- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.479
- 278
Gübreli diye marketten almıştım bahcedeki toprakla karistirmistimToprağı marketten filan almamaya çalış açıkta almaya çalış canım.
Rica ederim.
Onlar poşette ya sinek böcek larvaları iyi gelişiyomuş içinde. Gerçi sen karıştırmışsın da iyi yapmışsın.Gübreli diye marketten almıştım bahcedeki toprakla karistirmistim
Öldürme sakın
Ayyy deme öyle eşim de bi ton laf etti zaten.Öldürme sakın
Pazardan toprak almaaa. İğrenç oluyo topraklari. Sulayinca taş kesiliyor. Cicekciye git oradan iyi bi toprak istediğini söyle.
Benim pazarda muhteşem toprak satan bir amcam var açık satıyor. Yalovadayım ben. Burası çiçek kenti zaten. Çiçekçidekinden daha çok memnun kaldım.Pazardan toprak almaaa. İğrenç oluyo topraklari. Sulayinca taş kesiliyor. Cicekciye git oradan iyi bi toprak istediğini söyle.
Orkidecim çicekçiden aldığım toprakta minik minik sinekler oluştu ...sirke döktüm yine kurtulamadim...napmami önerirsin?Pazardan toprak almaaa. İğrenç oluyo topraklari. Sulayinca taş kesiliyor. Cicekciye git oradan iyi bi toprak istediğini söyle.
Toprağı değiştircen abla.Orkidecim çicekçiden aldığım toprakta minik minik sinekler oluştu ...sirke döktüm yine kurtulamadim...napmami önerirsin?
Biraz daha havalar ısınsın çiçeklerimi atacağım. Aloe Veralarım ölüyordu nerdeyse. SonraAyyy deme öyle eşim de bi ton laf etti zaten.
Hmm ben İstanbul sandım. Bi kere aldim berbat biseydi yaa. Suladikca taş kesildi suyu emmedi. Gidip cicekciden aldim cok güzel çamurlaşıp kalmıyor. Simdi aloe veralari ektim onaBenim pazarda muhteşem toprak satan bir amcam var açık satıyor. Yalovadayım ben. Burası çiçek kenti zaten. Çiçekçidekinden daha çok memnun kaldım.
Sirke kokleri yakar dokme. Bocek ilaci alabilirsin ama her böcek ilacindan degil bahsettiğim. Bende yeni aldım. Kokler iyiyse cicegin bi problemi yoksa saksidan çıkarma bocek ilaciyla kurtulursun.Orkidecim çicekçiden aldığım toprakta minik minik sinekler oluştu ...sirke döktüm yine kurtulamadim...napmami önerirsin?
Orkide oyle hemen saksidan çıkarılacak bi cicek değil kuzum. Pat diye saksidan çıkarılmaz. Once bocek ilaciyla ilaclamali. Kurtulamazsa son care. Hastalansa bile saksida tedavi edilmeye çalışılmalıToprağı değiştircen abla.
Ben tamamen normal çiçek algılayıp yorum yaptım. Amaan orkideye hiç cesaretim yok benim.Orkide oyle hemen saksidan çıkarılacak bi cicek değil kuzum. Pat diye saksidan çıkarılmaz. Once bocek ilaciyla ilaclamali. Kurtulamazsa son care. Hastalansa bile saksida tedavi edilmeye çalışılmalı
Bas edilecek bi bela değil buuuBen tamamen normal çiçek algılayıp yorum yaptım. Amaan orkideye hiç cesaretim yok benim.
Sirkenin yaktigini bilmiyordum bir arkadaş söylemişti. Çiçeklerde bir problem yok, eşim taktı bu aralar çiçeklerime sıkıntım daha çok bu yönde...Sirke kokleri yakar dokme. Bocek ilaci alabilirsin ama her böcek ilacindan degil bahsettiğim. Bende yeni aldım. Kokler iyiyse cicegin bi problemi yoksa saksidan çıkarma bocek ilaciyla kurtulursun.
Mervecim böcek ilacını bir deneyeyim yine gitmezlerse değiştiririm olur muToprağı değiştircen abla.
Ablaaa gelseneeMervecim böcek ilacını bir deneyeyim yine gitmezlerse değiştiririm olur mu
İznik' te yaşadığını zannediyordum meğerse Yalova'daymışsin ...olmadı gelip sizin pazardan alırım toprağı...hem gezmiş olurumarabayla yarım saat bizim buraya...
Ablaaa gelsenee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?