Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belediyeye şikayet edeceğimBu kaktusde kacak kat cikmisEki Görüntüle 2851895
ne yapmak lazimBelediyeye şikayet edeceğim![]()
Belediye gelmeden kelleyi uçurmak lazımne yapmak lazim![]()
göz hakkı koparaydın bir dalBugüm bunu gördüm dışarda ilk kez gördüm çok güzeldi bunlar tomurcuk heralde.
Çok iyi çekememişim ama olsun ordan geçip bakıcam sık sık
Eki Görüntüle 2852965
BilemedikKizlar siz bilirsiniz profilden de paylaştim da bir de buradan sorayım..İlk resimdeki şey dal mi oluyor sizceve ikinci resimde bu kısacık oluşan kökler dışarda çürümez mi bu şekilde? Gomemiyorum çünkü mecbur öyle havada kalıyor. Yeni kökler de çıkıyor sanırım dimi
Ben diyecektim ki ay kökü dışarda kalmış derine ek ama çocukcaaz hava alıyomuş ordan.Öğrendimama bir fikri olan varsa bekliyor olacağım
![]()
Evet yaBen diyecektim ki ay kökü dışarda kalmış derine ek ama çocukcaaz hava alıyomuş ordan.![]()
Devetabanı sanırım benimee öyle bişey olmuyoKizlar siz bilirsiniz profilden de paylaştim da bir de buradan sorayım..İlk resimdeki şey dal mi oluyor sizceve ikinci resimde bu kısacık oluşan kökler dışarda çürümez mi bu şekilde? Gomemiyorum çünkü mecbur öyle havada kalıyor. Yeni kökler de çıkıyor sanırım dimi
Evet. Monstera da deniyor siz de bakıyor musunuz?Devetabanı sanırım benimee öyle bişey olmuyo
Bakışıyoruz sadeceEvet. Monstera da deniyor siz de bakıyor musunuz?
Bu bitkininde farklı cinsleri varmış. Bende sizde olan cinse heves etmistim daha kucuk yapraklı ve sık sık. Ama bu vardı bunu aldim benimki de geniş yapraklı boyuna uzuyorBakışıyoruz sadecesu vermekten başka bişey yaptığım yok bir sürü havakökü var dışarıda ve yayılarak büyüdü uzamadı pek