En guzel evlilikker bile bebek sonrasi catirdiyo. Misal bebegim ateslendjginde biz birbirimize bagiriyoruz sunu yap bunu getir mal misin sagir misin va gibisinden. Hep bi birbirmizi azarlama mevcut. Cocuk agladi mi ikimizin de eli ayagina dolasiyor birbirimizi sucluyoruz. Mesela esim aksam hastayim yorgunum kirginm atesim var dedi yatti cocuk bana kaldi ve uyumuyo falan. Adama bagirdm benim hasta olmaya da hakkim yok kalk bari cocugu sallayalim diye. Bi de hizmet bekliyo cay yapmadinmi bana battaniye getir bana. Cocuk hep ayagima dolanirken nasil cay yapiyim mesela. Tut da 2dk bak da yapiyim...
Ben hamileyken sey saniyordum ayy 2yiz 3 oluyoruz musmutlu oluruz ne guzel diyordum ama oyle olmadi. Bir de ailelerle sik sik gorusmeler olunca da turp sikldi zaten iliskimize..
Bilmiyorum bence bosanmycaksan sirf bu nedenler var diye ki bence normal seyler bak bicok kisi yazmis. Bi bebek yap. Yanina kar kalir insanin. Baskasiyla evleniyim cocugum olsun diyene kadar 5yilini alir yani. Eger cocuk isteyen biriysen... yoksa herkesin icinde anne olma seysi olcak diye bisey yok. Batti balik yan gider bosver kotuyseniz de