• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten bir yeni evlilik daha...

Konunu hatırlıyorum canım, kendini sakın suçlama. Arı baldan kaçarmı? Mutlu yuvadan hiçbir kadın kaçmaz, ömrünü bu şekilde çürütmeye eşinin hiç hakkı yok. Sevmek-sevilmek bir ihtiyaçtır, mesele sadece cinsellik değil, işin pskilojik yönüde var. İnşallah yaşadığın bu acıları unutursun ve yeniden mutlu bir yuva kurarsın. Allah yardımcın olsun canım.

ne güzel demişsin: "Arı baldan kaçarmı? Mutlu yuvadan hiçbir kadın kaçmaz" aynen de böyle işte. hele ben gerçekten sabırlı ve acıya dayanıklı bi insanım her ne kadar hassas bi insan olsam da. ama kaçtım işte. kaçmak zorunda kaldım yuvamdan. yuva olamamış yuvamdan :gitme: teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ateş düştüğü yeri yakar canım seni senden ii kimse anlayamaz ve yaralarına kimse merhem süremez kendinden başka. güçlü ol kendin için hayata tutun.. rabbim bizi de böyle sınıyor unutma.. bende boşanma davamı bekliyorum ve hamileyim düşün ki..

evet şu günlerde çok dua ediyorum ki hayattaki en büyük sınavım bu olsun Allahım diyorum. Allah daha büyük şeylerle sınamasın. bunu da atlatıcaz elbet... sen neden boşanıyorsun ki bebeğinle?

önüne bak canım senin hatan değil bu.......zaten düzeltmek isteseydi kendi dr a gitmeye tedavi olmaya çalışırdı ama ona göre hava hoş baksana....benim bir tanıdık var kocasıyla cinsellik olmadan 6 yıl idare etmiş 3yıl uğraşmış düzelmek için eşi melek gibiymiş çünkü kıyamamış sonra eşi itiraf etmiş benim cinsel hayatım erkeklerle artık dayanamıyorum haline boşanalım demiş kadının dünyası yıkılmış...3 yıl daha idare etmişler etrafa karşı kimseye dememiş sonra anlaşamıyoruz diye boşanmışlar ...
çok şaşırmıştım niye idare etmiş 3 yıl daha derseniz bu olay çok eskiden olan birşey kadın şimdi yaşlı zaten ozamanlar kadının dul olması malum çok zordu öyle bir anlayış vardı bilirsiniz....
önüne bak canım boşver....hayırlısı olsun...diğer tavırlarıda çekilecek gibi değil belli...

kesinlikle. düzeltmek istese, bu konuda bi umut olsa , en azından kendisi için bunu yapardı. bu kızın ailesi bile öğrendi bu konuyu, bari şimdi gideyimdoktora derdi ama onu bile yapmadı işte. benim eşimin bu konu dışında başka olumsuzlukları da var maalesef. yine belki onları idare edebilirdim. ya da cinsellik konusu olmasa belki o diğer konular bu kadar gözüme batmazdı ya da bu şiddetle yaşanmazdı.

yazık olmuş senin anlattığın kadına da. madem bu kadar insaflıymış, o zaman başında söyleseymiş de kadının başını yakmasaymış di mi? olan bizim hayatlarımıza oluyor böyle. o giden yıllarımızı kim bize geri verecek? çökmüş psikolojimizi kim düzeletecek? ben bu yaşta antidepresan kullanmak zorunda mıyım iyi olmak için? :gitme:

ateş düştüğü yeri yakar canım seni senden ii kimse anlayamaz ve yaralarına kimse merhem süremez kendinden başka. güçlü ol kendin için hayata tutun.. rabbim bizi de böyle sınıyor unutma.. bende boşanma davamı bekliyorum ve hamileyim düşün ki..

konu açmışsın öncesinde canım yaw. görmemiştim kusura bakma. kendi derdime öyle bir düştüm ki. çok üzüldüm senin de durumuna. ateş düştüğü yeri yakar aynen dediğin gibi. Allah yardımcı olsun sana ve ikizlerine inşallah :teselli:

buklelikediye çok üzüldüm ama ben olsam boşanmayı düşünmem gibi gelio...
ne bileim belki de evli deiliz die böle geliodur ama yani tamam önemlidir vs vs ama yani sonuçta o insan evlendikten hemen sonra belden aşağı felç vs de olabilirdi bırakıcakmıydın die sorasım gelio...
ben asla bırakmam...sadece bunun için evlenmedin sonuçta...her açıdan ii bi insansa bilmiyorum...Allah ona da sana da yardım etsin

buklelikediye çok üzüldüm ama ben olsam boşanmayı düşünmem gibi gelio...
ne bileim belki de evli deiliz die böle geliodur ama yani tamam önemlidir vs vs ama yani sonuçta o insan evlendikten hemen sonra belden aşağı felç vs de olabilirdi bırakıcakmıydın die sorasım gelio...
ben asla bırakmam...sadece bunun için evlenmedin sonuçta...her açıdan ii bi insansa bilmiyorum...Allah ona da sana da yardım etsin

Bu sizin bahsettiginiz sey gercekden olmus olsaydi ozaman kimse birakmazdi esini ,sevdigini ,o bambaska bir durum ..
Ama eli ayagi tutan ve herturlu imkani olan bir insan bile bile ve birde karsisindaki kisinin pisikolojisini bozarak ,yipratarak, onu rencide ederk ve asalayarak ,bu derdine cozum bulmuyor ve birde kendini uste cikariyorsa; Bosarim arkadas, hemde ARKAMA BILE BAKMAM..

