Kekler - Pastalar Bisküvili Oreolu Browni Kek- Ülker Çikolata Sponsorluğunda

Bana bunu yapmıycaktın kaptan 3 haftadır ağzıma şeker sürmüyordum bunu yapmayacaktın
Aaaaa yasak cıs burası gelme çık çık çabuk liste yüzde offf offff sen ki irade temsili bir insan sen ki 3 haftadır direnen insan sen ki yüzdelerin kraliçesi lütfen yapma bunu lütfennnn

Aaaaa yasak cıs burası gelme çık çık çabuk liste yüzde offf offff sen ki irade temsili bir insan sen ki 3 haftadır direnen insan sen ki yüzdelerin kraliçesi lütfen yapma bunu lütfennnn
Oyyyy kıyamam sana kaptanların en becerikli kraliçesi
Yapsam bile bi çataldan fazla yiyemem ki tatlı gitmiyo artık korkma kiiii yapmam uğraşamam yani.
Ama mezun olursam yapar hepsini gömerim acımam şimdiden söyleyim.
Bu arada ellerine sağlık kuzum harika ötesi bişey olmuş.

Ye mezun olunca helali hoş olsun canım benim çok sağol biliyorum senin iradeni

Bre vicdansız takım kaptanı böyle kek yapar mı? Kalori bombası :)
Kekle çok aram yoktur ama bunu kesinlikle reddedemezdim efsane olmuş. Ellerine sağlık

Son düzenleme:
Bre vicdansız takım kaptanı böyle kek yapar mı? Kalori bombası :)
Kekle çok aram yoktur ama bunu kesinlikle reddemezdim efsane olmu. Ellerine sağlık
Ama siz rakip takımsınız di miiii
Yiyin yiyin afiyet şeker olsun, löp löp yağ olsun. Takıma da öğret bunu sen hepsi yesin
Ahahahahha yawrum ben mezun oldum yiyebiliyor dolayısıyla ama sadece bir dilim takımada ödül bu mezuniyet kutlama mezun olana bu kekten veriyoruz yoksa yokkkkkk

Bu oreo denen zıbıdıya sinir oluyordum herşeye maydonoz olup herşeyin içine giriyor diye
Ama geçen nogger oreo almış eşim ben de açtım hemen bir ısırık aldım
Yok böyle bi tat
O yüzden sempatim oluştu bu zıbıdıya
Elinize sağlık başarılar dilerim.

Canım kokusu buraya kadar geldi eline sağlık can dostum

Bende senin gibi düşünüyordum ki bu keki yiyene kadar teşekkür ederim çok keşke tattırma imkanım olsa bende bir koca var ki gurme gibi herşeyi yemez o bile bayılarak yediyse beğenmeyen olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…