• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

bir türlü sukulent bakamıyorum bende .Her seferinde hevesle alıyorum ,kendi küçük saksılarından çıkarınca yaprakları yumuşuyor sonrada ölüyor :63:

bir türlü sukulent bakamıyorum bende .Her seferinde hevesle alıyorum ,kendi küçük saksılarından çıkarınca yaprakları yumuşuyor sonrada ölüyor :63:
Çok su mu veriyorsunuz. Aslında en kolay bitkidir sukulent

toprağı kuru duruyor bende üstten suluyorum günde 1 kere havalar çok sıcak oldugu için.Sulamayınca da ölüyorlar sulayınca da .Sukulent dışında bütün çiçeklerim benden memnunlar ama ben ısrarla sukulent büyütmek istiyorum :KK48:
Bak benimki minnacıktı. 2 yılda bu hale geldi
IMG_20200906_170653.jpg

Çok fenayım demi😁
Başka çiçek bakamıyorum evde. Hem küçük hemd egüneş almıyor 😟
Bu yıl ben de çiçek bakmaya başladım. Attığım sukulenti balkona atmıştım bakmıyordum bile
Limon ağacının altındaydı bir baktım büyümüş 😁

20200906_171310.jpg

Bende de durumlar çok saçma bi hal aldı. Uzadılar ama dağılarak.
20200906_171329.jpg

Bu ikisinde gram ilerleme yok.
20200906_171345.jpg

Diken gibi olan güzel gelişti. Soldaki uzun kat kat çol tatlı bişeydi. Koptu bi süre uzadıktan sonra anlamadım.

20200906_171957.jpg
İsmini unuttuğum bir bitki. Mor bi çiçek açıyor güzel ama çok ağır kokulu. Bebiş rahatsız olmasın diye çiçeğini kesip atmıştık 2 çiçek daha verdi. Balkona koy dedim kesme. Kıyamıyom. Daha ne kadar balkonda durur acaba?

Bunu az detaylı anlatsana şimdi bütün yaprakları koparıp ekcem bi sürü sukulentim olsun. 🤪
Şöyle ki yaprağı kopardığın taraf üste kalacak şekilde toprağa dik o kadar😁

Çiçek açmıyor 🥺

Eklentiler

• IMG_20200906_224242.jpg
    IMG_20200906_224242.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 50
Back