Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

Maşallah çok tatlılar. Teyze doğru söylemiş annemde vardı ondan. görsellerde de çıkıyor

Maşallah çok tatlılar. Teyze doğru söylemiş annemde vardı ondan. görsellerde de çıkıyor
Ay benim gugılım bozuk herhalde valla aynısı yok ya bulduysanız link ekler misiniz bana Ben yaprak güzeli kabul edip ona göre muameleye başladım zaten.

Merhaba cnm, topiğin hayırlı olsun.
Çiçeklerinin hepsi çok güzel. Maşallah..
Bende çiçek çok severim ama evim müsait olmadığı için çok da fazla alamıyorum. Kaktüslerim var benimde. Onları paylaşırım bende birgün

Çok güzeller yaa.. Bende çok istiyorum çeşit çeşit olsun amaa bir kaç tane bişey var bende.. Sahi neden istediğim halde almıyorum ki Ama size bir de fesleğen almanızı öneririm.. Dokundukça balkonunuza kokusu yayılsın ben çok seviyorum gidip gelip oynuyorum kokusu yayılsın diye : )

Bakabilenlere hayranlıkla bakıyorum. Aloe vera nasıl büyütülür marketten almıştım biraz bırakmış gibi kendini aldığımdan beri öyle yani ( toprak ve saksı değişimi yapıldı)
Aleo vera bakımı en kolay bitkilerden.. Çok sulamayacaksın çok soğuk yerlere uygun değil.. Direk güneşe maruz kalacak şekilde bırakma ama yazın balkonda durabilir.. Kışın çok soğuk olursa içeri bir yere koy.. Ayrıca saksıdaki toprağı kurumaya başlayınca su dökeceksin.. Ben mesela 10 günde bir su döküyorum yetiyor.. Hatta bazen geçiyor bile.. Tam benim gibi tembellerin bakabileceği bir bitki : ) büyüyen yapraklarını koparıp koparıp yüzüme sürüyorum.. Yanık kaşıntı gibi durumlarda hemen koparıp sürüyorum acayip süper bir bitki yaa kıymetini bilin onun..

Ay bakalım ya gözüm hep üstünde bir günde mucize olmaz ama elimde değil

Bakabilenlere hayranlıkla bakıyorum. Aloe vera nasıl büyütülür marketten almıştım biraz bırakmış gibi kendini aldığımdan beri öyle yani ( toprak ve saksı değişimi yapıldı)
Alti delikli bir saksiya ekin, gunes isigini direkt olarak almasin, cok sicaklarda 3-4 gunde bir sulayabilirsiniz kisin cok daha seyrek sulayin. Aslinda cok bakim isteyen bir bitki degildir kolay kolay olmez

Bende çiçek delisiyim bu sene küstüm tohumu ektim beni nasıl sevindirdi anlatamam çiçek vermeye başladı

Bunlar da benim meleklerim

Eklentiler

• 20200823_184331.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 62
Bekleriz mutlaka teşekkür ederim.

Vardı öldü ya rahmetliyi paylaşmamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…