Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

Bugun sebzelerimi de ektim cok sukur☺️🧿
AFB09DCA-607E-4F26-B3BE-F41F211C7F85.jpeg

Kizlar siz bilirsiniz profilden de paylaştim da bir de buradan sorayım..İlk resimdeki şey dal mi oluyor sizce 😍😍😍 ve ikinci resimde bu kısacık oluşan kökler dışarda çürümez mi bu şekilde? Gomemiyorum çünkü mecbur öyle havada kalıyor. Yeni kökler de çıkıyor sanırım dimi

Eklentiler

• IMG_20210527_124704.jpg
    IMG_20210527_124704.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210527_124623.jpg
    IMG_20210527_124623.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar siz bilirsiniz profilden de paylaştim da bir de buradan sorayım..İlk resimdeki şey dal mi oluyor sizce 😍😍😍 ve ikinci resimde bu kısacık oluşan kökler dışarda çürümez mi bu şekilde? Gomemiyorum çünkü mecbur öyle havada kalıyor. Yeni kökler de çıkıyor sanırım dimi
Bilemedik 🤣

Devetabanı sanırım benimee öyle bişey olmuyo

Bakışıyoruz sadece🙈su vermekten başka bişey yaptığım yok bir sürü havakökü var dışarıda ve yayılarak büyüdü uzamadı pek
Bu bitkininde farklı cinsleri varmış. Bende sizde olan cinse heves etmistim daha kucuk yapraklı ve sık sık. Ama bu vardı bunu aldim benimki de geniş yapraklı boyuna uzuyor

Back