Biten bir evlilik... Dua edin:(

sevonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
53
16
Kızlar önceki açtığım konulardan biliyorsunuz dur eşim annesi için beni hast odasında bırakıp gitmişti. Yarın vekalet çıkarıp boşanma dilekçemi yazdırıcam. Bu gün ona son kez bana söylemek istediğin birşey varmı diye sordum sadece bir adım bekledim ufacık bir adım birşeylerden pişman olduğuna değişiceğine beni inandırsın istedim kızım da sıcacık bir yuvada büyüsün istedim ama aldığım cevap “ne duymak istediğini bilmiyorum ama beni rahat bırak artık oldu” başka biri mi var dedim cevap vermedi. Karşıdan be kadar kolay görünürmüş boşanmak etmek insan 50 kere düşünüyor vazgeçiyor tekrar karar veriyor bide sevince daha zor galiba bilmiyorum. Yada hamilelik Hormonlar alt üst etti beni bilmiyorum. Dua edin ne olur.;(

Maalesef insanlar değişmiyor neyse o olmaya devam ediyorlar.Birşeyler olmuyorsa zorlamanın da bir anlamı yok. Sizin adınıza üzüldüm. Allah yardımcınız olsun

Keşke değişseydi keşke yuvam yıkılmasaydı ben boşanmak için evlenmedim bebeğim de var hiç mi sevmedi hiç mi değer vermedi

Çok zor bi durum Canım ama ilerde daha çok yıpranacaktın belki böylesi hayırlıymış inşallah bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur

Çok zor bi durum Canım ama ilerde daha çok yıpranacaktın belki böylesi hayırlıymış inşallah bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur
İnşallah ama bu süreci atlatmak zor bide hamileyken ona en ihtiyaç duyduğum dönemde belki hak etmedim hiç birini hak etmedim

Aileler destek vermiyor mu.
Orta yol bulunmuyor mu.
Çok zamansız sanki

Aileler destek vermiyor mu.
Orta yol bulunmuyor mu.
Çok zamansız sanki
Evet çok zamansız ama onun annesi yüzünden bu noktaya geldik 1 ay oldu beni hast odasında bırakıp gittiler ne arayan var ne soran babam aradığında da açmıyor kimse. Azıcık çabaları Yok azıcık

Evet çok zamansız ama onun annesi yüzünden bu noktaya geldik 1 ay oldu beni hast odasında bırakıp gittiler ne arayan var ne soran babam aradığında da açmıyor kimse. Azıcık çabaları Yok azıcık

Kendi ailenizden destek alıp, konu soğumadan cevabı bulun

Allaha sığın dua ett.En zor anında yapılan dualar çok önemli.Neden bu duruma geldiniz..Sebep nedir ne oldu canım?

Allaha sığın dua ett.En zor anında yapılan dualar çok önemli.Neden bu duruma geldiniz..Sebep nedir ne oldu canım?
kızlar daha öncede yazmıştım benim de eşimin de evliliğe alışma da sorunları vardı ama çok şükür atlattık şu anda hamileyim 25 hafta oldu ve preeklemsi var 2 gün önce eşimle evde çok hafif tartıştık kavga denilemez ağız dalaşı gibi bişeydi benim tansiyonlarım yüksekti zaten fenalaştım hast kaldırdılar 180/110 du tansiyonum bebek riske girmişti yatış verdiler ebeler sessiz ortamda kal tek başına dinlen dediler odadan herkes çıktı eşimin annesi babası kaldı nasılsın bile demiyodu annesi dövecek gibi bakıyordu bir kaç gün öncesinde tüm aile toplanıp ev görmesine gelicez demişti bende rahatsızım sürekli yatıyorum 10 aydır evliyiz şimdi ev görmesi mi olur demiştim o yüzden galiba öfkeli bakıyordu ben yalnız kalıp dinlenmek istediğimi söyledim birden üzeime geldi sen zaten bizi sevmedin bizi istemedin diye bağırmaya başladı odada ben daha fazla tartışmamak için dışarı çıktım kolidorda bayılmışım tansiyonum çok yükselişmiş ben o haldeyken bile nasıl diye sormayıp bana aileme hakaret edip ne olursa olsun demiş ve gitmişler eşim o an orda değildi ben kendime gelince görmek istedim ama oda benim ailemin üzerine yürüyüp arabaya binip çelip gitmiş. Ben aradım açmadı hakaretler etti annemi odadan kovmuş istemiyorum sizi demişsin dedi asla o cümleleri kurmadım şimdi ne arıyor ne soruyor bebeğini Nil’e merak etmiyor doktor bebeği alabilirim dediği halde o gece çekip gitti ve bana bu halimde boşanıcaz dedi ne olur dua edin bana neden anlamıyorum daha o akşam eve geldiğinde nasıl aşık olduğunu anlatıyodu kızımın eşyalarnı yerleştirmiştl annesini gördü geldi terlesştik zaten sonra da düşüm bu sensiz yaşayamam diyen adam şimdi beni bu halimde yalnız bıraktı çok kötüyüm bebeğimin de Benim de hayati riskimiz varken nasıl bizi aramaz sormaz yalnız bırakır nasıl

