Kurt gibi mi? Kepek gibi mi? Arap sabunlu ilaç yapsana.Eki Görüntüle 2756026
Kizlar kalanşo bitkimin yapraklarinda boyle gumusi cizgiler olustu. Cok olanlari budadim. Nedir sizce bh bilen var mi
Maşallah nasil guzelhayırlı cumalar kızlar .Bende size aloe veramı atmak istedimEki Görüntüle 2756910
Ay bu neeehayırlı cumalar kızlar .Bende size aloe veramı atmak istedimEki Görüntüle 2756910
Sanki bitlenmis gibi bi araştır internetten çok su verince öyle olmuştu benim ciceklerimEki Görüntüle 2756026
Kizlar kalanşo bitkimin yapraklarinda boyle gumusi cizgiler olustu. Cok olanlari budadim. Nedir sizce bh bilen var mi
Canjm elime bisey gelmio yapraklari elledimmi, yapragin icine islemis gumusi lekeler varSanki bitlenmis gibi bi araştır internetten çok su verince öyle olmuştu benim ciceklerim
teşekkür ederimmmmAy bu neeeMaaşallah muhteşem.
benimde kalonçem kış geldiğinden beri yaprakları yumuşadı sonrada unlu bit bulaştı.Arap sabunu ile ilaç yapmama rağmen kurtaramadım.Demek istediğim kurtarılmayacak gibiyse toprağı ile birlikte atın .yenisini alırsınızMerhabalar. Yardım eder misiniz? Bir kalonso çiçeğim var ama neden oldu bilmiyorum dallarından ve gövde kısmından kurumaya başladı fotoğrafını gönderemiyorum. bileniniz varsa cevaplayabilir mi? Kurtarabilir miyim ? Cogaltilir mi bu çiçek
Çok mu ki canım?Arkadaşlar evimde kadife yapraklı bi çiçeğim var adını unuttum şuan sorunum şu ki 1 haftadır evimde küçük sinekler vardi bende camdan mı giriyor parkelerden mı derken mantar sineği olduğunu buldum şimdi evinde böyle bişey yaşayıp sorunu çözen var mı Eki Görüntüle 2771467
O kadar çok yok ama 3 4 tane görüyorum evdin içinde suanlik tarcın döktüm diplerineÇok mu ki canım?
İyi yapmışsın. Bi şeyle de toprağı az kurcala arada hava alsınO kadar çok yok ama 3 4 tane görüyorum evdin içinde suanlik tarcın döktüm diplerine
Yeni yavrulamıştı saksıya diktim sanırım toprağına suyu fazla kaçırmışım elimde toprakta yok ekleme yapamadım inşallah tarcın ise yararİyi yapmışsın. Bi şeyle de toprağı az kurcala arada hava alsın
Teşekkür ederim bu arada yorumun içinİyi yapmışsın. Bi şeyle de toprağı az kurcala arada hava alsın
Toprağı marketten filan almamaya çalış açıkta almaya çalış canım.Yeni yavrulamıştı saksıya diktim sanırım toprağına suyu fazla kaçırmışım elimde toprakta yok ekleme yapamadım inşallah tarcın ise yarar
Rica ederim.Teşekkür ederim bu arada yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?