Büyümeden açtı sabibine cekmis sabırsızBen şok ben iptal
Bakalım ne kadar büyüyüp açacakBenimki daha temkinli
Hemde balkonda ağaç saksisisin dibinde açtı. Dışarda kar var. Amacı ne anlamadımAy yok artık
Saksi saksiii. Turkcesi aklima gelmediVazo mu saksı olmasın onlarsen böyle komacan yeşil yapraklı çiçekler mi istiyorsun?
Ay maşallah çok güzel olmuş. Yapraklar kendi kuruyup düşene kadar dokunmuyorum ben. İlla ki aşağı bakıyor bunun yaprakları yavrulayıncaZemheriPoyraz C Calcifer
Bu gözyaşı olan yavrular böyle duracak mı yaprak toprağa değiyo yıpranıcak uçları
Toprağa değen yavrular köklenmede hızlı davranacaktırZemheriPoyraz C Calcifer
Bu gözyaşı olan yavrular böyle duracak mı yaprak toprağa değiyo yıpranıcak uçları
Benim bildiğim mum çiçeği filizden olur yapraktan olmuyor. Yapraklar ölmez ama asla da filizlenmez. Size bir zararı yoksa bırakın kalsın ama ümitlenmeyinarkadaslar yapraktan mum cicegi cogaltan var mi acaba? Halam ekip getirmis 3 ay falan oluyor hic bir gelisme yok normal mi boyle olmasi acaba
Eki Görüntüle 3019875
aaa uzuldum aylardir bekledim buyusun diye suladim vs. Keske onceden sorsaymisimBenim bildiğim mum çiçeği filizden olur yapraktan olmuyor. Yapraklar ölmez ama asla da filizlenmez. Size bir zararı yoksa bırakın kalsın ama ümitlenmeyin
simdi baktim koklenmis de aslindaBenim bildiğim mum çiçeği filizden olur yapraktan olmuyor. Yapraklar ölmez ama asla da filizlenmez. Size bir zararı yoksa bırakın kalsın ama ümitlenmeyin
Bazı yapraklar özellikle kışa denk gelirse bahara kadar çürümeden durur ama havalar ısınınca kök atar. Mum çiçeği bunlardan değil maalesef. Hatta kalp şeklinde yaprakları olan mum çiçeğini sevgililer gününde tek yaprak olarak saksılarlar satış için, alanlardan deneyip sonuç alamayan çok duydum. İsterseniz kibarca çıkarıp köklenme durumuna bakın, hatta hazirana kadar da bekleyin ama çok umudunuz olmasınaaa uzuldum aylardir bekledim buyusun diye suladim vs. Keske onceden sorsaymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?