kızlar daha öncede yazmıştım benim de eşimin de evliliğe alışma da sorunları vardı ama çok şükür atlattık şu anda hamileyim 25 hafta oldu ve preeklemsi var 2 gün önce eşimle evde çok hafif tartıştık kavga denilemez ağız dalaşı gibi bişeydi benim tansiyonlarım yüksekti zaten fenalaştım hast kaldırdılar 180/110 du tansiyonum bebek riske girmişti yatış verdiler ebeler sessiz ortamda kal tek başına dinlen dediler odadan herkes çıktı eşimin annesi babası kaldı nasılsın bile demiyodu annesi dövecek gibi bakıyordu bir kaç gün öncesinde tüm aile toplanıp ev görmesine gelicez demişti bende rahatsızım sürekli yatıyorum 10 aydır evliyiz şimdi ev görmesi mi olur demiştim o yüzden galiba öfkeli bakıyordu ben yalnız kalıp dinlenmek istediğimi söyledim birden üzeime geldi sen zaten bizi sevmedin bizi istemedin diye bağırmaya başladı odada ben daha fazla tartışmamak için dışarı çıktım kolidorda bayılmışım tansiyonum çok yükselişmiş ben o haldeyken bile nasıl diye sormayıp bana aileme hakaret edip ne olursa olsun demiş ve gitmişler eşim o an orda değildi ben kendime gelince görmek istedim ama oda benim ailemin üzerine yürüyüp arabaya binip çelip gitmiş. Ben aradım açmadı hakaretler etti annemi odadan kovmuş istemiyorum sizi demişsin dedi asla o cümleleri kurmadım şimdi ne arıyor ne soruyor bebeğini Nil’e merak etmiyor doktor bebeği alabilirim dediği halde o gece çekip gitti ve bana bu halimde boşanıcaz dedi ne olur dua edin bana neden anlamıyorum daha o akşam eve geldiğinde nasıl aşık olduğunu anlatıyodu kızımın eşyalarnı yerleştirmiştl annesini gördü geldi terlesştik zaten sonra da düşüm bu sensiz yaşayamam diyen adam şimdi beni bu halimde yalnız bıraktı çok kötüyüm bebeğimin de Benim de hayati riskimiz varken nasıl bizi aramaz sormaz yalnız bırakır nasıl