Eşimle severek evlendik evliliğimizin ilk zamanları gayet güzeldi ama sonra ailesi baskı kurmaya başladı sen artık o evden çıktın bizimsin biz ne dersek o bizim kurallarımız var bizim adetlerimiz var eşimle evimiz için o ev bizim evimiz biz düzdük tarzında konuşmaya başladılar ki evi beraber düzdük eşit şekilde bu sebeplerden ben eşimin ailesinden soğudum kendi aileme daha çok ihtiyaç duymaya başladım eşimle sorunlarımız başladı benim ailem de aşırı ilgili akşamları sohbet edilen sıcak bir yuva vardı eşim öyle bir ortamda büyümemiş ben o sıcaklığı aradım o veremedi en sonunda ailesi yüzünden tartıştık ailesinin faturalarını ödüyormuş bana ödemiyorum diye yalan söyledi tartışma sonucu babamı aradı bak kızının halini gör diye ben babamla gittim 15 gün ayrı kaldık bu sürede baya tartıştık karşılıklı ağır şeyler söylendi bir kaç gün önce ikna etti eve geri geldim ama sanki bambaşka bir ev bambaşka bir eş kendimi kesinlikle buraya ait hissetmiyorum ailemi kardeşimi özlüyorum sürekli onlarla olmak istiyorum
sürekli ağlıyorum nefes alamıyorum bu evin içinde
uzun oldu kusura bakmayın ama içimi dökmek istedim sadece