• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

50 çeşit kaktüs ve sükulentim vardı öyle güzel baktım ki onlara bir yıldır büyüdüler ama bu yazın sıcağına dayanamadı sükulentlerim çok üzüldüm tüm paramı onlara verdim bir yıldır sadık kalan kaktüslerim ve diğerleri oldu çok seviyorum çiçeklerimi keşke ziyan olmasalardı :KK43:
Allah allah niye ki çok mu sıcak yaşadığınız yer? İçerde değiller mi 🤔

Merhaba canlar. :KK54:
Son 1 yıldır evimde saksılarımın sayısının arttığını farkettim. İnanılmaz güzel bir şeymiş bitki/çiçek sahibi olmak.
Bitkler ve bakımları konusunda bilgiler paylaşacağımız yeni bir konu olsun istedim.
Aşağıya bendeki güzelliklerin fotoğrafını bırakacağım. 🤗
Eki Görüntüle 2679066
Bunu bugün aldım adını bilmiyorum. Teyze yaprak güzeli dedi yolladı beni. 🤣🤣 Bilen varsa yazsın lütfen. 🤗
Eki Görüntüle 2679067
Cam güzelim. 🌺
Eki Görüntüle 2679071
Bunun da adını bilmiyorum. Marketten aldım. 🌱
Eki Görüntüle 2679074
Kokulu karanfilmiş bunun adı. Şahaneydi kokusu tarifsizdi. Ama öldü artık. 💮
Eki Görüntüle 2679076
Bu da yazın başında vardı çok erken öldü. 🌼
Eki Görüntüle 2679077
Olmazsa olmaz sardunya. 🏵 Şu an o çiçekler döküldü yeni tomurcukları var. 🥰
Eki Görüntüle 2679078
Vee bebeklerim sukulentlerim. 🌿🌵
Kalbimi bıraktım😍 çok guzeller 🌱💚

Üşenme litfeeen 😘
Telefonumda bulabildiklerimi paylaşayım o zaman, yarın devamı gelir.❤
Screenshot_20200822-234600.png
Bu benim koca bebeğim, normalde bağlı duruyor bakayım ne kadar büyümüş diye iplerini çözdüğümde çekmiştim 😁 Kendisi bebekken anneme gelmişti evlenirken bana verdi ve 3 yılda baya enine boyuna büyüdü😍
Screenshot_20200822-233806.jpg

Bu da göz bebeklerimden biri, ev hediyesi gelmişti ve evlendiğimizden beri her yaz böyle coşkuyla çiçek verir.🌸 Yaprakları çiçeklerine göre biraz cılız.😔 Screenshot_20200822-232514.jpg
Balkon çiçeklerinin vazgeçilmezi sardunya😄 En coşkulu anlarında çekmiştim şuan çiçeklerini döküyorlar 😊
Screenshot_20200822-231023.png Screenshot_20200822-234012.png
Sukulent serisinden bir kısmı,
birazcık da balkonda var🤗🌸
Screenshot_20200523-013920.jpg
Cinsini bilmediğim bir kılıç böyle kıvrım kıvrım büyüyor çok cici.😍

Yok baktım da gugıldan. Bilgim yokmuş. Hoş zaten ben bu işleri yeni öğreniyorum. 🤣
Maşallah kısa sürede epey yol katetmişsin.
Bende 30umda başladım. Daha yeni bebek geliyor diye dağıttığım bitkiler de vardı. Kıyamıyorum bile vermeye.:))

Telefonumda bulabildiklerimi paylaşayım o zaman, yarın devamı gelir.❤
Eki Görüntüle 2679127
Bu benim koca bebeğim, normalde bağlı duruyor bakayım ne kadar büyümüş diye iplerini çözdüğümde çekmiştim 😁 Kendisi bebekken anneme gelmişti evlenirken bana verdi ve 3 yılda baya enine boyuna büyüdü😍
Eki Görüntüle 2679128
Bu da göz bebeklerimden biri, ev hediyesi gelmişti ve evlendiğimizden beri her yaz böyle coşkuyla çiçek verir.🌸 Yaprakları çiçeklerine göre biraz cılız.😔Eki Görüntüle 2679129
Balkon çiçeklerinin vazgeçilmezi sardunya😄 En coşkulu anlarında çekmiştim şuan çiçeklerini döküyorlar 😊
Eki Görüntüle 2679130 Eki Görüntüle 2679131
Sukulent serisinden bir kısmı,
birazcık da balkonda var🤗🌸
Eki Görüntüle 2679137
Cinsini bilmediğim bir kılıç böyle kıvrım kıvrım büyüyor çok cici.😍
Ay maaşallah daha da mı vaaar 😍😍😍

Maşallah kısa sürede epey yol katetmişsin.
Bende 30umda başladım. Daha yeni bebek geliyor diye dağıttığım bitkiler de vardı. Kıyamıyorum bile vermeye.:))
Teşekkür ederim. İnsallah bin tane milyon tane olsunlar. 🤣

Hayırlı olsun topigin telefonumdakileri yüklüyorum. Yarın da kızların fotolarını atarım

Bu benim teraryumum annemle birlikte atölyeye gitmiştik. Kaktüs her yıl 2 YA da 3 defa acıyor.

-İlk resim Peperomia eski ev sahibimizden kalma küçüktü saksi degisiminden sonra coştu 😍
- ikincisi Antoryum (flamingo) çiçeğim aşık olup aldım diyebilirim. 🥰
-Üçüncü aloevera'm baya büyüktü yapraklarini kullanmakdan küçük kaldı buyumelerini bekliyorum. 🤪
-Dördüncü foto isimlerini hatrlayamadim şimdi çiçekli olan begonvil miydi çiçekler soldu degistiriyor kendini. Buyuk yapraklı olan baya küçüktü büyüyor kocaman olcak 🥰
-beşinci fotoğraf Ceylan gözü Sardunya gecen aylardaki balkon çiçeklerim su an o hallerinden eser yok çoğu soldu şimdi filizlendiler yine. Bi daha aliy miyim hayır seneye balkonu petunyalarla doldurcam 😅
MAŞALLAH demeden geçmeyin 🥰🤪
merve merve

Eklentiler

• 20200823_110613.jpg
    20200823_110613.jpg
    192,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 20200823_110532.jpg
    20200823_110532.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 91
  • 20200823_110514.jpg
    20200823_110514.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 76
  • 20200823_110502.jpg
    20200823_110502.jpg
    238,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20200528_163219.jpg
    20200528_163219.jpg
    242,7 KB · Görüntüleme: 95
-İlk resim Peperomia eski ev sahibimizden kalma küçüktü saksi degisiminden sonra coştu 😍
-Üçüncü aloevera'm baya büyüktü yapraklarini kullanmakdan küçük kaldı buyumelerini bekliyorum. 🤪
-Dördüncü foto isimlerini hatrlayamadim şimdi çiçekli olan begonvil miydi çiçekler soldu degistiriyor kendini. Buyuk yapraklı olan baya küçüktü büyüyor kocaman olcak 🥰
-beşinci fotoğraf Ceylan gözü Sardunya gecen aylardaki balkon çiçeklerim su an o hallerinden eser yok çoğu soldu şimdi filizlendiler yine. Bi daha aliy miyim hayır seneye balkonu petunyalarla doldurcam 😅
merve merve
Maşallah yahu 😍 hepsi çook güzel 🥰

merve merve
Maşallah çok güzeller begonvil göremedim ben ama

Back