Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

o büyük yavrular vardı ama kenardakiler yeni çıktı daha . Büyükleri dağıtacağım bu küçük yavrular büyüyünce

kızlar benim sukulentime de bir bakın. ☘ Normalde büyüyüp kenarlarından yavru çıkaran bir tür ama hiç gelişme yok uzun zamandır. Eki Görüntüle 2858718
Bitkinizin adı sempervivum aşırı güneş ve sıcak sevmez, açık hava, alacalı güneş ve esinti sever, bahçe bitkisidir aslında. Bir de huysuzdur, bir kaç yıl hiç kıpırtı göstermeyip sonradan atağa geçebilir, yaprakları sert kökü sağlamsa hiç endişelenmeyin

Merhabalar, son mesajlarda gördüm topiği ne güzel bitkileriniz var. Ben de sukulentçiyim evde 50 saksının üzerinde bitkim var. Güle güle büyütün çiçeklerinizi

Buraya da bırakayım son açan çiçeğimi, ayıp etmiş olmam inşallah kişiye özel sayfa çünkü

Eklentiler

• IMG_20210527_155737_022.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20210527_155737_060.jpg
    209,9 KB · Görüntüleme: 47
Ay çok güzel maşallah bayıldım bu sukulent nasıl böyle bir çiçek vermis
Bu performansı ben de beklemiyordum açıkçası, sukulentlerin çiçekleri genellikle çok gösterişsiz olur çünkü. Bunun da kendi cılız çiçeği iri ve gösterişli

Bu performansı ben de beklemiyordum açıkçası, sukulentlerin çiçekleri genellikle çok gösterişsiz olur çünkü. Bunun da kendi cılız çiçeği iri ve gösterişli
Maşallah küçük seftaliler gibi açmış şeker gibi her bitki farklı oluyor demek ki kendi cinsleri içinde de ayrılıyorlar

Buraya da bırakayım son açan çiçeğimi, ayıp etmiş olmam inşallah kişiye özel sayfa çünkü
Aman tanrım. Maşallah ilk kez bu bitkinin çiçeğini görüyorum. Nasıl bir sevgiyle ve ilgiyle bakım yapıyorsanız resmen size kendince ödül vermiş gibi. Çok güzel gözüküyor. Allah nazarlardan sakınsın bu güzelliği maşallah.

Aslında bu bitkiye hiç bakmıyorum, hepsi gibi seviyorum tabi ama bu çok üzdü beni, 3 yıldır bende, ya kökü çürüdü ya gövdesi, kesip kesip yeniden gömdüm. En son umudu kestim çikolata kutusuna soktum öleceksen bunda öl saksı işgal etme dedim hem yavru verdi hem çiçek açtı

Herkes gibi kaybedeceğini anlayınca aşka gelmiş görüyor musun

Çiçekler erkelere benziyor bence. Yüz verince şımarıklıktan daha fazla ilgi bekliyor. İlgiyi kestiğin an başlıyor Tülayyy geri döönn demeye

Ay şok oldum. O da anladı demekki. Sona yaklaştığını. Çikolata kokusu acaba içindeki süt oranıyla ilham mı verdi ona yoğurt vitamin olur ama. Ay çok hoş bir hikâyesi var. Bayıldım. Sen üzülme diye güzellik yapmış.

Kökü tek sanırım. Aslında gerekli uzunluğa da erişmiş. Çiçek vermesi lazım. Bir de balkonda daha çok coşuyor
Balkonda coşuyor demişsin canım, kışın içeri al yazın balkona çıkar mı yapıyosun? Bir yarım boy daha gitti, (yani kendisinin yarım boyu daha) aralardan da bol bol yaprak çıkartıyor ama hala çiçek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…