Canım once kendini ve bebegini düsün..Sanırım ailesinin etkisinde kalmış..Lütfen hem kendi ailenin hemde esinin ailesini devreden çıkart..Bir yolunu bul ara başbaşa konuşun..Her ikimiz ailelerimizin etkisinde kalmayalım.Oncelik biz ve yavrumuz deyin.Evlilk ancak 5 yılın sonunda oturuyor..Zamanla her sey duzelir..Hamilelikte hormonlar tavan yaptıģimda maalesef karşindaki kisiler anlamıyorlar.Biraz relaks olun.Hersey oluruna birakın bebeginiz biraz buyudugunde esinizde babalik ic gudusuyle hareket edecektir..Eşinizin ailesinde
pozitif olan kisileri devreye sokunuz..

Bu konular bana fake gibi geldi

Temmuzdaki konusunda
2buçuk aylık evliyim demiş

Kasımdaki konusunda
10aylık evliyim 25haftalık hemileyim demiş

Nasıl oluyor ben anlamadım.

eşiniz ana kuzusu mu? bazı erkekler yaşları kaç olursa olsun hatta evli bekar farketmeksizin hala annelerinin o minik erkek çocuğuymuş gibi davranıyorlar.ama ben onları suçlamıyorum.tamamen ailenin yetiştirme tarzıyla alakalı.ben de böyle annesine aşırı bağlı hatta bağımlı olan birisiyle evliliğin eşiğinden döndüm,çok şükür ki bitmiş.işiniz gerçekten zor.ortada daha doğmamış yavrucak var fakat siz önce kendi sağlığınızı sonra bebeğinizi düşünün.

Boşanma arefesinde olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. 9 yıllık evlilik ve 2 çocuk var. Hoc bir sorun olmayan bi evlilik ama seni mutlu edemiyorum diyen ama mutlu etmeye bile çalışmayan bir koca var. Bizde son konuşmayı yaptık bana kararının kesin olduğunu söyledi ben tekrar deneyelim dedim ama adam kafasında bitirmiş tekrar denesek nolucak beni gerçekten hic mutlu etmedi. Oysa ben mutlu olmaya hazır bekledim hep..

10 aydır evli olunca niye ev görmesi olmuyor onu anlamadım herkesin meşaketleri var ancak fırsat bulmuşlardır.. bide yeni evli birine hemen gitmeyi belki doğru bulmamışlardır.

kusura bakma ama içinde birak sevgiyi. insanlık bile olmayan birinden son bir bakış, pişmanlık falan umut etmişsin. kurtul bu insanlardan allah yardimcin olsun.

Siz kafada bitirin önce böylelikle ondan umutta beklememiş olursunuz.
Kafamda bitmiyor işte. Bu gün bile o kadar özlediğimi düşündüm ki. Bebeğimin kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim hep omunla yapmayı hayal ettiğimiz şeyleri tek başıma yaptım şok zoruma gitti. Birde biz eltimle konuşmuyorduk bana kötü davrandı bir kaç laf söyledi diye bu gün gördüm inst eklemişler birbirini ben ortadan kalkınca sorunda ortadan kalkmış bilmiyorum içim ezildi sanki

Bende hep bekledim bir kez ama bir kez gelsin diye çabalasın diye bekledim mutlu olmayı edilmeyi bekledim ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…