Konunu hatırlıyorum canım, kendini sakın suçlama. Arı baldan kaçarmı? Mutlu yuvadan hiçbir kadın kaçmaz, ömrünü bu şekilde çürütmeye eşinin hiç hakkı yok. Sevmek-sevilmek bir ihtiyaçtır, mesele sadece cinsellik değil, işin pskilojik yönüde var. İnşallah yaşadığın bu acıları unutursun ve yeniden mutlu bir yuva kurarsın. Allah yardımcın olsun canım.
ateş düştüğü yeri yakar canım seni senden ii kimse anlayamaz ve yaralarına kimse merhem süremez kendinden başka. güçlü ol kendin için hayata tutun.. rabbim bizi de böyle sınıyor unutma.. bende boşanma davamı bekliyorum ve hamileyim düşün ki..
önüne bak canım senin hatan değil bu.......zaten düzeltmek isteseydi kendi dr a gitmeye tedavi olmaya çalışırdı ama ona göre hava hoş baksana....benim bir tanıdık var kocasıyla cinsellik olmadan 6 yıl idare etmiş 3yıl uğraşmış düzelmek için eşi melek gibiymiş çünkü kıyamamış sonra eşi itiraf etmiş benim cinsel hayatım erkeklerle artık dayanamıyorum haline boşanalım demiş kadının dünyası yıkılmış...3 yıl daha idare etmişler etrafa karşı kimseye dememiş sonra anlaşamıyoruz diye boşanmışlar ...
çok şaşırmıştım niye idare etmiş 3 yıl daha derseniz bu olay çok eskiden olan birşey kadın şimdi yaşlı zaten ozamanlar kadının dul olması malum çok zordu öyle bir anlayış vardı bilirsiniz....
önüne bak canım boşver....hayırlısı olsun...diğer tavırlarıda çekilecek gibi değil belli...
ateş düştüğü yeri yakar canım seni senden ii kimse anlayamaz ve yaralarına kimse merhem süremez kendinden başka. güçlü ol kendin için hayata tutun.. rabbim bizi de böyle sınıyor unutma.. bende boşanma davamı bekliyorum ve hamileyim düşün ki..
buklelikediye çok üzüldüm ama ben olsam boşanmayı düşünmem gibi gelio...
ne bileim belki de evli deiliz die böle geliodur ama yani tamam önemlidir vs vs ama yani sonuçta o insan evlendikten hemen sonra belden aşağı felç vs de olabilirdi bırakıcakmıydın die sorasım gelio...
ben asla bırakmam...sadece bunun için evlenmedin sonuçta...her açıdan ii bi insansa bilmiyorum...Allah ona da sana da yardım etsin
buklelikedi hala karar veremedin degil mi?
off cok zor karar vermek ama 1.5 yilda da hic cinsel iliskide bulunamadiysaniz bu saatten sonra olur mu ki????
off doktorlar niye bir sey yapmiyor? esiniz neden bir sey yapmiyor?
ay tilt oluyorum yaa bu daha ne kadar boyle devam edecek.
cok uzun zamandir bu durumun devam ediyor ve ben artik senin adina cidden uzuluyorum.
cinselligin ne kadar onemli oldugunu bu basliktan anliyoruz. o yuzden biz evde kalanlar sinirli, huysuz ve gergin oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?