Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

aoenium kiwi çiçeğe durdu, bu bitkinin çiçek açan dalı ölüyor. Bitki hemen hemen 5 yaşında, geçen yıl da bir dalı ölmüştü. Yaşlanan dallardan böyle kurtuluyor galiba.

Masallah ne guzel bakmissiniz.ben bi turlu cicek yetistiremiyorum olmuyor.bu isin baska bi puf noktasi var ama ben bilemiyorum

Masallah ne guzel bakmissiniz.ben bi turlu cicek yetistiremiyorum olmuyor.bu isin baska bi puf noktasi var ama ben bilemiyorum
Bazı insanların elinden gerçekten çiçek olmaz, bazıları da her türe bakamaz, kimi de yeşil parmaktır elinin değdiği büyür. Belki bilginiz yetersizdir belki de büyütebileceğiniz türü bulamamışsınızdır. Şu an 50 saksı civarı bitkim var 80den azalttım, 6 yıldır bitki bakarım ama bazı türler var ki kaç defa aldıysam hep öldüler, şu an balkonda da var 2 ceset bahar gelince belki toparlanırlar diye kandırıyorum kendimi. Çok seviyorsanız çok araştırın ve iyi öğrenerek başlayıp yeniden deneyin

Dogru soyluyorsunuz.olmayinca olmuyor bende pes etmeden deniycem tavsiyelerinize uyup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…