E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi masal perisi
Sizin adınıza çok sevindim umarım hep böyle sürer evliliğiniz
Bende erkeğin kaybettikten sonra kafasına dan ettiğini düşünenlerdenim ama o kaybetme sürecinde zaten kadının kalbinden giden gidiyor hep tatsız tuzsuz acı hatıralar kalıyor bence erkeklerede bi erkekler kulubü açmak lazım bu kafasına dan edenler diğerlerine örnek teşkil ederler:roflol:
Valla kizlar 2 sene once esimle cok sorunlar yasadik ne sevgi ne saygi kalmamisti aramizda evin icinde bir kursunumuz eksikti birbirimizi vurmak icin o derece yani , benim tek istedigim sey ondan bosanmakti sevgisini gostermedigi gibi saygisizca davranislari hakaret boyutuna gelince dayanamamistim artik...
Sonucta biz bosandik birde oglumuz var... biz yurt disinda yasiyoruz ben oglumu alip turkiyeye dondum ailemin yanina 1 sene kadar kaldim ailemle is buldum calistim felan 1 sene sonunda esim oglumu gormeye gelmisti , o kadar burnu surtulmuski benim adam gitmis yerine kuzu gibi ilk tanistigimiz zamanlardaki esim gelmis...
O gorusmemiz sonunda oglumuz icin barisma karari aldik, 1 sene oluyor tekrar evleneli ve cok mutluyuz daha yeni evli gibiyiz suan benim degerimi cok biliyo yeni bir bebis istiyoruz...
Biten birsey yeniden baslayabiliyormus biten bitmistir demeyin, insan kaybedince anlar bazi seylerin kiymetini ,kurumus bir dal yeni bir baharda tekrar nasil yeseriyorsa sevgide tekrar filizlenip neden yesermisin?