Gördüm balkon mu orası tam incelemedim ama devasa fesleğeni gördüm ondan sordum canımBalkonda duruyor durdugu taraf cok gunes almıyor ondan olabilir mi acaba ben minicik ti aldıgım da ıkı ay olmadı yani bukadar oldu fotoyu gordun uz mü?
Ben de balkonlarda görüyorum ama sizin sevmemiş belli ki alın mutlaka içeri.Teyzem balkonda tutuyor onun ki kudurmuş gibi o yuzdendeneyeceğim umarım işe yarar elimde 1 yıldır hiç büyümeyen kaktüs var süs gibi takılıyor kendi halinde acaba cinsinden midir
Jelini bile kullanmadım kıyamıyorum. Herkes her yerine kullanıyormuşYavaşça saksıdan çıkar kendi ayrılıyor zaten.
Ben bir kez kullandım o da kökten ölen bir yaprak vardı onu aldım. Uçtaki sağlam kısımlarınınkini kullandım.Jelini bile kullanmadım kıyamıyorum. Herkes her yerine kullanıyormuş
Gölgeye aldımBen de balkonlarda görüyorum ama sizin sevmemiş belli ki alın mutlaka içeri.
Senin ki cok mu gunes alıyor acaba güneşi sevmiyor olabilir miGördüm balkon mu orası tam incelemedim ama devasa fesleğeni gördüm ondan sordum canım
Evet güneş alıyor ama tam değmiyor nereye alsam acaba?Senin ki cok mu gunes alıyor acaba güneşi sevmiyor olabilir mi
Ben dont benim nazlılar yeni düzeliyor.Gölgeye aldımsprey şişe yardımıyla sulamam daha mı iyi olur acaba elimin ayarına güvenmiyorum
Yarin insallahFotoğraflarını bekliyorum bebeklerinin
Foto atarsan bakarm canmTeyzem balkonda tutuyor onun ki kudurmuş gibi o yuzdendeneyeceğim umarım işe yarar elimde 1 yıldır hiç büyümeyen kaktüs var süs gibi takılıyor kendi halinde acaba cinsinden midir
Aloe vera mı ki sorduğu. Benimki güneş ışığı alan sera gibi bi odada.: )
Yarın anamın diğer çiçekleriyle beraber atıyım botanik bahçesi gibi bizim balkonFoto atarsan bakarm canm
Bilemedim ki cok gunes almayan yerde dursun birkaç gun anlarsın zaten.Evet güneş alıyor ama tam değmiyor nereye alsam acaba?
Oyy maşallah sukulentlere bayıldımMerhaba canlar.
Son 1 yıldır evimde saksılarımın sayısının arttığını farkettim. İnanılmaz güzel bir şeymiş bitki/çiçek sahibi olmak.
Bitkler ve bakımları konusunda bilgiler paylaşacağımız yeni bir konu olsun istedim.
Aşağıya bendeki güzelliklerin fotoğrafını bırakacağım.
Eki Görüntüle 2679066
Bunu bugün aldım adını bilmiyorum. Teyze yaprak güzeli dedi yolladı beni.Bilen varsa yazsın lütfen.
Eki Görüntüle 2679067
Cam güzelim.
Eki Görüntüle 2679071
Bunun da adını bilmiyorum. Marketten aldım.
Eki Görüntüle 2679074
Kokulu karanfilmiş bunun adı. Şahaneydi kokusu tarifsizdi. Ama öldü artık.
Eki Görüntüle 2679076
Bu da yazın başında vardı çok erken öldü.
Eki Görüntüle 2679077
Olmazsa olmaz sardunya. 🏵 Şu an o çiçekler döküldü yeni tomurcukları var.
Eki Görüntüle 2679078
Vee bebeklerim sukulentlerim.
İçeri alayım ben onu. Birkaç günde belli eder mi?Bilemedim ki cok gunes almayan yerde dursun birkaç gun anlarsın zaten.
Eder cok arsız cunku biz nasıl bukadar buyüdüğünğ anlayamadık saksıya kucuk geliyo buyutsem daha da buyur yaniİçeri alayım ben onu. Birkaç günde belli eder mi?
Üşenme litfeeenOyy maşallah sukulentlere bayıldım
Bu topik tam benlik olmuş ❤
Üşenmezsem yarın çeker benimkileri paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?