- 2 Mayıs 2008
- 405
- 4
-
- Konu Sahibi masal perisi
Aptal saptal seylerden kavgalar cikiyor, benim duygularima dusuncelerime asla onem vermiyor. Bana en son 4 ay once filan seni seviyorum demistir herhalde o da ben "seni seviyorum" dedigimde "bende" olarak. Ben de inat ediyorum o soyelemdedn ben de soylemeyecegim diye. Ama eminim bunun eksikligini hissetmiyordur bile. Surekli kavga ediyoruz, oyle ki artik aksamlari eve giderken ayaklarim geri geri gidiyor. İsim olmasa bile eve gec gitmek istiyorum bahaneler bulup mesaiye kaliyorum.
Yalnizken de birileri varkende ne bana sariliyor ne benim varligim onu ilgilendiriyor ne opup oksuyor.. Bundan 5-6 ay oncesine kdar cok renkli bir cinsel hayatimiz vardi .. Bir anda ne olduysa bu da degisti. 4aya yakın bir suredir birlikte olmuyoruz. Gece yatarken opusmuyoruz sabah kalkınca ise giderken isten gelince ben opmek icin hamle yaptigimda sadece yuzunu uzatiyor istemiyor beni... Sigara icmemi bahane ediyordu artik ona bile bisey demiyor. Ne ic ne icme ya da icersen opmicem seni derdi ben azalttim baktim bisi degismiyor ben de tekrar icmege basladim.
Kendimce bircok taktik denedim. O bisi dedikce altttan alim duymamazliktan geleyim kavga cikartmaya calistitgiini anladigimda tepki vermeyeyeim dedim. Yok olmuyo.. Sevimli yilisik sirnasik sımarik kadin oldum gene olmadi. Ne istiyor ya da neyi istemiyor anlayamiyorum.
Kavgalarimiz cogalmaya basladiginda bir danismana gittik ama danismandan her ciktigimizda daha cok kavga ettik neden oyle dedin neden boyle dedin diye. O da care olmadi yani.Beni uzen kıran inciten konularda en az 25 kere konustuk..Ben ne desem ne istesem nereye gitmek istesem, ben oyle yerlere gitmeyi sevmiyorum biliyorsun, ben oyle seyler yapmayiş sevmiyorum bilmiyomusun gibi seyler soyluyor. Ama asla da benimde icinde oldugum alternatif planlar yapmiyor.
En sonunda 15-20 gun once,evde bulusalim aksam konusmak istiyorum dedim.Kafamda o kadar netlestirdim ki bosanmayi.. Surekli agliyorum, mutsuzum hem de cok mutsuzum ama sevmiyor muyum hayır seviyorum onu.. Ama o kadar kalbim kırılıyor o kadar uzuluyorum ki..Dayanamiyorum artik. Aynen bunlari ona soyledim. Ben cok mutsuzum , danismana gittik cok konustuk olmuyor hic birsey duzelmiyor hic birsey degismiyor. Ben mutsuz olunca seni mutlu edemem mutlu br evlilik yaratamam sana. Sen mutlumusun dedim. Ben de mutlu deiglim dedi. 6 senedir ayni seyleri konusmaktan cok sıkıldım , eger cabalayacagim diyorsan ebnde seninle birlikte cabalarim ama yok ben buyum degisemem diyorsan ben su anda bu yuzukleri cıkartip burada bırakmaya razıyım dedim. Hic bir yorum yapmadi uzunca sure ben konustum o surekli kendini savundu . Yine "ben" ben" ben" dedi durdu. Her ben deyisinde ben"iste bundan bahsediyorum" dedim durdum. Yaklasik iki saat boyunca hic bi yorum yapmadi. Lavaboya gittim geldim cok agladim gene gene gucsuz ezik kadin oldum. Geri geldigimde "evet ben bi karar verdim sen ne dusunuyorsun" dedim. "ben senle aynı fikirde degilim" dedi. Ben "ben seni seviyorum senden bosanmak istemiyorum" gibi bi laf duymayi beklerken O dedi ki, "bosanmayi secmek kolayı secmek olur " filan gibi bisi dedi. O gece hersey konusuldu hersey ne benim icimin nefret dolu oldugu kaldi ne surekli trip yaptigim vs .. Tek konusulmayan sevgiydi.. Ne o soyledi seni seviyorum diye, ne de ben .. O kadar cok soyledim ki seni seviyorum diye ve o kadar cok duvara carptim ki kendimi ezik gucsuz sumsuk hissediyorum..
