- 24 Haziran 2015
- 116
- 85
-
- Konu Sahibi sadecesevdim
Eşin çok çirkin, sende daha çok gençsin ..
Adliyeye maddi durumunun olmadığı söylersen sana avukat atıyorlar buarada .
Allah yardımcın olsun .
Daha 20 yasındasın ve evlenmış boşanmış bir adamı nereden buldun cnmBence hersey affedılır ıkıncı bır sans verılır ama ŞİDDET ve ALDATILMAYA sans verılmez.
Cahillik mi deyim , salaklık mı deyim bi hata edip evlendim işte... Ama artık çekemiycem ....İçim daralıyor öfke duyuyorum böyle konuları okuyunca.
Boşanmış bir adam sende 20 yaşındasın hangi akla hizmet evlendin sende..
Aynen öyle , bir tokatla başlayıp çoğalarak devam etti...genç yaşta neler yaşamışsın. Allah yardımcın olsun bebeğin de var. dayak atan adamdan hayır gelmez. bir kez kalkan el hep kalkıyo görüyosun ve kalkmaya da devam edecek.adamın huyu bu bırakmaz
barodan avukat isteyebilirsin. yanlız dava ücretini ödüyosun bildiğim kadarıyla sen açtığın için.
Cahillik mi deyim , salaklık mı deyim bi hata edip evlendim işte... Ama artık çekemiycem ....
Şiddet var bir kere,ailen bunu biliyormu peki.
Evlenirken nasıl izin verdiler,sakın kaçtım yada çok aşık oldum deme çocuğum..
Annem öğrendi geçen hafta çok kızdı eşime arayıp babam yok vefat etti... Annem evlenmemi hiiiç istemedi ama ben dinlemedim salak gibi. Kaçmadım ama annemde pek razı değildi.
Onun için diyorum ya hep,ailelerinizi lütfen dinleyin diye,anneciğin ne kadsr üzülüyor biliyormusun senin canın yandığında onun ki hiç söylemiyorum bile..