- 24 Haziran 2015
- 116
- 85
- Konu Sahibi sadecesevdim
Boşaaaaaaaaa gitsin.
Pişman olacak bu yaptıklarına, yazıklar olsun ya.
Bencede pişman olacak ama iş iiten geçmiş olacak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşaaaaaaaaa gitsin.
Pişman olacak bu yaptıklarına, yazıklar olsun ya.
Boşanmakta kararlıyım..... Teşekkür ederimDaha gencsin bu adam daha fazla ömrünü curutmeden boşanma davasını aç bence.şimdiden seni döven bi adam ilerde daha kötü şeylerde yapabilir hem çocuğun için bosanmalsn mutsuz huzursuz bi yuvada büyüyecegine boşanmalsn.maddi durumu yetersiz olanlar için devlet avukatta veriyor yanlış hatrlmyrsm.
18 yaşında çocuğu nikahına alan 32 yaşındaki adam neyse yazacam yazamıyorum..nasıl evlendin kocaman adamla sen..İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce eşimden şiddet gördüm. Bu ilk olmadığı için 3 aylık bebeğimle beraber karakola gidip şikayetçi oldum. O bile beklemiyordu şikayetçi olmamı , ne de olsa her seferinde barışıyorduk. Ama ben içten içe asla unutmuyordum söylediklerini , yaptıklarını... Beni aradı karakoldayım ne diyosun dedim daha sonra polise verdim zaten telefonu. Neyse karakola geldi özür diledi bir daha yapmayacağını söyledi. Geçen sene şikayetçi olmuştum şiddet yüzünden daha sonra geri almıştım kamu davasına dönüşmüştü. Polisler falan araya girdi bak kucagında kücücük bebeğin var , barışın vs şeklinde. Barıştık.... Hastaneden darp raporuda almıştım ama şikayetimi geri aldım ve raporun fotokopisini çektirdim saklıyorum şuanda. Evet şimdi geleyim konuma... Ben 20 yaşındayım eşim 34 yaşında. 3 ayönce doğum yaptım. 2 yıllık evliyim. Lise mezunuyum. Eşiminde spor salonu var fakat annesinin üstüne , arabası da annesinin üstüne. Önceki evliliğine boşanırken bayanla 500 lira nafaka anlaşmışlar. Ama eşim şuan sigortası vs yatmadığı için işsiz görünüyor diye biliyorum. Bugün yine epey tartıştık ama şiddet olmadı. Dışardan gelip beni döveceğini söyledi bende kapıyı sıkıca kitledim. Polisi ararım dedim. Tartışma konumuza gelince , bebeğim küçük kaynanam ve annem yardıma vs gelmiyor bende çağırmıyorum gelin yardım edin arada sırada diye... Sonuçta doğururken onlara güvenmedim ya? Evimin her işine yetişemiyorum. Bebeğim gündüz az uyuyor gece daha iyi uyuyor. Bende gündüzleri o uyudukça çamaşır attıyorum makinaya , bulaşık , çamaşır asıyorum , çorba yapıyorum.... Yemekler genelde akşama kalıyor ütüde yapmıyorum. Sabah eşim kalktı tişörtünü ütülüyor söylene söylene. Yok arkadaşının karıları nası yapıyomuş işlerini güçlerini falan. Sen niye beni baskalaryla kıyaslıuosun dedim? Tartıştık gitti. Telefonda devam ettik. Vesselam bana yazdıkları , yaptığın yemeği görüyorum dışardan yesem daha karlı. Sen görürsün bak neler yapıyorum. Eşyalarını topla anana git yüzünü görmek istemiyorum. Senin yüzünden 6 ay hapis yatcam kına yak a...ına. Sende rahat rahat gez gibi msjlar attı. 6 ay hapis derken o gün adli darp raporu aldım , poliste tekerrür oldugu icin hapisyatarsın demiş. Kusura bakmayın epeeey uzun oldu ama ben şimdi anneme gidip orda kalmayı düşünüyorum. Üstelik hemen yarında boşanma davası açmak istiyorum darp raporu , mesajlarıda kullanarak. Sizce onun spor salonu ve arabası oldugunu nasıl kanıtlayıp nafaka alabilirim? Bebeğim çok küçük en az 6 aylık olana kadar çalışmak istemiyorum. Ve şuan param yok dava açabilmek için harç vs ne kadar tecrübeli olanlardan fikir alabilirmiyim??? Ve boşanma davası bitene kadar nasıl nafaka bağlatırım? Karmaşık yazmış olabilirim sorularınızı cevaplarım.