O geceden sonra ne mi degisti.. Pazartesi sabahi , yatakta sımariklik yaptigimda, "havamda degilim" karsiligini aldim!!!! Bu hale gedligime inanamiyorum... Ben onunla evlenmeden once onla tanısmadan once, kiminle birlikte oldugumu, kiminle iliski yasadigimi, kimin bana taparcasina surekli yaninda olmami istedigini soylesem size inanmazsiniz.. Koamin beni reddettigine inanamiyorum.. Ve buna ragmen surekli kendimde bi hata bi kusur aradigima da inanamiyorum.. "Cok kilo aldim, saclarimi koyuya boyadim, sigara iciyorum, sacimi kestirdim bilmem ne" diye beni istememesini kendimde ariyorum surekli. Halbuki gercek sevgi bunlarla olculmemeli.
Hayatinda baskasi var diye dusunuyorum... Yakalayamiyorum ama bi acigini da.. Cok bunaldim .. Geceleri uyuyamiyorum kafamda surekli bu dusunceler.. Bana soyle davrandi boyle davrandi diye donup duruyorum. COK MUTSUZUM COK!!!!
Ne yapmam gerekiyor.. Gercekten umrumda degilmis gibi yasamak istemiyorum duzltmek degistirmek istiyorum...
ben çoçuk yapmak çok istiyorum aslında..:icecream:..eskiden böyle değildim şimdi çok istiyorum..ama korkuyorum...hamile kalınca eşimle kavga etsek hemen pişman olurum neden çoçuk yaptım diye....çünkü benim kafamın bir tarafında hep boşanmak var...hep bunu düşünüyorum...boşanıp hayata yeniden başlamak ...sonra eşimin biraz iyi bir hareketini görsem vazgeçiyorum bu işten...sanırım bu adam beni paronoya etti.laelaelaelaelae
Aptal saptal seylerden kavgalar cikiyor, benim duygularima dusuncelerime asla onem vermiyor. Bana en son 4 ay once filan seni seviyorum demistir herhalde o da ben "seni seviyorum" dedigimde "bende" olarak. Ben de inat ediyorum o soyelemdedn ben de soylemeyecegim diye. Ama eminim bunun eksikligini hissetmiyordur bile. Surekli kavga ediyoruz, oyle ki artik aksamlari eve giderken ayaklarim geri geri gidiyor. İsim olmasa bile eve gec gitmek istiyorum bahaneler bulup mesaiye kaliyorum.
Yalnizken de birileri varkende ne bana sariliyor ne benim varligim onu ilgilendiriyor ne opup oksuyor.. Bundan 5-6 ay oncesine kdar cok renkli bir cinsel hayatimiz vardi .. Bir anda ne olduysa bu da degisti. 4aya yakın bir suredir birlikte olmuyoruz. Gece yatarken opusmuyoruz sabah kalkınca ise giderken isten gelince ben opmek icin hamle yaptigimda sadece yuzunu uzatiyor istemiyor beni... Sigara icmemi bahane ediyordu artik ona bile bisey demiyor. Ne ic ne icme ya da icersen opmicem seni derdi ben azalttim baktim bisi degismiyor ben de tekrar icmege basladim.
Kendimce bircok taktik denedim. O bisi dedikce altttan alim duymamazliktan geleyim kavga cikartmaya calistitgiini anladigimda tepki vermeyeyeim dedim. Yok olmuyo.. Sevimli yilisik sirnasik sımarik kadin oldum gene olmadi. Ne istiyor ya da neyi istemiyor anlayamiyorum.
Kavgalarimiz cogalmaya basladiginda bir danismana gittik ama danismandan her ciktigimizda daha cok kavga ettik neden oyle dedin neden boyle dedin diye. O da care olmadi yani.Beni uzen kıran inciten konularda en az 25 kere konustuk..Ben ne desem ne istesem nereye gitmek istesem, ben oyle yerlere gitmeyi sevmiyorum biliyorsun, ben oyle seyler yapmayiş sevmiyorum bilmiyomusun gibi seyler soyluyor. Ama asla da benimde icinde oldugum alternatif planlar yapmiyor.
