Hayır degil gerçekten aklıma dahi gelmiyordu bu zamana kadar. Onca seneyi bir anda unutmak kolay olmaz tabiii ama hayatımda yeri yokGerçekten bitirip bitirmedigini olcmuştur belki. Pek bitirmis gibi durmuyosunuz. Kafaniz hala karışıkmiş gibi geldi bana
Kafanızda bitmiş olsa, ablanızın sözü bu kadar sinirinizi bozmazdı. Belliki daha bitmeyen şeyler var. Ablanızı siz daha iyi tanırsınız. Gerçekten şaka mı ? Daha önceki ilişkilerinizi biliyor muydu , o zamanlar tavrı nasıldı? Ablanızla aranız nasıl sizi eleştirir küçük görür mü?6 senelik ilişkim bitti ben onu sildim attım kafamdan ama ablam bana hatırlatana kadar. Ablamla konuşuyorum anlatıyorum ama benim yaramı daha çok kanatıyor. Onunla ilgili artık konuşmak istemiyorum diyorum iyi konuşmayız 3,4 ay sonra barışınca barıştık deme o zaman diyor. Bende bitti artık dedim. Sonra dedi ki yakışıklı çocuk kapmışlardır çoktan onu bırakmazlar dedi. Ben şok oldum sustum sadece sonra da şaka şaka dedi. Çok canımı acıttı bu laflar ben onu tam unuttum diyorum bana kalkıp bu lafları söylüyor o kadar çok ağrıma giti ki yanımda oluyormuş gibi yapıyor ama olmuyor. Ne yapmalıyım sizce çok sinirim bozuk. Kendisi 41 yaşında ablam. O çocugu zaten sildim hayatımdan. Dışarıdaki insan bunu dese umursamam ama kendi içimdeki insan söyleyince ağır geldi. Bak seni bıraktı şimdi de başkası kapmıştır diyor. Kendimi aşağılanmış gibi hissettim. Şuan kendimi toparlama sürecindeyim aklıma gelmeyen insanı aklıma sokuyor zorla. Banane nereye giderse kime giderse bunu bana söyleyip eline ne geçiyor. Ben mi büyüttüm sizce nedir sinirim bozuk sadece sinirden oturup ağladım
Aslında başkasıyla olma ihtimali beni kızdırmadı sadece bunu alay eder gibi söylemesi sinirimi bozdu. İnanın aynı şeyi o yaşamış olsaydı bu şeklde davranması. Tek oda degil bana aldığı yüzügü geri vericem dedigimde aptal muamelesi yaptı ilişkisi biten benim ama yüzüge ne yapacağıma karar veren obitmiş gitmiş bi ilişkinin tekrar size konusunu açmış olması kötü olmuş . Tamam içinizde hala bitirememişsiniz ama bunu kendınıze bile söylemekten korkarken karşıdan sizi deniyor gibi konunun açılmış olması hoş olmamış . Sizde unutamadığınız için çabuk tetiklenmişsiniz . Vaziyet gösteriyor ki silip atamamışsınız başkasıyla olma ihtimali sizi kızdırmış .
Narsistin biri ablam haksız olsa bile burnundan kıl aldırmaz. Herşeyin en iyisini o bilir ama biz hiç bir bok bilmeyiz gibi davranır. O ilişki bitti ben yoluma bakıyorum kafamdan da silme yolundayım bu laf elbette sinlr eder alay eder gibi konuşması. Bana aldığı yüzügü bile geri vericem diyince aptalsın diyor sanki ona almışlar da kendi malıKafanızda bitmiş olsa, ablanızın sözü bu kadar sinirinizi bozmazdı. Belliki daha bitmeyen şeyler var. Ablanızı siz daha iyi tanırsınız. Gerçekten şaka mı ? Daha önceki ilişkilerinizi biliyor muydu , o zamanlar tavrı nasıldı? Ablanızla aranız nasıl sizi eleştirir küçük görür mü?
Hiç hoş değil tavırları size karşıAslında başkasıyla olma ihtimali beni kızdırmadı sadece bunu alay eder gibi söylemesi sinirimi bozdu. İnanın aynı şeyi o yaşamış olsaydı bu şeklde davranması. Tek oda degil bana aldığı yüzügü geri vericem dedigimde aptal muamelesi yaptı ilişkisi biten benim ama yüzüge ne yapacağıma karar veren o
Ayyy ablanız çok sinir bozucu birisi. Ben tanımadan sinirlendim burda. Umarım bu süreci kolaylıkla atlatır daha iyi olursunuz. Arkadaşlarınız varsa onlarla görüşün, kafa dağıtın biraz. Ablanızı duymazdan gelmeye çalışın. Sözlerini kale almayın. Böyle insanlar enerji emiyor gerçekten.Narsistin biri ablam haksız olsa bile burnundan kıl aldırmaz. Herşeyin en iyisini o bilir ama biz hiç bir bok bilmeyiz gibi davranır. O ilişki bitti ben yoluma bakıyorum kafamdan da silme yolundayım bu laf elbette sinlr eder alay eder gibi konuşması. Bana aldığı yüzügü bile geri vericem diyince aptalsın diyor sanki ona almışlar da kendi malı
Aradığında kırıldığımı söyleyeyim diyorum ama sonrada haklıymış gibi üste çıkacağını bildigim için vazgeçiyorum artık bir daha bir şeyimi anlatmam boş duvara anlatırım daha iyiAyyy ablanız çok sinir bozucu birisi. Ben tanımadan sinirlendim burda. Umarım bu süreci kolaylıkla atlatır daha iyi olursunuz. Arkadaşlarınız varsa onlarla görüşün, kafa dağıtın biraz. Ablanızı duymazdan gelmeye çalışın. Sözlerini kale almayın. Böyle insanlar enerji emiyor gerçekten.
