bir de tavsiyem yeni fark etmiş gibi söyle istersen, nereden geldi anlamadım sanırım sokak hayvanından de, hemen şampuanladım sana söyledim deartık yalan ama ne yaparsın, utanmış da söyleyememişsin.. biliyordun da söylemedin diye şeyedebilir biraz
açıcı derken oksidan kremi diyorum canım, hani boya kitlerinin içinden çıkan. mesela 7liklere kadar genelde %20 olur oksidan kremi, koyu renk boya alsan da ayrı olarak 2 tane %30luk oksidan al, bir buçuğuna kadar kullan, kutudaki renkten daha açık tutar en fazla.. sonra saç maskesi argan yağı keratin yağı falan kullanırsın, redist tavsiyemdirYa canim oyle rahatlattin ki beni gece gece inan çok tesekkür ederim sana. E acici kullaninca saclarinda yanma kirilma kopma falan oldumu? Olmadi bende yapicam artik mecburen napayim. Evet canim bu arada pek yeni sayilmayiz 1 aydan daha kisa bi sure sonra 1. Yilimiz olucak. Hem saglikci hem hayvansever olmasi benim icin buyuk avantaj ama iste bit biraz tiskindirici bi konu. Tereddutl.erim var. Olmadi soyluycem ya
şimdi google amcaya sordum, benzin istasyonlarında diyor kimi forumlarda falan, ama bilemedimSoylemeye cesaretlenirsem oyle yapayim canim cunku ondan birsey saklamama cok kiziyor. Ya umarim onda da yoktur. Çok çekinicem soylerken bide canim gaz yagini nerden bulabilirim? Bilgin var mi?
açıcı derken oksidan kremi diyorum canım, hani boya kitlerinin içinden çıkan. mesela 7liklere kadar genelde %20 olur oksidan kremi, koyu renk boya alsan da ayrı olarak 2 tane %30luk oksidan al, bir buçuğuna kadar kullan, kutudaki renkten daha açık tutar en fazla.. sonra saç maskesi argan yağı keratin yağı falan kullanırsın, redist tavsiyemdir
Aman canım oriel değil aman.. oriel tabi bit falan bırakmaz ama yıpratır ve kendin beceremezsin.
saçın uzun diye iki kutu boya kullanıyorsan açıcıyı da 3e yakın kullan derim.
1 yıl dolacaksa tamamdır
hayvansever adam iyidir zaten, merak etme anlar diye umuyorum. tavrı değişirse de bit bulaşmasın diye önlemden olabilir alınma, sen yine de de seni düşündüğümden hemen söyledim, aman dikkat et kedin de var falan dersin.. onu düşündüğünü anlarsa kıyamaz zaten
açıcı derken oksidan kremi diyorum canım, hani boya kitlerinin içinden çıkan. mesela 7liklere kadar genelde %20 olur oksidan kremi, koyu renk boya alsan da ayrı olarak 2 tane %30luk oksidan al, bir buçuğuna kadar kullan, kutudaki renkten daha açık tutar en fazla.. sonra saç maskesi argan yağı keratin yağı falan kullanırsın, redist tavsiyemdir
Aman canım oriel değil aman.. oriel tabi bit falan bırakmaz ama yıpratır ve kendin beceremezsin.
saçın uzun diye iki kutu boya kullanıyorsan açıcıyı da 3e yakın kullan derim.
1 yıl dolacaksa tamamdır
hayvansever adam iyidir zaten, merak etme anlar diye umuyorum. tavrı değişirse de bit bulaşmasın diye önlemden olabilir alınma, sen yine de de seni düşündüğümden hemen söyledim, aman dikkat et kedin de var falan dersin.. onu düşündüğünü anlarsa kıyamaz zaten
nalburlara da sor istersen. bak gaz yapı ile ilgili konu da buldumMissWitch
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dokulme-ve-sac-bakimi-icin-gazyagi.377692/
ben kaçıyorum artık bu arada izninle, iyi geceler
Aslinda butun bitleri sirkeleri oriellemek lazim gorsunler gunlerini ayy suan bile kasiniyorum ne pislik biseyTavsiyelerini degerlendiricem canim cok sagol zaten bu bitlerden kurtulabilirsem bakim sart oldu sac derimi kemirdiler kizarik hep. Ayrica kasintiya bagli kepeklerimde oldu. Allahim dusmanima vermesin. Yarin yine bi baktiririm bakalim kac tane cikicak. En son dun ilacladim bocem cikmadi cok cukur . Insallah dedigin gibi o da halden anlar anlamazsa bulasmadiysa bile bulastiririm valla
bulaştır tabi çekerse anlar sağlıkçı adam halden anlamazsa hak eder
gaz yağı kepeğe dökülmeye iyi geliyormuş gönderdiğim konuyu da oku derim şaştım kaldımbelki senin de saçına iyi gelir
iyi geceler tekrar canım, sonuçları bildir olur mu
aman deme öyle, öyle yüzeysel bir adam değildir sanmam. ben vallahi hayvan severlere güvenirim, daha derin yaşarlar duygularını gibi geliyor, hani bir iki aylık olsanız neyse de, eh olgunlaşmış da ilişkiniz..Aynen canim attigin yaziyi bende okudum bit harici dokulmeye bile iyi geliyormus saci besliyormus mutlaka uygulayacagim ama agir kokusu var o biraz kotu iste. Yinede denicem bakalim insallahsonuclari bildiririm canim cok cok sagool Bide bitliyim diye ayrilmasin Tekrardan iyi geceler canim öptüm seni
aman deme öyle, öyle yüzeysel bir adam değildir sanmam. ben vallahi hayvan severlere güvenirim, daha derin yaşarlar duygularını gibi geliyor, hani bir iki aylık olsanız neyse de, eh olgunlaşmış da ilişkiniz..