En sonunda 15-20 gun once,evde bulusalim aksam konusmak istiyorum dedim.Kafamda o kadar netlestirdim ki bosanmayi.. Surekli agliyorum, mutsuzum hem de cok mutsuzum ama sevmiyor muyum hayır seviyorum onu.. Ama o kadar kalbim kırılıyor o kadar uzuluyorum ki..Dayanamiyorum artik. Aynen bunlari ona soyledim. Ben cok mutsuzum , danismana gittik cok konustuk olmuyor hic birsey duzelmiyor hic birsey degismiyor. Ben mutsuz olunca seni mutlu edemem mutlu br evlilik yaratamam sana. Sen mutlumusun dedim. Ben de mutlu deiglim dedi. 6 senedir ayni seyleri konusmaktan cok sıkıldım , eger cabalayacagim diyorsan ebnde seninle birlikte cabalarim ama yok ben buyum degisemem diyorsan ben su anda bu yuzukleri cıkartip burada bırakmaya razıyım dedim. Hic bir yorum yapmadi uzunca sure ben konustum o surekli kendini savundu . Yine "ben" ben" ben" dedi durdu. Her ben deyisinde ben"iste bundan bahsediyorum" dedim durdum. Yaklasik iki saat boyunca hic bi yorum yapmadi. Lavaboya gittim geldim cok agladim gene gene gucsuz ezik kadin oldum. Geri geldigimde "evet ben bi karar verdim sen ne dusunuyorsun" dedim. "ben senle aynı fikirde degilim" dedi. Ben "ben seni seviyorum senden bosanmak istemiyorum" gibi bi laf duymayi beklerken O dedi ki, "bosanmayi secmek kolayı secmek olur " filan gibi bisi dedi. O gece hersey konusuldu hersey ne benim icimin nefret dolu oldugu kaldi ne surekli trip yaptigim vs .. Tek konusulmayan sevgiydi.. Ne o soyledi seni seviyorum diye, ne de ben .. O kadar cok soyledim ki seni seviyorum diye ve o kadar cok duvara carptim ki kendimi ezik gucsuz sumsuk hissediyorum..
O geceden sonra ne mi degisti.. Pazartesi sabahi , yatakta sımariklik yaptigimda, "havamda degilim" karsiligini aldim!!!! Bu hale gedligime inanamiyorum... Ben onunla evlenmeden once onla tanısmadan once, kiminle birlikte oldugumu, kiminle iliski yasadigimi, kimin bana taparcasina surekli yaninda olmami istedigini soylesem size inanmazsiniz.. Koamin beni reddettigine inanamiyorum.. Ve buna ragmen surekli kendimde bi hata bi kusur aradigima da inanamiyorum.. "Cok kilo aldim, saclarimi koyuya boyadim, sigara iciyorum, sacimi kestirdim bilmem ne" diye beni istememesini kendimde ariyorum surekli. Halbuki gercek sevgi bunlarla olculmemeli.
Hayatinda baskasi var diye dusunuyorum... Yakalayamiyorum ama bi acigini da.. Cok bunaldim .. Geceleri uyuyamiyorum kafamda surekli bu dusunceler.. Bana soyle davrandi boyle davrandi diye donup duruyorum. COK MUTSUZUM COK!!!!
Ne yapmam gerekiyor.. Gercekten umrumda degilmis gibi yasamak istemiyorum duzltmek degistirmek istiyorum...
herkesin düşüncelerinden yazılarından birşeyler öğrenmek güzel...zamansızın dediği gibi bir yeri unutuyoruz....erkek sadece karım istiyor diye birşey yapmıyorlar nedense...çok saçma ama...şu prizi değiştir bozuk desem..tamam der değiştirmez aradan 2 gün geçer...e prizi değiştirecektin hadisene desem...sen istiyorsun diye hemen yapmam mı lazım...der....ne kadar aptalca da görünse...zamansızın dediği gibi karşı taraf için birşey yapmak zor geliyor sanırım erkeklere...
gerçekten çok zor insanlar ve bizim gibi düşünmüyorlar....bu arada palyaço gelişmeleri yazarsan sevinirim?
zamansız yazdıkların çok mantıklı..evlilik oturmadan çoçuk yapılmaz bende senin gibi düşünüyorum ama 3 sene oldu..biz bir barış bir küs geçirmişiz bu seneleri...şu durumda çoçuk yapmayım ilerde sanki değişecekmi bazı şeyler...yine bir küs bir barışık geçer zaman gibi geliyor....çünkü benim eşim yeterince olgun görünmüyor...hep ben onu yönlendirmek zorunda kalıyorum...anlatabildimmi acaba ne demek istediğimi?..durum böyle olunca bazı şeylerin düzelmesi zor gibi geliyor...
