Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

Allah allah niye ki çok mu sıcak yaşadığınız yer? İçerde değiller mi

Kalbimi bıraktım çok guzeller

Üşenme litfeeen
Telefonumda bulabildiklerimi paylaşayım o zaman, yarın devamı gelir.❤

Bu benim koca bebeğim, normalde bağlı duruyor bakayım ne kadar büyümüş diye iplerini çözdüğümde çekmiştim Kendisi bebekken anneme gelmişti evlenirken bana verdi ve 3 yılda baya enine boyuna büyüdü

Bu da göz bebeklerimden biri, ev hediyesi gelmişti ve evlendiğimizden beri her yaz böyle coşkuyla çiçek verir. Yaprakları çiçeklerine göre biraz cılız.
Balkon çiçeklerinin vazgeçilmezi sardunya En coşkulu anlarında çekmiştim şuan çiçeklerini döküyorlar

Sukulent serisinden bir kısmı,
birazcık da balkonda var

Cinsini bilmediğim bir kılıç böyle kıvrım kıvrım büyüyor çok cici.

Yok baktım da gugıldan. Bilgim yokmuş. Hoş zaten ben bu işleri yeni öğreniyorum.
Maşallah kısa sürede epey yol katetmişsin.
Bende 30umda başladım. Daha yeni bebek geliyor diye dağıttığım bitkiler de vardı. Kıyamıyorum bile vermeye.:))

Ay maaşallah daha da mı vaaar

Maşallah kısa sürede epey yol katetmişsin.
Bende 30umda başladım. Daha yeni bebek geliyor diye dağıttığım bitkiler de vardı. Kıyamıyorum bile vermeye.:))
Teşekkür ederim. İnsallah bin tane milyon tane olsunlar.

Hayırlı olsun topigin telefonumdakileri yüklüyorum. Yarın da kızların fotolarını atarım

Bu benim teraryumum annemle birlikte atölyeye gitmiştik. Kaktüs her yıl 2 YA da 3 defa acıyor.

-İlk resim Peperomia eski ev sahibimizden kalma küçüktü saksi degisiminden sonra coştu
- ikincisi Antoryum (flamingo) çiçeğim aşık olup aldım diyebilirim.
-Üçüncü aloevera'm baya büyüktü yapraklarini kullanmakdan küçük kaldı buyumelerini bekliyorum.
-Dördüncü foto isimlerini hatrlayamadim şimdi çiçekli olan begonvil miydi çiçekler soldu degistiriyor kendini. Buyuk yapraklı olan baya küçüktü büyüyor kocaman olcak
-beşinci fotoğraf Ceylan gözü Sardunya gecen aylardaki balkon çiçeklerim su an o hallerinden eser yok çoğu soldu şimdi filizlendiler yine. Bi daha aliy miyim hayır seneye balkonu petunyalarla doldurcam
MAŞALLAH demeden geçmeyin
merve

Eklentiler

• 20200823_110613.jpg
    192,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 20200823_110532.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 92
  • 20200823_110514.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 77
  • 20200823_110502.jpg
    238,2 KB · Görüntüleme: 85
  • 20200528_163219.jpg
    242,7 KB · Görüntüleme: 96
Maşallah yahu hepsi çook güzel

Maşallah çok güzeller begonvil göremedim ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…