Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

Bakışıyoruz sadece🙈su vermekten başka bişey yaptığım yok bir sürü havakökü var dışarıda ve yayılarak büyüdü uzamadı pek
Bu bitkininde farklı cinsleri varmış. Bende sizde olan cinse heves etmistim daha kucuk yapraklı ve sık sık. Ama bu vardı bunu aldim benimki de geniş yapraklı boyuna uzuyor

İki kere gitmiş ya 🤦

Kizlar siz bilirsiniz profilden de paylaştim da bir de buradan sorayım..İlk resimdeki şey dal mi oluyor sizce 😍😍😍 ve ikinci resimde bu kısacık oluşan kökler dışarda çürümez mi bu şekilde? Gomemiyorum çünkü mecbur öyle havada kalıyor. Yeni kökler de çıkıyor sanırım dimi
Cokom yeni dal çıkacak filizlenmis maşallah ordan kök cikmz.

Hava kökü dediler benim profilde amanitam ya.. Hangisi filizlenmis diyosun sen o uzun kahverengi olana mi diğer fotoya mi
Ne degisik bitki seninde disardam kok veriyor 😂 o beyazli yerdeki kok olamaz filizlenmis gorunuyor ama tam buyumeden de emin olamayiz bekleyelim bakalm.

kızlar benim sukulentime de bir bakın. ☘ Normalde büyüyüp kenarlarından yavru çıkaran bir tür ama hiç gelişme yok uzun zamandır. ☹️
IMG_20210527_153759.jpg

değiş tokuş yapabilir myiz 😅😅 Evet büyüyüp böyle olması lazımdı benimde. Neden olmuyor ki ☹️
Yavrusundan verebilirim :D
toprağı çok ıslak değil dimi. Benim bir yıl aynı kaldı ama yavruları vardı. suyunu çok az veriyorum bir de fısfısla suluyorum arada. güneş alan bir yerde duruyor. Gerçi yavru vermesi için daha küçük sizinki

Chocolita Chocolita bu çiçeği ilk aldığımda yukarı doğru uzuyordu. Sınıra böyle oldu :KK70:

Eki Görüntüle 2858739
Yerim ya şeker gibi 🥰 masallah. Benimde duvarda raflarim var üstü yapay çiçek dolu 😅 onları gerçeğe çevirmek istiyorum ama raflarim dar malesef. Çiçek büyüdükçe almam gerekir. Bir sarmasik düşünüyorum aşağı doğru uzasa

Takip ettiğim bir kadının sarmasiklari bak

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-16-22-46-44-078_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-05-16-22-46-44-078_com.instagram.android.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2021-05-16-22-46-31-231_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-05-16-22-46-31-231_com.instagram.android.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 46
Yerim ya şeker gibi 🥰 masallah. Benimde duvarda raflarim var üstü yapay çiçek dolu 😅 onları gerçeğe çevirmek istiyorum ama raflarim dar malesef. Çiçek büyüdükçe almam gerekir. Bir sarmasik düşünüyorum aşağı doğru uzasa
ben de bunu çok seviyorum. koyacak yerim olmadığı için hiç almayı düşünmedim
1_org.jpg

Yavrusundan verebilirim :KK70:
toprağı çok ıslak değil dimi. Benim bir yıl aynı kaldı ama yavruları vardı. suyunu çok az veriyorum bir de fısfısla suluyorum arada. güneş alan bir yerde duruyor. Gerçi yavru vermesi için daha küçük sizinki
senin yavrular benimkinden daha sağlıklı duruyor valla 😅 Yok topragı çok ıslak değil ,benim evim balkonum çok güneş alıyor gölgeye bile koysam evin sıcagından 2 günde toprak kupkuru oluyor. Sen çiçeği yavruları varken mi aldın yoksa benimki gibi tek başına olup kendi mi büyüdü cnım ? ☘

Back