Biten ilişkimi unuttum derken ablamın bu lafı dokundu bana

Bitti zaten ne yaparsa yapsın. Düne kadar yanımdaydı şimdi bu laf çok şaşırttı beni beklemiyordum yani ondan böyle bir şey unuttuğum bir şeyi bana hatıtlsttı resmen. Kendisi burnundan kıl aldırmayan birisi bide üstüne bedduacı. Zaten ablamdır dlye anlattım içimi açtım çok büyük hata etmişim

41 yaşında kadın kendisi ne konuşacağını bilmiyor. Ablamdır severim ederim ama bu beni soguttu ondan yakınım da olsa bir şey anlatamııcağımı öğrendim

Bazen herşeyi anlatmamak en güzeli herkesin özeli var ablan çok kurnaz bir kadın, senin ona içini açtığın gibi gelip sana içini açtığını ben hiç düşünmiyorum yapmamıştır .. yapsa da çok özele inmemiştir karakter ve yapı meselesi bitmiş bişey yüzünden ablanla kötü olma ama bundan sonra da dikkat et değil ablan hiç kimseye özelini anlatma belki annen baban olabilir hayattalarsa o ayrı. Benim abilerim var ama ben direk babamla paylaşmayı tercih ettim kimle bağın kuvvetliyse onunla böyle şeyleri konuşacaksın.. ben üzüldüm ama geçmiş zaten bitirmişsin üzme kendini okuduğum kadarıyla da yıpratıcı bir ilişki den kurtulmuşsun bence kafana sokulcak yada aklına düşecek bişey yok doğru olanı yapıp ayrılmışsın. Sanki gönlün kalmış o yüzden biraz extra alınmış gibisin mesela hala sevmiyo olsan hatırtlatsa bile biri takmayı verirdin taktığına göre kafaya seviyosun hala. Zamanı gelince sen istemesen bile hafizandan silinecek.. hayatına dah kimler girecek sen bile tahmin edemezsin :)

41 yaşında kadın kendisi ne konuşacağını bilmiyor. Ablamdır severim ederim ama bu beni soguttu ondan yakınım da olsa bir şey anlatamııcağımı öğrendim
Tecrübe deneyim kazanmak bazen böyle oluyor maalesef. En sevdiğimizden en yakınımızdan kazık yiyoruz. Önce bunu bana nasıl yapar nasıl söyler diye sinirleniyoruz kabullenemiyoruz ama günün sonunda önemli olan tek şey ders çıkarmak. Gençsiniz önünüzde uzun bir hayat var ve umarım bu hayatta en önemli şeyin kendinize yatırım yapmak olduğunu anlamışsınızdır. Aşk yine gelir merak etmeyin hatta iyi ki onunla olmamışım bitmiş gitmiş diyeceğiniz kadar sevileceğiniz zamanlar olacak. Karalar bağlayıp kendinizi kapatmayın. Her şerde bir hayır var, evlenseniz nikahlansanız boşanmayla uğraşacaktınız. Hele bir de çocuğunuz olsaydı bir de masum bir çocuğa sebep olacaktınız.

Henüz yeni biten bir ilişki olduğu için kafamdan bir anda silip atman imkansız olur zaten. Bu süreç içinde aklıma gelmiyordu pek bana hatırlatana kadar. Neyse umarım çok daha iyi insanlar çıkar karşıma ablamdan da uzak durmaya çalışıcam

Bende bunu hep düşünürüm hayatımdan çıkıp gitmesi benim için iyilik oldu ama ahımı almadı dı aldı tabiki de orası Allaha kalmış bir şey. Genel olarak kendimi toplama sürecindeyim herşey çok daha iyi olur umarım teşekkür ederim

Unutma süreci kişiye özeldir, kimisi bı kaç ayda kimisi bı kaç yılda unuturur hatta ömür boyu unutmayanlar da vardır.

Burada asıl sorun ablanızın bile bile canınızı yakması. Uzuleceginizi bildiği halde bilerek yapıyor ve bence sizi asıl kıran bu.

Kafanızda bitmese ne olacak, zamanı gelince biter ama bunu durup durup canınız yansın diye söylemesi hem üzücü hem sinir bozucu.

"6 yıl az değil, kendime zaman veriyorum hazır hissettiğimde zaten bitecek vb." Deyin her seferinde.

Daha 3-4 ay olmuş bence henüz taze aklına gelmesi çok normal bu konuda yüklenme kendine... Kim kaparsa kapsın senin gözünde büyüttüğün gibi ben büyütmedim gözümde onu deseydin susardı o zaman.

Daha 3-4 ay olmuş bence henüz taze aklına gelmesi çok normal bu konuda yüklenme kendine... Kim kaparsa kapsın senin gözünde büyüttüğün gibi ben büyütmedim gözümde onu deseydin susardı o zaman.
Keşke sussa lanet bir huyu var yaptıgını kabul etse neyse ama benim için bir çok şey yapmasa alttan almazdım ama tavrımı da koycam artık anlarsa anlar yoksa zaten uzak durucam

Çok anlayışsız biri kendi başına gelmediği için empati yapamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…