Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

Evde arap sabunu var hemen hazırlayayım. Orkidelerimde böcek yok diğerlerinde var. Tütünsüz iş görür sanırım.
Munecim çok teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kayınpederinizin.

Cicekcilerde var mi bilmiyorum sorarsın. Marketlerde satılan sinek ilacı olmaz zarar verir. Ben inst. Uzerinden alışveriş yaptığım kişiden aliyorum urunlerimi cok memnunum

Orkidecim çicekçiden aldığım toprakta minik minik sinekler oluştu ...sirke döktüm yine kurtulamadim...napmami önerirsin?
arap sabununu suya karistirip fisfis yapilabilir

Cicekcilerde var mi bilmiyorum sorarsın. Marketlerde satılan sinek ilacı olmaz zarar verir. Ben inst. Uzerinden alışveriş yaptığım kişiden aliyorum urunlerimi cok memnunum
Arap sabunu sonuç alamazsam bitki ilacı en son da toprak değişimi...yol haritam bu olacak. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Çiçek gibi bir gün gecirmeni dilerim her daim taze , renkli ve bol güzel kokulu

arkadaslar

ılk defa saksıda domates ve bıber yetıstırıyorum da cok heyecanlıyım hahha

ozel bır sıvı karısım falan alayım mı

of nolur solmasınlar kurumasınlar ölmesinler

arkadaslar

ılk defa saksıda domates ve bıber yetıstırıyorum da cok heyecanlıyım hahha

ozel bır sıvı karısım falan alayım mı

of nolur solmasınlar kurumasınlar ölmesinler
ustunde boceklenme gorurseniz arap sabunu ve suyu karistirip fisfis yapabilirsiniz onun disinda sivi solucan gubresi verebilirsiniz biraz

Sıvı solucan gübresi satin al desem cıkar heralde demi ya her yerde
bide bitki buyudukce alt yapraklari yaslaniyor ya onlari budayabilirsiniz. Googleda domates koltuk alma diye aratirsaniz budamasini gorebilirsiniz daha verimli olmasi icin

bide bitki buyudukce alt yapraklari yaslaniyor ya onlari budayabilirsiniz. Googleda domates koltuk alma diye aratirsaniz budamasini gorebilirsiniz daha verimli olmasi icin

Trendtoldan 1 litre sıvı solucan gübresi buldum

1litré iyi mi

Iki küçük saksı biri domates biri biber

Trendtoldan 1 litre sıvı solucan gübresi buldum

1litré iyi mi

Iki küçük saksı biri domates biri biber
ben sivisini hic kullanmadim ama az bisey kullaniyorsun zaten cok bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…