Benim olaylar birazcık karışık kısaca özet geçeyim. Ayrıl barış ilişkimiz vardı önceden. Sonra Kendisi yurt dışına gitti cezaları oldugu için oraya gitti. Beni de aldıracağını söyledi bekle dedi bana. Bekledim ben 1 sene bunu. Sonra bana yapamadıgını beni yurt dışına aldırmanın zor oldugunu bitirmemiz gerektiğini söyledi eğer paralı evlilik yaparsam 2 senelik seni öyle aldırabilirim başka yolu yok dedi. Ben kabul etmedim bitti gitti böylelikle. Ablam da biliyor bunların hepsini bittiğini artık hayatımda kesin olmucagını söyledim. Sonra da bu laflar işteİlişkiniz neden bitti. Daha önce de böyle ayrıl barış durumunuz çok olduysa o yüzden bikaç ay sonra barıştım deme demiş olabilir. 6 yıl az değil. Belki de bunlar ayrılamaz diye düşündüğü için boşuna acı çekme barış gitsin demeye getirmiştir. Çünkü normalde bi abla yakışıklı çocuk kapmışlardır vs demez.
Anladım. Adınıza üzüldüm 6 yılınıza yazık olmuş. Ama zararın neresinden dönseniz kar. Ablanızın yorumu şu an iyice saçma oldu. Yani bi insan neden tüm bunları bildiği halde kardeşine hala böyle şeyler söyler. Onun yerine yapılması gereken yorumu ben yapayım. Elini sallasan ellisi kız boşver ona mı kaldın.Benim olaylar birazcık karışık kısaca özet geçeyim. Ayrıl barış ilişkimiz vardı önceden. Sonra Kendisi yurt dışına gitti cezaları oldugu için oraya gitti. Beni de aldıracağını söyledi bekle dedi bana. Bekledim ben 1 sene bunu. Sonra bana yapamadıgını beni yurt dışına aldırmanın zor oldugunu bitirmemiz gerektiğini söyledi eğer paralı evlilik yaparsam 2 senelik seni öyle aldırabilirim başka yolu yok dedi. Ben kabul etmedim bitti gitti böylelikle. Ablam da biliyor bunların hepsini bittiğini artık hayatımda kesin olmucagını söyledim. Sonra da bu laflar işte
Nıye bıttı ılıskınız. Ablanız sızın kötüsünüz ıstemıosa ne düşünüyorsunuz onu görmek ıstemıstır6 senelik ilişkim bitti ben onu sildim attım kafamdan ama ablam bana hatırlatana kadar. Ablamla konuşuyorum anlatıyorum ama benim yaramı daha çok kanatıyor. Onunla ilgili artık konuşmak istemiyorum diyorum iyi konuşmayız 3,4 ay sonra barışınca barıştık deme o zaman diyor. Bende bitti artık dedim. Sonra dedi ki yakışıklı çocuk kapmışlardır çoktan onu bırakmazlar dedi. Ben şok oldum sustum sadece sonra da şaka şaka dedi. Çok canımı acıttı bu laflar ben onu tam unuttum diyorum bana kalkıp bu lafları söylüyor o kadar çok ağrıma giti ki yanımda oluyormuş gibi yapıyor ama olmuyor. Ne yapmalıyım sizce çok sinirim bozuk. Kendisi 41 yaşında ablam. O çocugu zaten sildim hayatımdan. Dışarıdaki insan bunu dese umursamam ama kendi içimdeki insan söyleyince ağır geldi. Bak seni bıraktı şimdi de başkası kapmıştır diyor. Kendimi aşağılanmış gibi hissettim. Şuan kendimi toparlama sürecindeyim aklıma gelmeyen insanı aklıma sokuyor zorla. Banane nereye giderse kime giderse bunu bana söyleyip eline ne geçiyor. Ben mi büyüttüm sizce nedir sinirim bozuk sadece sinirden oturup ağladım
Gecti gitti. Bitirdin ilişkiyi kaparlar kapmazlar seni de ablanıda hiç ilgilendirmez seni de kaparlar merak etme , 80lik nene değilsin. Herkes yoluna bakacak hayat kuracak elbette kimse kimsenin yasını tutmaz. Ablanı sert bi şekilde uyarmadığın sürece seni anlamayacaktır.6 senelik ilişkim bitti ben onu sildim attım kafamdan ama ablam bana hatırlatana kadar. Ablamla konuşuyorum anlatıyorum ama benim yaramı daha çok kanatıyor. Onunla ilgili artık konuşmak istemiyorum diyorum iyi konuşmayız 3,4 ay sonra barışınca barıştık deme o zaman diyor. Bende bitti artık dedim. Sonra dedi ki yakışıklı çocuk kapmışlardır çoktan onu bırakmazlar dedi. Ben şok oldum sustum sadece sonra da şaka şaka dedi. Çok canımı acıttı bu laflar ben onu tam unuttum diyorum bana kalkıp bu lafları söylüyor o kadar çok ağrıma giti ki yanımda oluyormuş gibi yapıyor ama olmuyor. Ne yapmalıyım sizce çok sinirim bozuk. Kendisi 41 yaşında ablam. O çocugu zaten sildim hayatımdan. Dışarıdaki insan bunu dese umursamam ama kendi içimdeki insan söyleyince ağır geldi. Bak seni bıraktı şimdi de başkası kapmıştır diyor. Kendimi aşağılanmış gibi hissettim. Şuan kendimi toparlama sürecindeyim aklıma gelmeyen insanı aklıma sokuyor zorla. Banane nereye giderse kime giderse bunu bana söyleyip eline ne geçiyor. Ben mi büyüttüm sizce nedir sinirim bozuk sadece sinirden oturup ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?