Edit: Akşam 7 civarı anneme geldim. Burada kalacağım...
Maalesef kaslı... Bi de ne dese beğenirsiniz? Erkeğe vurduğum gib sana vursam ağzın yüzün dağılır ben yavaş vuruyorum diyor ahlaksız.O değil hayvan herif spor salonu işletiyormuş.
Kaslı falandır o şimdi. Nasıl kendinden güç olarak zayıf birine vurabiliyor...
Boşan tabiki.
bi de elini ayarlıyo terbiyesizzzz!!Maalesef kaslı... Bi de ne dese beğenirsiniz? Erkeğe vurduğum gib sana vursam ağzın yüzün dağılır ben yavaş vuruyorum diyor ahlaksız.
Maalesef kaslı... Bi de ne dese beğenirsiniz? Erkeğe vurduğum gib sana vursam ağzın yüzün dağılır ben yavaş vuruyorum diyor ahlaksız.
Maalesef kaslı... Bi de ne dese beğenirsiniz? Erkeğe vurduğum gib sana vursam ağzın yüzün dağılır ben yavaş vuruyorum diyor ahlaksız.
Takım yokki zaten hiç birtek yüzüğüm vardı o da çantamda duruyor öyle... Annem emekli maaşı alıyor fakat 18 yasından kücük kardesimde maasin bir kısmını alıyor. Bende maaş bağlatırsam kesilmez mibağlı olduğunuz ilin barosuna başvurun. size avukat atayacaklardır.
kanıtlarınızı kaybetmeyin. yakınlarınızdan şahit ayarlayın, iş yeri için. yetim maaşı alırsanız annenizin aldığı maaş kesilmiyor yüksek ihtimal.
tedbir, yoksulluk, iştirak nafası talep edebilirsiniz. ayrıca manevi tazminat da isteyebilirsiniz.
hemen harekete geçip baroya başvurmalısınız.
o evde takınız falan kalmamıştır inşallah.
Valla bilmiyorum... Ben ona diyecek birşey bulamıyorum zavallı sadece..OHANNES Bu nasil bir hayvan???
Çok teşekkğr ederim annemin yanında o kadar huzurluyum ki... Değerli olduğumu hissettim resmen..Zararın neresinden dönersen kardır canım aynı yaştayız. Üzüldüm gerçekten bebeğin için güçlü olman lazım Allah yardımcın olsun.
daha küçücüksün şu yaşadıklarına bak. senin yaşında kardeşim var daha ünv yeni bitirdi. hayata yeni atılcak. Allah yardımcın olsun, bundan sonraki hayatında adımlarını çok daha dikkatli at. ikinciye elbet evlenirsin ömür boyu yanlız kalacak değilsin. ama çok iyi seç çok iyi düşün olur mu canım?
annen emekli maaşı alıyor, sen yetim aylığı alacaksın. kesilmez çok yüksek ihtimal canımTakım yokki zaten hiç birtek yüzüğüm vardı o da çantamda duruyor öyle... Annem emekli maaşı alıyor fakat 18 yasından kücük kardesimde maasin bir kısmını alıyor. Bende maaş bağlatırsam kesilmez mi
Çok teşekkür ederim... Umarım öyle olurannen emekli maaşı alıyor, sen yetim aylığı alacaksın. kesilmez çok yüksek ihtimal canım