere.

ayy çok güzel olmuşlar yaaa ❤️ elleme büyüsünler öyle bir şey olmaz. şimdi narin olur
Çok heycanlı inşallah bişiy olmaz arada sulamaya devam şimdi çok güzsl sukulent toprağı bulacam inşallah.

Çok heycanlı inşallah bişiy olmaz arada sulamaya devam şimdi çok güzsl sukulent toprağı bulacam inşallah.
çok sulama. Kış aylarında hele hiç sulama en az bir hafta susuzluğa dayanıyorlar. Dikkatli ol

Iyi geceler. Yarın annemin bana doğum günümde ektiği çiçeği atacağım çok güzel.

ayy benimde var böyle kopan yapraklarım toprakta.Kaç günde bir suladın canım yaa benimde böle olur inşallah
İlk 10 gün 2 gün arayla spreyle ıslattım. Sonra da kafama göre takıldım. Haftada 1 filan. 2 ayı buldu bu hali. Galiba yerini sevmediler. Toprak da iğrençti.

İlk 10 gün 2 gün arayla spreyle ıslattım. Sonra da kafama göre takıldım. Haftada 1 filan. 2 ayı buldu bu hali. Galiba yerini sevmediler. Toprak da iğrençti.
balkonda mıydı bu 2 ay içinde ? büyüsün biraz bende atayım buraya :nazar:

Ya hepinizin çiçekleri çok güzel emekleriniz boşa çıkmasın diyim... sabah olsun bende atayım fikir olsun ,ortak var sizde olup bende bulunmayan var ki bahara eksikleri tamamlarım Diye düşünüyorum...yalnız ben isim araştırması bile yapmıyorum benimkiler hep isimsiz..😊😊

Ya hepinizin çiçekleri çok güzel emekleriniz boşa çıkmasın diyim... sabah olsun bende atayım fikir olsun ,ortak var sizde olup bende bulunmayan var ki bahara eksikleri tamamlarım Diye düşünüyorum...yalnız ben isim araştırması bile yapmıyorum benimkiler hep isimsiz..😊😊
Lütfen aat 😍 Bakalım bahara neler yaparız her birimiz 🥰

Bahçedeki ler soğuktan etkilendi ,havalar açınca budama işlerini yapacağım,güllerim her renk bu arada belli etmiyorlar..

Eklentiler

• IMG_20201121_133802.jpg
    IMG_20201121_133802.jpg
    241,6 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20201121_133754.jpg
    IMG_20201121_133754.jpg
    231,1 KB · Görüntüleme: 48
Back