Suluyoruz galiba biz, bir de gölgede olduğundan kurumuyorSukulenti evde yaşamaya zorlamazsan çok su vermezsen ölmez kolay kolay
Kafam çok karışık, dün bir tane çiçekçi de çıkarmayın zararı yok demiş, hatta eve alır almaz saksı değişimi yapıyorsunuz, yapmayın diyor.Onun çıkarılması gerektiğini biliyorum bende fazladan su tutup kökü ıslak bırakıyomuş
Suluyoruz galiba biz, bir de gölgede olduğundan kurumuyor
Kafam çok karışık, dün bir tane çiçekçi de çıkarmayın zararı yok demiş, hatta eve alır almaz saksı değişimi yapıyorsunuz, yapmayın diyor.
Bu arada çiçeğim;
Eki Görüntüle 2955506
Yanındaki iki saksıda dikenler tacı var, suda köklendirip diktim. Bakalım gelişecek mi, çiçekleri çok minnoştu.
Öncekini çıkarmıştım, baya da zor çıktı, köklerine zarar mı verdim diye düşünüyorum.Eve gelin bi iki hafta bekleyip ortama ayak uydurmasını beklemwk ek iyisi ama o süngeri bilemedim. 2 tane aldın sen birini çıkardıysan birini çıkarma
Öncekini çıkarmıştım, baya da zor çıktı, köklerine zarar mı verdim diye düşünüyorum.
Bugün migrosta çiçek gördüm, iki tane gül aldım. Oradaki Atatürk çiçekleri çok daha gösterişli ve sağlıklı görünüyordu
Aklım henüz alamadıklarımda kalıyor ama halaÇok hızlı gidiyosun ama
Eki Görüntüle 2974807
C Calcifer hamile kaldığımı bilmiyoken bunu sana atmıştım çiçeğimin yavrusuna bak diye. Sen de bu bi isaret mi demiştin.
Eki Görüntüle 2974809
Bu yeniden doğuş da şimdiki halimin işareti midir?
EvetSümbül soğanı dimi çimlenmiş
Eki Görüntüle 2974811
Bunu bana anam dikip verdi minicikti. Bir sene olacak neredeyse. Büyüdü evet. Ama geçen annemi görünce çiçeklenmeye başladı.Bana öyle geliyo.
İnş bu yaza çiçeklenir
Hiç ellemedim ben kuruyanlarını aldım attım. Koydum bi kenara. Çimlemdiğini de farketmedim. Iste 15 gün önce filan sulamışlar bana da minik bi yeşillik vardi suladık ama o neydi filan dediler.Bende öyle bırakmıştım merve geçen ay diktim yeniden soğanı bekliyorum çimlenmesini
Di mi şimdi zamanıYılbaşı çiçeği bir kere açıyo bu ya
Leş kaktüsü mü acaba bu?İnş bu yaza çiçeklenir
Evet leş diye biliyoruzLeş kaktüsü mü acaba bu?
Atlas çiçeği diye de satılıyor çok uzun yıllar yaşıyorDi mi şimdi zamanı
Ay hadi insallah çok değişik oluyo o çiçekEvet leş diye biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?