Bu bitkininde farklı cinsleri varmış. Bende sizde olan cinse heves etmistim daha kucuk yapraklı ve sık sık. Ama bu vardı bunu aldim benimki de geniş yapraklı boyuna uzuyorBakışıyoruz sadecesu vermekten başka bişey yaptığım yok bir sürü havakökü var dışarıda ve yayılarak büyüdü uzamadı pek
Cokom yeni dal çıkacak filizlenmis maşallah ordan kök cikmz.Kizlar siz bilirsiniz profilden de paylaştim da bir de buradan sorayım..İlk resimdeki şey dal mi oluyor sizceve ikinci resimde bu kısacık oluşan kökler dışarda çürümez mi bu şekilde? Gomemiyorum çünkü mecbur öyle havada kalıyor. Yeni kökler de çıkıyor sanırım dimi
Hava kökü dediler benim profilde amanitam ya.. Hangisi filizlenmis diyosun sen o uzun kahverengi olana mi diğer fotoya miCokom yeni dal çıkacak filizlenmis maşallah ordan kök cikmz.
Ne degisik bitki seninde disardam kok veriyorHava kökü dediler benim profilde amanitam ya.. Hangisi filizlenmis diyosun sen o uzun kahverengi olana mi diğer fotoya mi
Yeni yaprak aşırı mutlu eder beni yaNe degisik bitki seninde disardam kok veriyoro beyazli yerdeki kok olamaz filizlenmis gorunuyor ama tam buyumeden de emin olamayiz bekleyelim bakalm.
İnşallah bekleyelim bakalımYeni yaprak aşırı mutlu eder beni yaheyecanla bekliyorum
Bak kaktusun de İste böyle olanını çok seviyorum. Bir de tam bildiğimiz üç kollu klasik şekline yakın olanlar çok hoşuma gidiyor ve bulamıyorumBugüm bunu gördüm dışarda ilk kez gördüm çok güzeldi bunlar tomurcuk heralde.
Çok iyi çekememişim ama olsun ordan geçip bakıcam sık sık
Eki Görüntüle 2852965
Seninki benim sukuletten. Bak benimki bu yıl yavru verdikızlar benim sukulentime de bir bakın. ☘ Normalde büyüyüp kenarlarından yavru çıkaran bir tür ama hiç gelişme yok uzun zamandır.Eki Görüntüle 2858718
Ben hep yukarı uzar diye düşünmüştüm bunları ama uzadıkça aşağıya doğru düşmüş
değiş tokuş yapabilir myiz
O uzayanları kesip dikince ondan da tekrar yavru veriyor. Çok güzel bir çiçekBen hep yukarı uzar diye düşünmüştüm bunları ama uzadıkça aşağıya doğru düşmüş
Yavrusundan verebilirimdeğiş tokuş yapabilir myizEvet büyüyüp böyle olması lazımdı benimde. Neden olmuyor ki
Yerim ya şeker gibi
ben de bunu çok seviyorum. koyacak yerim olmadığı için hiç almayı düşünmedimYerim ya şeker gibimasallah. Benimde duvarda raflarim var üstü yapay çiçek dolu onları gerçeğe çevirmek istiyorum ama raflarim dar malesef. Çiçek büyüdükçe almam gerekir. Bir sarmasik düşünüyorum aşağı doğru uzasa
Seninkine benziyorTakip ettiğim bir kadının sarmasiklari bak
senin yavrular benimkinden daha sağlıklı duruyor vallaYavrusundan verebilirim
toprağı çok ıslak değil dimi. Benim bir yıl aynı kaldı ama yavruları vardı. suyunu çok az veriyorum bir de fısfısla suluyorum arada. güneş alan bir yerde duruyor. Gerçi yavru vermesi için daha küçük sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?