- 21 Nisan 2016
- 201
- 96
- 30
Gelir birazdan canım Ayyy çokk güldüm bide alıngann
Bitler beni alıngan yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelir birazdan canım Ayyy çokk güldüm bide alıngann
Hahaha çok yaşa emi senBitler beni alıngan yaptı
Hahaha çok yaşa emi sen
Canım söyleyip söylememekte kararsız kaldım bilemiyorum. Bugun kosa kosa aktara gittim Lavanta Yağı aldım. Çamterebentin almadım şuan çünkü saçlarımı kötü yapıyor bunu deniycem. Nasıl kuallanmamı önerirsin? Bide gelirken 1 kutu daha ilaç aldıım ohh insallaahh kurtulurum. Babama da gaz yagı siparis ettim adam şaşırdı lazım dedim artık napim
ay alemsin MissWitch dışarıdaydım mobilden girdim onu görmüşsün bu kk kapatsan bile bir süre online gösteriyor sanırım zaten
ne yaptın? geldi mi gaz yağı bakalım, kızarttın mı bugün de sirkeleri düzleştiriciyle
canım bilmem ki lavanta yağını saçına deneyeceksin değil mi, ay onu hiç bilemedim dur google a sorayım ben de zarar vermesin saçına doğrusunu bulalım
dolabının içine de birkaç damla damlat istersen :)
Paranit.....sirkeleri bile dokuyor keslinlikle tavsiyw exerim
Hayvandan bitmi bulaştı hayvanlarda bit değil pire olur acaba kürlerdenmi oluştu veya birinden bulaşmıştır saçını boya kurtul
Evet canım sokak hayvanından bulaştı önceki bitimde ondan olmuştu bu ikinci vakam benim
Şuan boyamayı düşünmüyorum diğer yolları deniyorum en son onu deniycem bu arada önceki bit olayında annemde de olmustu sacını boyamıstık yine cözüm olmamıştı ölmemişlerdi. 1 sirke dahi kalsa canlanıyor nomissiz
Allah Allah nasıl saçını boyadıda geçmedi biraz uzun tutsaydı kafasında ayrıca hala iddaa ediyorum hayvandan bit bulaşmaz kaynağı iyi araştır hangi haytanmış bitli olan
hadi bakalım inşallah kurtulacaksın böyle böyleCanım bende baktım da yastığınıza damlatın diyor saçınıza kulak arkasına ensenize yapın tarayın bekletin yıkayın diyor bugun yastıgıma dolabıma damlatıcam yarında kafamda denicem bakalım. Kokusu çok hoş bence ben çok sevdim biraz pahalı geldi fiyatı minnacık şişe. Ama olsun şunlardan kurtulayımda hiç sorun değil.
ben de öyle sanıyordum, pire zaten insana çok çoook zor geçer, o da bahçede çok vakit geçirilirse. bit de bulaşmaz biliyordum. benim çocukluğumdan beri haşir neşir olmadığım sokak hayvanı yoktur, herkese de derim hayvandan geçmez diye. buraya da önce öyle yazacaktım ama nette bir baktım bu bitler hayvandan insana geçermiş meğerAllah Allah nasıl saçını boyadıda geçmedi biraz uzun tutsaydı kafasında ayrıca hala iddaa ediyorum hayvandan bit bulaşmaz kaynağı iyi araştır hangi haytanmış bitli olan
hadi bakalım inşallah kurtulacaksın böyle böyle
lavanta yağı orjinalse pahalı oluyor malesef, ama inşallah işe yarar, sirkeden çıkan olursa hemen kaçırır
gazyağı saçı yakmaz canım sanmam.. belki sertleştirir ama bakımını yaparsın sonra, gerçi baksana konu açmışlar gaz yağıyla saç bakımı diye
azalmasına çok sevindim, böyle böyle bitecek inşallah. düzleştiriciden umutluyum sirkelerde
inşallah yarın daha da azalmış olur
hani genelde hayvanların parazitleri insanda pek yaşayamaz ya, ondan ben de bulaşmaz sanıyordum. mikroplar bile kendi türleri arasında bulaşıcıdır diye. meğer bu bit denen bela kuştan kediye insana hepsinde yaşarmış.. ben sokakta haşir neşirim sanırım ondan hiç kapmadım, eve de damlasız almamBende iddaa ediyorum hayvandan bulaştı. Kedilerden bulaştı. Sokaktan alıp eve soktuğumuz kedimiz vardı halının üzerine yatardı o eve geldiğinden sonra kaşınmaya başladık başka bi bulaşma yolu yoktu. Kimseyle yakın temasımızda yoktu. Hem neden sokak hayvanlarından bulaşmasın ki. Çöplere yemek aramaya girmiyorlar mı? Veya başka kirli ortamlarda bulunuyorlar. Bende önceden sadece pire olur sanıyordum ama bitte gelebiliyormuş. Başına gelince anlıyor insan. Allah kimseye vermesin.
ben de öyle sanıyordum, pire zaten insana çok çoook zor geçer, o da bahçede çok vakit geçirilirse. bit de bulaşmaz biliyordum. benim çocukluğumdan beri haşir neşir olmadığım sokak hayvanı yoktur, herkese de derim hayvandan geçmez diye. buraya da önce öyle yazacaktım ama nette bir baktım bu bitler hayvandan insana geçermiş meğer
yine de kaynak farklı olabilir tabi bariz hayvandaki bit görülmediyse
MissWitch canım bir de meğer kaynak sağlıkçı sevgilinmiş o da senden gizliyormuş