- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Maşallah çok güZelmişBuraya da bırakayım son açan çiçeğimi, ayıp etmiş olmam inşallahkişiye özel sayfa çünkü
Ay çok güzel maşallah bayıldımbu sukulent nasıl böyle bir çiçek vermis
Ay maşallahh çok güzel büyümüş, benim de benzeri var ama kış ayazında açıyor ocak başı gibi8 dal çiçek verdi benimkide hala hayran ve hala şoktayım Eki Görüntüle 2858834
Ay maşallahh çok güzel büyümüş, benim de benzeri var ama kış ayazında açıyor ocak başı gibi
4 yıla yakın kaldı bende hiç yavrulamadı. Geçen yaz ahlaksızın biri balkon mermerinden alıp gittiKışın başladı peşpeşe dal çıkardı üzüm salkımı gibi açtı durdu bebeğim. Son çiçekleri salkım gibi değil ters v şeklinde.
Sonrada başladı yavru vermeye 5 yavrusu var gövde de hala büyüyende var minik olanda inş çiçeğe yavruya enerjisini verince zayıf düşmez
Çiçeğe mi göz dikmiş4 yıla yakın kaldı bende hiç yavrulamadı. Geçen yaz ahlaksızın biri balkon mermerinden alıp gittiallahtan benzeri vardı da onunla teselli buldum. Ama üzüntümü anlatamam. Kar yağarken açardı, kahvemi alıp karşısına oturu seyrederdim çiöeğinin güzelliğini. Bununla beraber iki yetişkin çiçeğimi daha çaldı hayvan, şimdi balkon mermerine çiçek koyamıyorum korkudan
Maalesef çiçeğe göz dikmiş, muhtemelen bu işin meraklısı biriydi ki özellikle yavrulamayan, her yerde olmayan ve yapraktan çoğalmayanları götürdü. 6 metre balkon duvarı boydan boya saksı diziliyken ve çok daha gösterişlileri varken onları götürmesi bunu gösteriyor. Satmaya kalksa her biri 60 70 liraya havada giderdi. Emeğimi sevgimi çaldıÇiçeğe mi göz dikmiş
Ben bundan öldürmüştümMerhaba hanımlar çok güzel çiçekleriniz var bayıldım. Daha dün aldığım ve adını sanını bilmediğim bir bebekim var yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 2858848
Sorduğum çok iyi olmuş önemli ayrıntıları varmış. Bana kalsa hazır toprağa dikip balkona koyardım direkBen bundan öldürmüştümtoprağının geçirgen olması gerekiyor, hazır toprağa kum karıştırıp dikerseniz daha sağlıklı büyür, sulamak için toprağın içini bir çubukla ya da parmağınızla kontrol edin toprak tamamen kuruysa sulayın, normalde direk güneşi sever ama bu seradan çıktığı için yanık olabilir, alıştıra alıştıra çıkarmanız lazım, önce yarı gölgede tutup yavaş yavaş güneş miktarını arttırırsanız yanmaz
Aşkolsun kişiye özel değil tabi ki de herkesin sayfası.Buraya da bırakayım son açan çiçeğimi, ayıp etmiş olmam inşallahkişiye özel sayfa çünkü
Ya bayılıyorum şu sukulente ya. Bunun adı ne acaba ben de almak istiyorum
Ya bayılıyorum şu skulente ya. Bunun adı ne acaba ben de almak istiyorum
Öyle üzüldüm ki eşim delirdi bulsak dövecek çalanı, gerçekten çok düşkünüm, gözüm gibi bakıyorum hepsine. Toprak değişim zamanlarında helak oluyorum, çiçek açıyorlar uçuyorum sevinçten.ZemheriPoyraz gerçekten insanların bu hale gelmesine şaşırıyorum. O kadar emek veriyorsun. Gözün gibi bakıyorsun ve sonuç: yok olmuş. Gerçekten yazık bu tarz insanlardan nefret ediyorum. Umarım bir daha el uzatmazlar. Çünkü çok güzel gözüküyorlar.
Sempervivum adı, maalesef türkçe isimleri yok
Teşekkür ederiiimSempervivum adı, maalesef türkçe isimleri yok
Mor yoncaya nasıl bakılıyorKomşuya vermiştim sinekkenfi atacaktım dün gördüm
Eki Görüntüle 2848820
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?