-
- Konu Sahibi Serguzest_2016
Bunlari yaptigimda reddediliyorum.. yani ya uykusu oluyor ya ben hasta oldugu gunu nasil denk getiriyorum .. oyle olunca da benim icimdeki yikim tamir edilemez hale geliyor.Aşkta gurur olmaz.. Eşinle konuşmaya çalışma..
Eşin işten gelmeden, daha alımlı ve seksi giyin. Eşine karşı davetkar ol. Tavırlarınla, bakışlarınla, sözlerinle. Eşini tahrik et.. İlk başlarda senin adım atman lazım.. Sonrası kendiliğinden çorap söküğü gibi gelir.
Evlilik fedakarlık ister, emek ister. Bunları yapmaktan gocunma.. Çekinme, arsız ol. O senin eşin.
Bunlari yapiyorum,suan bebegden dolayi calismiyorum evdeyim arada makyaj yapip giyiniyorum hamilelikte giremedigm elbiselerime artik girdikce benimde hosuma gidiyor ve artik kendim icin yapiyorum ama esim tarafinda bir degisiklik yok..Kendinde değişiklik yarat. Saç modelini değiştir. Saçını boya. Eşinin sevdiği, kokulardan sürün.. Bakımlı ol. Eşin için değil, kendin için. Sen kendini beğenirsen, eşinde seni beğenir.
Sen bunları günlük rutinin haline getireceksin.. Eşinden de beklenti içerisinde yokmuşsun gibi davran. Ama cinsel mesajlar ver. Burada da açık açık konuşamıyorum. Daha kadınsı ol. Frikik ver.. Ya işte bilirsin..Bunlari yaptigimda reddediliyorum.. yani ya uykusu oluyor ya ben hasta oldugu gunu nasil denk getiriyorum .. oyle olunca da benim icimdeki yikim tamir edilemez hale geliyor.
B3ni en iyi siz anlarsinizUmutlarinizi kaybetmenizi istemem ama bu tur sorunlar genelde cozulmuyor. Ben ayni seyleri yasiyorum diyebilirim, yalniz hazirlanip ozen gosterip yaklastigim olmuyor cunku esim istemedigi zaman istemiyor :)
Sanirim bazi erkekleri hormonlari degil akillari yoneltiyor ve bu gibilerini yapacak hic bisey yok.
Genelde soyle basliyor, bir ay gectiginde bir uyariyorum guzellikle, iki ay sonra bak sorun cikacak diyorum, sonrasinda gelsede istemiyorum tabi sinirler tepede oluyor. Esinizle konusmanizinda faydasi olmaz sanirim, ben 10 senedir evliyim her turlusunu denedim.
Cinselik icinde bosanilmaz sevgi ve ilgi yerindeyse ama dediginiz gibi kadinlik gururu yerlerde...
Akrep burcu musunuz :)Evet, pazarları daha fazla olduğu da oluyor.
Bu tarz şeyler benim için çok önemli.
Hep söylüyorum ama kızıyorlar, cinsel hayatta mutlu olamasaydım bir dakika durmaz boşardım adamı.
Ayda 500 liramı iç çamaşırına veriyordum geçen haftaya kadar. Düşünün ne kadar önemsediğimi.
Hormonlarla nasıl başa çıkıyor ki konu sahibi?
Mesela ben reglken 1 hafta boyunca sağa sola sataşıyorum teke gibi resmen
Kesinlikle katılıyorum sadece o işin olacağı icin degil hergün bakimli ol süslü ol evin icinde mini etek askılı dekolte bluzlar giy oturup kalkarken bilerek frikikler ver. sadece suslendigin gün adamı zorluyorsun farkinda değilsin... oysa hergün böyle olsan kendiliginden sana gelecek... tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma...Sanki suslendginizde adam gorevmis gibi yapmaya zorlaniyor pskolojik bisey bebce tamamen useniyor bile diyebilirim bence suslenmeyinde nasil desem aliskanlik edinin evde hep kisa sortlarla dekolteli badiler giyinin onun icin suslenmeyin kendiniz icin sadece o gun parfum.kullanmayin hergun mis gibi kokun bisey yok gibi gulun.kahkaha atin bisey anlatrken cilveli anlatin . Ve en onemlisi tartisirken bunu konusmayin tartisirken ne.jadar mantikli cevaplr alabilirsinizki .. su hayatta son 1 senedir ogrendigin tek bir seu varki berbat giden bi iliskim vardi 6 yil tartismalarla gecti ve ben.bi gun ayriyken tartsmadan 3 saat bir cafede kendimi nekdar kirildgimi anlattim daha oncesinde hep bulusur birbirimizi gorunce barisirdik ce konuya sunger gecerdik bir sobraki tartsmaya kadar hep patlak verirdi ..
O gun o cafede 3 saat konustum ve barismadan eve geldim dibum noktamiz oldu anladimki ben sadece kendimi uzuyorum yipratiyorum suna kiriliyorum demek le sen bana bunu yaotin sunu yaotin demek cok farkli .. igrendgim tek sey tatli dille yaoamiycagin hic bir sey yok
Demem o ki konusma seklinizi tavrinizi degistirin sabah yebi bi gune unutla kalkin herseyi silin kafanizdan reddedildiginizi bile yeniden evlendiniz sayin herseyi yenileyin . Size.nasil davranilmasini istiyorsaniz oyle davranin goreceksiniz ki oda size oyle davrancak yanliz unutmayin sabrin sonu selamettir bu surec zor olabilir guclu olun son bir.kez emek harcayin insallah rabbik Yardimciniz olur birde ya Vedud ismini yemeklerinize evinize cokca okuyun :)
Selametle kalin rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin.uzun.oldu k bakmayin