Umarim bu ve bunun benzeri durumlar yasamazsiniz arkadasim evlilik bekarliga hic ama hic benzemez..
Evlilik caba gerekdirir ,evlilik ozveri ister,evlilik birlikde paylasim demekdir ve evlilikde sadece bir taraf kurek cekerse ayni yerde donup durursunuz ,baska hic birsey olmaz..:kahve:

bu öyle bir durumdurki hanı neredeyse keske eşim felc olsaydıda ben bu drumlara maruz kalmasaydım diyebilecegınız bir durum.en azından ozaman gecerlı saglam bır gerekcenız olurdu elınızde.sevıldıgınızı deger verıldıgınızı ve buna layık bulundugunuzu hıssederdınız ozamaan en azından.umarım evlıklıkte cınsellıgın ne derece önemlı odugunu anlatbılmısımdır..

Boşanma da ayrı bir sıkıntıdır.Eğer katlanamayacaksanız bir daha düşünün diyeceğim ben..Biraz ayrı kalın.İkiniz de durulun..Belki stresten dolayı bu kararı verdiniz..
Evlilik sevgili olmaktan daha başka ne de olsa..Oyüzden bitirirken dikkatli olun diye tavsiye vereceğim..Allah yardımcınız olsun..Bahtınız güzel olsun..

Son düzenleme:
merhabalar. 2,5 yıllık evlilyim ve bu son senem hep kavgayla geçiyor olup olmadık şeylerle.yoktan yere kavga ediyoruz. bi yandanda bebek düşünüyoruz. eşim ii bi insan ama çok dik kafalı çok inatçı. bende inatçıyım tabi bu durumda alttan almak zor oluyor.bana göre çözülemiyecek şeyler değil sorunlarımız. ama gururumuzdan ikimizde yanaşmıyoruz. ben çalışıyorum ve iştende sıkıldım artık çok. hani hamile kalıp işten hakkımı alarak ayrılmakta isityorum. evliliğim süresincede hep çalıştım ama artık sıkmaya başladı buru durum beni. ben inatlaştığım zaman o daha çok inatlaşıyor.canım çok sıkkın .

cinsellikle ilgili sorunu olan bir erkeği idare etmek başka konulardaki sorunları idare etmeye benzemez çünkü "erkeklik duygusu" ona verebileceğiniz bir şey değil. diğer sorunlarda yardımcı olduğunuzda anlayışlı biri olarak görülürsünüz ama bu konuyu idare edince "saf " görülürsünüz. bu yüzden beklemeden ayrılmanız gerekir miydi acaba diye düşünüyorum, tabi sadece düşünüyorum hiçbir şeyin kolay olmadığını biliyorum ilişkilerde.

artık önve toparlanma dönemi yaşıycaksınız, sonra da unutacaksınız bazı şeyleri. umarım güzel günler görürsünüz. boshayallersmile

kızlar çok şükür zor dönemi atlattık sanırım, 3 ay zor geçti benim içinde onun içinde nihayet düzeldi aramız:)

buklelikedi hala karar veremedin degil mi?
off cok zor karar vermek ama 1.5 yilda da hic cinsel iliskide bulunamadiysaniz bu saatten sonra olur mu ki????
off doktorlar niye bir sey yapmiyor? esiniz neden bir sey yapmiyor?
ay tilt oluyorum yaa bu daha ne kadar boyle devam edecek.
cok uzun zamandir bu durumun devam ediyor ve ben artik senin adina cidden uzuluyorum.

buklelikedi hala karar veremedin degil mi?
off cok zor karar vermek ama 1.5 yilda da hic cinsel iliskide bulunamadiysaniz bu saatten sonra olur mu ki????
off doktorlar niye bir sey yapmiyor? esiniz neden bir sey yapmiyor?
ay tilt oluyorum yaa bu daha ne kadar boyle devam edecek.
cok uzun zamandir bu durumun devam ediyor ve ben artik senin adina cidden uzuluyorum.

artıkbitiyor uyuyan güzel... anladım ki boşa bekliyorum, boşa sabrediyorum, boşa harcıyorum zamanımı ve de hala anlayışsız ben oluyorum. gerçekten çok ama çok yoruldum. kurtulmak istiyorum bu durumdan. bu evlilikten bir an önce kurtulmak istiyorum artık. :14:

bence esin cinselligi olmadigi icin ailenden bir kusur ariyor gibime geldi yazik.
bosyere yuva yikiliyor ama malesef cinsellikte cok onemli evlilikte her iki taraf icinde allah hakkinda hayirlisini nasip etsin

cinselligin ne kadar onemli oldugunu bu basliktan anliyoruz. o yuzden biz evde kalanlar sinirli, huysuz ve gergin oluyolar:(:(

Cinsellik bir evlilikte onemli bir olgu,oncelikle her iki tarafin birbirlerine duyduklari askin,sevginin en yalin hali..Ama buna ek olarak esinizin ailenize olan saygisizligi da cok onemli diye dusunuyorum.Ailenize saygisi olmayan bir esin size de saygisi olmaz.Esinizin aileniz konusundaki seviyesizligi cok rahatsiz edici,cok onemli bir problem..Ben bunu kaldiramazdim..Oncelikle bir evlilikte her iki tarafin birbirlerine olan saygisini koruyabilmesi icin ailelere karsi olan tutumlarinda gerekli seviyeyi korumalari gerekir,aileleri sevmek zorunda diller ama saygi her zaman olmali..Umarim en yakin zamanda sizi en cok mutlu edecek karari verirsiniz..Esiniz cinsellik konusunda ve de size ve ailenize olan tutumlarinda duzelmek icin caba sarfetmezse siz de hic caba sarfetmeyin derim,zaman cok degerli bunu unutmayin..

Back