teşekkür ederim...ne demek istediğini anlıyorum....çok ufak detaylar var....aslında onları yönlendirmek istediğini yaptırmak çok kolay...ama doğru yolu bulmak lazım......sanırım doğru anladım.
aslında çok doğru söylüyorsun.....kendi hallerine bırakınca onlardan bişey bekleyince olmuyor bu iş..kırgınlık tatsızlık uzayıp gidiyor.......ben eşime iyi davransam akşam erken geliyor...biraz tartışma olsa geç geliyor.......eskiden bana bunu demişti itiraf etmişti....eskiden eve gelmek istemezdim diye...(.biz çok kavga ettiğimiz sonra düzeldiği bir dönem.)
:uhm:
Herkese tesekkur ederim oncelikle yine a.s.
Zamansiz.. Ilk defa gercekten gormedigim ya da goremedigim belki de gormek istemedigim birseyler soylemissin. Okurken o kadar mantıklı geldi ki.. Bir de kendi yazdiklarimi gun icinde defalarca okudum okudum okudum.. Sanirim kendi icimde yabancilasma yasadim.. Kendi yazdiklarim kendime yabanci geldi. Baskasinin yazdıklarini okuyormusum gibi geldi ve uzerine senin yazini okuyunca "hakkaten ya o taraftan bakınca aynen de oyle gorunuyor olabilir" dedim:)
Tesekkur ederim... Bu arada gordugunuz gibi bu saatte ben hala ofisimdeyim.. Ne anneme gidebildim ne annemle konusabildim... Bakalim eve gidince beni neler bekliyor nasil bir gece gecirecegim merak icindeyim dogrusu:uhm:
süpper bir çözümleme olmuş erkek psikolojisi üzerine ve ben bunun doğru olduğunu gönül rahatlığıyla kendi eşimle konuşmalarımdan yaptığım çıkarımlarla teyit edebilirim a.s
palyaço,
eşinle tartıştığınız o gece eşinin boşanmak kolay olanı seçmek olur dediğini yazmışsın. belki iyimser bir yorum olacak ama, erkekler hani nasıl dyim; bir kadın ben mutsuzum seninle olmaktan, boşanmayı bile düşünüyorum dediğinde, kafaları başka türlü çalışır.
asla ama asla ben seni seviyorum, boşanmak istemiyorum demezler. deyip diyecekleri bu olur!!! boşanmak kolaya kaçmak olur. tam erkekçe bir laf işte..
sen nasıl başarısız hissediyorsan, o da öyle hissediyor.
yada o sabah havamda değilim lafı? o an sen birşekilde gayet iyi niyetle yaklaşsan bile, hani bunu bir iyilik adımı, bir jest gibi algılasan bile? onların kafası bizim gibi çalışmaz!!!!!!!!!!!!!!1
mantık şudur: iki gün önce bana benden boşanmak istiyorum diyordu? şimdi bana yakınlık gösterdi? bunu anlamazlar!!!! hem de asla anlamazlar!!! genelde de napcaklarını bilmezler, erkekliğe de şey sürmemek için havamda değilim deyiverirler!!!
aslında siz inatlaşmışsınız. sen ondan sevgi sözcükleri duymak istemişsin. ona bunu hissettirmişsin. o da bunu sırf sen istiyosun diye yapan erkek konumuna düşmemek için söylememiş....
dikkat ettiysen, sürekli senin tirip attığını, onu sevmediğini düşünüyr.
ağlaman seni ezik bir kadın yapmaz. kimseyi yapmaz... ama bence biraz sakin ol. ikinizde biraz sakin olun!
en ağırı reddedildiğini düşünmek olsa gerek! ki sen buna çok öfkelenmişsin, incinmişsin haklı olarak. ama aslında yüzüğü masaya koyacağını söylerek çok daha sert bir reddediliş de o yaşamış. lütfen biraz empati yap.
kadınca oyunlar, seksüler şeyler, yada ilgisini çekmek gibi şeylerden bahsetmiyorum. anlamaya çalış ve kendini anlatmaya çalış.
uzun yazdım kusura bakma, ama nedense konunun bu yönünü unutuyoruz çoğu kez.umarım haddimi aşmamışımdır. ve herşey yoluna girer yeniden!!!!
sevgilerimle