Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok su mu veriyorsunuz. Aslında en kolay bitkidir sukulentbir türlü sukulent bakamıyorum bende .Her seferinde hevesle alıyorum ,kendi küçük saksılarından çıkarınca yaprakları yumuşuyor sonrada ölüyor![]()
toprağı kuru duruyor bende üstten suluyorum günde 1 kere havalar çok sıcak oldugu için.Sulamayınca da ölüyorlar sulayınca da .Sukulent dışında bütün çiçeklerim benden memnunlar ama ben ısrarla sukulent büyütmek istiyorumÇok su mu veriyorsunuz. Aslında en kolay bitkidir sukulent
Çok fenayım demiÇok güzeller![]()
Burada varmış saksısı C CalciferEki Görüntüle 2686186
Bunu çekemedim tam boyu daha uzun:) ismini unuttum. Alttan bi sürü yavruladı.
Bu yıl ben de çiçek bakmaya başladım. Attığım sukulenti balkona atmıştım bakmıyordum bileÇok fenayım demi
Başka çiçek bakamıyorum evde. Hem küçük hemd egüneş almıyor![]()
Allahım birde yavruları var altındaBak benimki minnacıktı. 2 yılda bu hale geldi
Eki Görüntüle 2686236
Bunun yaprağını koparıp toprağa dikince tekrardan çıkıyorAllahım birde yavruları var altındaTam olarak istediğim bu manzara işte
![]()
bir türlü sukulent bakamıyorum bende .Her seferinde hevesle alıyorum ,kendi küçük saksılarından çıkarınca yaprakları yumuşuyor sonrada ölüyor![]()
Bunu az detaylı anlatsana şimdi bütün yaprakları koparıp ekcem bi sürü sukulentim olsun.Bunun yaprağını koparıp toprağa dikince tekrardan çıkıyor![]()
Şöyle ki yaprağı kopardığın taraf üste kalacak şekilde toprağa dik o kadarBunu az detaylı anlatsana şimdi bütün yaprakları koparıp ekcem bi sürü sukulentim olsun.![]()
Nasıl yani gövdeden ayrılan taraf toprağa temas etmeyecek mi?Şöyle ki yaprağı kopardığın taraf üste kalacak şekilde toprağa dik o kadar![]()
Dur sana fotoğraf atıcam eve yeni girdimNasıl yani gövdeden ayrılan taraf toprağa temas etmeyecek mi?
Evet orası havada kalacak. Çiçek ordan çıkıyorNasıl yani gövdeden ayrılan taraf toprağa temas etmeyecek mi?
Bu bu kadar değil mi ya çiçeği de mi oluyo?Çiçek açmıyor![]()
bu çilli begonya açması lazım yani nomaldeBu bu kadar değil mi ya çiçeği de mi oluyo?![]()
Evet çiçek de oluyomuş ama ben herkeste böyle gördümbu çilli begonya açması lazım yani nomalde