Anladım. Başka kaktüs çeşitleri neler var mesela bir kaç çeşit daha almak istiyorumSana bağlı nasıl görünmesini istersen öyle kalır formu çok uzamasını istemem ben yanlara ekerim mesela
5468168741. çeşit var vallaAnladım. Başka kaktüs çeşitleri neler var mesela bir kaç çeşit daha almak istiyorum
Bu numara kimin5468168741. çeşit var valla
söylemem ara öğren kim olduğunuBu numara kimin
Hiç komik değilsöylemem ara öğren kim olduğunu
Ohooo en bilinen bu benim attığım opuntia bar tavşan kulak parmak kaktüs var kaynana topuzu var aşırı çeşiti var yaniAnladım. Başka kaktüs çeşitleri neler var mesela bir kaç çeşit daha almak istiyorum
Googleye yazdım çok değişik güzel şeyler çıkmadıOhooo en bilinen bu benim attığım opuntia bar tavşan kulak parmak kaktüs var kaynana topuzu var aşırı çeşiti var yani
Bana iç mekan için çiçek önerir misiniz? Güzel görünsün, bir de güzel hafif hafif kokusu olursa tadından yenmez
Öğretmenler günü için eşime aldıracağım
Kendi maaşımı tüketince yeni çiçekler edinmek için bug buldum
Deve tabanı olabilir monstera da diyorlar diğer adına. Kokusu var mı bilmiyorum ama odanın içinde çok estetik duruyorBana iç mekan için çiçek önerir misiniz? Güzel görünsün, bir de güzel hafif hafif kokusu olursa tadından yenmez
Öğretmenler günü için eşime aldıracağım
Kendi maaşımı tüketince yeni çiçekler edinmek için bug buldum
Beyaz beyaz minnoş çiçekeri oluyormuş, dün araştırdım ben onugardenya var ama hiç bilmiyorum bakımını falan
Bakayım hemen, teşekkür ederimDeve tabanı olabilir monstera da diyorlar diğer adına. Kokusu var mı bilmiyorum ama odanın içinde çok estetik duruyor
Kokulu dedin diye onu dedim.Beyaz beyaz minnoş çiçekeri oluyormuş, dün araştırdım ben onu
Bakayım hemen, teşekkür ederim
Hem kokulu olsun hem de evin içinde bakayım istiyorumKokulu dedin diye onu dedim.
Salon çiçeklerinin kokulusu olmuyo çünkü
Anlıyorum tabi evin içinde hep çiçekli olan ama KOKUSUZ olan menekşe var bir deHem kokulu olsun hem de evin içinde bakayım istiyorum
Karpuz yiyeyim ama çilek tadı versin
Ayy bakayım ona da uygun fiyatlı daAnlıyorum tabi evin içinde hep çiçekli olan ama KOKUSUZ olan menekşe var bir de
Gardenya çok huysuz bir çiçek, yok asidik toprak, yok limon kabuğu yok domates göm ne dedikerse yaptım yine öldü.gardenya var ama hiç bilmiyorum bakımını falan
Yaa ben daha yeni başladım bitki bakımına, sukulentlerim bile ölüyorGardenya çok huysuz bir çiçek, yok asidik toprak, yok limon kabuğu yok domates göm ne dedikerse yaptım yine öldü.
Mum çiçeği güzel ama yer müsaitse
Sukulenti evde yaşamaya zorlamazsan çok su vermezsen ölmez kolay kolayYaa ben daha yeni başladım bitki bakımına, sukulentlerim bile ölüyor
Mum çiçeği de çok minnoş bir bitki, ama sarmaşıkmış galiba.
İyi geceler, ben gitti bi tane daha Atatürk çiçeği aldım. Önceki aldığımda hemen saksı değişimi yapmıştım, sanırım suyunu da fazla kaçırmışım. Daha doğrusu saksı tabağında su birikmiş, geç farkettim. Bir de saksı değiştirirken bitkinin kökünde sünger vardı. Bu sefer Bir süre değiştirmemeye karar verdim. Ama bazı videolarda da o süngerin çıkartılması gerektiği yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?