çok mızmız pimpirikliyse, zaten sık kavga ediyorsanız ya da aranız kötüyse tabi söylemeyebilirsin. ben iyi bir ilişkiniz olduğu izlenimini aldım nedense, ondan dedim. yine de en doğrusunu sen bilirsin.
sen o btlense ayrılmazsın değil mi? bit yüzünden ayrılır mı insan.. öyleyse zaten çok yanlış tanımışsındır.. ay ne diyim, olmasın öyle şeyler .. sen tanırsın çocuğu, düşün taşın. hem sağlıkçı, hem hayvansever, hem saçını öpüp kokluyor, hem bir yıllık ilişki... ne bileyim, bence olmaz öyle şeyler, zaten ıkınıp sıkılıyorsun diye sana üzülür gibi geliyor. yani sağlam adamlar öyle yapar değil mi
Allahımmmm evi kimya deposuna dönerdin bu neeCanım söyleyip söylememekte kararsız kaldım bilemiyorum. Bugun kosa kosa aktara gittim Lavanta Yağı aldım. Çamterebentin almadım şuan çünkü saçlarımı kötü yapıyor bunu deniycem. Nasıl kuallanmamı önerirsin? Bide gelirken 1 kutu daha ilaç aldıım ohh insallaahh kurtulurum. Babama da gaz yagı siparis ettim adam şaşırdı lazım dedim artık napim
Allahımmmm evi kimya deposuna dönerdin bu nee
Tırstım vallahiSorma canım ya daha sinek ilacı falanda almayı düşündüm ama bunları bi deniyeyim bakalım nolucak. Hepsini geberteceem
Tırstım vallahihızını alamayıp sizinkilere girişmee
İnşallah canım Azmin elinden ne kurtulurki inşallah muaffak olursun.zeytin birazdan gelir cevaplar kendine iyi bak.Ahahah ay Allah korusuuunnn şu bitlerden pardon sirkelerden kurtulsam yeter
İnşallah canım Azmin elinden ne kurtulurki inşallah muaffak olursun.zeytin birazdan gelir cevaplar kendine iyi bak.
aman deme öyle, öyle yüzeysel bir adam değildir sanmam. ben vallahi hayvan severlere güvenirim, daha derin yaşarlar duygularını gibi geliyor, hani bir iki aylık olsanız neyse de, eh olgunlaşmış da ilişkiniz..
çok mızmız pimpirikliyse, zaten sık kavga ediyorsanız ya da aranız kötüyse tabi söylemeyebilirsin. ben iyi bir ilişkiniz olduğu izlenimini aldım nedense, ondan dedim. yine de en doğrusunu sen bilirsin.
sen o btlense ayrılmazsın değil mi? bit yüzünden ayrılır mı insan.. öyleyse zaten çok yanlış tanımışsındır.. ay ne diyim, olmasın öyle şeyler .. sen tanırsın çocuğu, düşün taşın. hem sağlıkçı, hem hayvansever, hem saçını öpüp kokluyor, hem bir yıllık ilişki... ne bileyim, bence olmaz öyle şeyler, zaten ıkınıp sıkılıyorsun diye sana üzülür gibi geliyor. yani sağlam adamlar öyle yapar değil mi
Ayyy kıyamamm zeytinnnn nerdesinnnnZeytin gelmiş bana yazmamış
Ayyy kıyamamm zeytinnnn nerdesinnnn
Gelir birazdan canım Ayyy çokk güldüm bide alıngann20 dakika önce burdaymış, beni unuttu