Bitirmek İstiyorum , fikirleriniz?

Teşekkür ederim olsun bebeğimin masrafı karşılansında... Zaten kendime bişey aldığım falan yok kıyafet vs...
hayırlısı umarım bosanmadan sonra sana zarar fılan vermez
baska cocugu var anlasılanonunla ılgılenıyormu zaten sen dolmus tasmıssındır
umarım oda bosanmak ıstıyodur

Annem öğrendi geçen hafta çok kızdı eşime arayıp babam yok vefat etti... Annem evlenmemi hiiiç istemedi ama ben dinlemedim salak gibi. Kaçmadım ama annemde pek razı değildi.
babasız yetişen kızlar, baba eksikliğini bi şekilde bu erkeklerle gidermeye çalışıyo. kendini suçlama, adamın seni koruyup kollıycağını ummuşsun ama olmamış. bu herif madem bu kadar para kazanıyo, niye eve yardımcı tutmadınız ki. en azından yemeklerinizi biri yapardı, ağzını açmaya bahane bulamazdı. sabırlar diliyorum

babasız yetişen kızlar, baba eksikliğini bi şekilde bu erkeklerle gidermeye çalışıyo. kendini suçlama, adamın seni koruyup kollıycağını ummuşsun ama olmamış. bu herif madem bu kadar para kazanıyo, niye eve yardımcı tutmadınız ki. en azından yemeklerinizi biri yapardı, ağzını açmaya bahane bulamazdı. sabırlar diliyorum
Aynen öyle... Kazandığı para kredi kartına kredi ödemesine vs anca yetiyor onun...

boşanma kararı almakla en doğru kararı vermişsin şuan bebeğin çok küçük fakat biraz büyütüp üniversite okuyabilirsin istersen neden olmasın ben de ayrıldıktan sonra üniversite okudum şuan bitirdim çok şükür mesleğim oldu azim önemli canım istersen yapabilirsin yaşın daha 20 ayaklarının üzerine sağlam bas dimdik dur...

boşanma kararı almakla en doğru kararı vermişsin şuan bebeğin çok küçük fakat biraz büyütüp üniversite'ye devam edebilirsin istersen neden olmasın ben de ayrıldıktan sonra üniversite okudum şuan bitirdim çok şükür mesleğim oldu azim önemli canım istersen yapabilirsin yaşın daha 20 ayaklarının üzerine sağlam bas dimdik dur...
Teşekkür ederim inşallah....

özür dilerim sizi kırmak istemem ama sanki biraz erken evlenmemiş misiniz ? üstelik sizden 14 yaş büyük ve daha önce boşanmış biriyle keşke daha çok araştırsaydınız. Neyse henüz geç değil eminim çok güzelsinizdir ve çok tatlı bır bebeğiniz vardır o yüzden canınızı sıkmayın dünyaya bir daha gelmeyeceğiz bu sebepten o insanla KENDİNİZİ GARANTİYE ALDIKTAN sonra boşanın . yani kendinizi riske atmayın maddi konuda . Allah bebeğinizi size bağışlasın . Siz bir bireysiniz üstelik kadınsınız kendinizi ezdirmemeniz çok güzel tebrik ederim . Mutluluk dolu günler sizin olsun .

kızma ama sen tercıhını bedelini ödüyorsun,lakın obebeğe çok üzüldüm ben sadece,ve admaın bır diğer çocuğuna,ah hanımlar,evlenelım,çocuk yapalım,beş para etmez adamlara,aha böle çocuklar savunmasız,birde baban olmadığı için böle birşey yaptığını düşünmüyorum bende babasız çok zor bır hayat yaşadım,aksıne evlenmeye çocuk yapmaya hep hayır dedım,korktum

özür dilerim sizi kırmak istemem ama sanki biraz erken evlenmemiş misiniz ? üstelik sizden 14 yaş büyük ve daha önce boşanmış biriyle keşke daha çok araştırsaydınız. Neyse henüz geç değil eminim çok güzelsinizdir ve çok tatlı bır bebeğiniz vardır o yüzden canınızı sıkmayın dünyaya bir daha gelmeyeceğiz bu sebepten o insanla KENDİNİZİ GARANTİYE ALDIKTAN sonra boşanın . yani kendinizi riske atmayın maddi konuda . Allah bebeğinizi size bağışlasın . Siz bir bireysiniz üstelik kadınsınız kendinizi ezdirmemeniz çok güzel tebrik ederim . Mutluluk dolu günler sizin olsun .
Evet keşke erken evlenmeseydim , mesleğimi elime alıp evlenmeyi tercih ederdim... Teşekkür ederim umarım bebeğimle mutlu günlerimiz olur..

Seni henüz 18 yaşında iken, evlenmiş boşanmış 32 yaşında bir adama veren ailen asıl suçlu. Sinir oldum.

Daha genceciksin. Umarım ailen arkanda olur, bebeğine bakarlar, sen de okur ve kariyer yaparsın.
Annem babamdan kalan maaşla ancak kendi geçinebiliyor... Benim çalışmam şart o yüzden ama açıktan ünv okumayı çok istiyorum...

20 yaşında okul okunur,sevgiliyle gezılır,be kızım,böle haımlar olduğu sürece daha çokkk kadınla evlenır o adam,çocukd yapar dıcem ama verdiği nafaklar ağır glir,
Haklısınız.... Ayrıca evlendikten sonra bu adamın gerçek yüzünü gören ancak 1 hafta dayanır... Bendeki bardak taşalı çok oldu aslında..

Biraz daha cesaretli ol tamam mı,annenide yanına al ne yapılması gerekiyorsa yapın hemen.
Baro zaten ücretsiz avukat temin ediyor,anlat durumunu boşan bir an önce..

Adliyeye gidince nereye başvuracağım biliyormusunuz?? Çok teşekkür ederim özgüvenimi yitirdiğim için güçlü olduğumu hissetmeye çok ihtiyacım var.. Zira bazen kendiminde bir birey olduğunu unutuyorum kendi fikirlerim düşüncelerim var ama illa ona sormak zorundayım sanki.. Tekrar güçlü olacağım..

Annem babamdan kalan maaşla ancak kendi geçinebiliyor... Benim çalışmam şart o yüzden ama açıktan ünv okumayı çok istiyorum...
Canım sana ayrı ev açsın demiyorum zaten, ama senin için de masaya bir tabak koyabilir di mi? Okul kariyer için hedeflerin varsa yaşın süper. Önceliğin eğitim olsun, ya da bir iş alanında uzmanlaş. Çalışacaksan da, dediğin gibi açık öğretim mutlaka yap.

X