- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
- Konu Sahibi Kelebek2356
Emek kokuyor emek
Muhteşem olmuş rakibem
Muhteşem olmuş rakibem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh afiyet olsun bol incir güzel çalışan sindirim sistemi demekYemiş kadar oldum kuzum, sağolasın.
Hatta krizimi aşmak için bahçeye inip, incir toplayıp yedim. Tüm tatlı hırsımı incir ağacından çıkardım.
Sağolasın kuzumm.Ohhh afiyet olsun bol incir güzel çalışan sindirim sistemi demek
Aslında ben pratik sever bir insanım bana zor gelmediyse size hiç gelmez öyle oyalayacak birşey değil herşeyi çırparak karıştırarak hazırlayıp birleştir sür fırına bişey deneseniz anlarsınız teşekkür ederim ayrıca bu tat için değer bence misafirlik olay bir kekYapması biraz meşakatli ama yemesi bi okadar zevkli bi tarife benziyor Ellerine sağlik
Tavsiye ederim bereketli ayrıca ben o dilimleri ikiye böldüm tekrar misafirim geldi 8 dilim oldu 16 dilimFarklı harika bir kek olmuşş. Daha neler göreceğiz acaba bir keksever olarak bu tarifide mutlaka deneyeceğim..
Ellerinize sağlık yarışmada bol şans..
Çok teşekkür ederim tadı da aynı orantıdaOyyyy oyyyy görüntü harika ellerinize sağlık..
Teşekkür ederim canım çok sağolEmek kokuyor emek
Muhteşem olmuş rakibem
Oyyyy kuzummm çok teşekkür ederimKaptanim cok guzel olmuş ellerinize sağlik
Kankammm teşekkür ederim çok sağol senide bekliyorumVay kankeytam yaa dokturmussun:)) masallahhh eline saglik
Çok teşekkür ederim canım benimMuhteşem görünüyor ellerinize sağlık
Insallah bugun yarin acarim konuyu bende:))Kankammm teşekkür ederim çok sağol senide bekliyorum
Nerdesin hemen gelimBeklerim Halen yenmeyen 5.5 dilim var büyük büyük
Aslında ben pratik sever bir insanım bana zor gelmediyse size hiç gelmez öyle oyalayacak birşey değil herşeyi çırparak karıştırarak hazırlayıp birleştir sür fırına bişey deneseniz anlarsınız teşekkür ederim ayrıca bu tat için değer bence misafirlik olay bir kek
Aydın bekliyorum açtım kapıyıNerdesin hemen gelim
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım cok orijinal bir tarifmis :) başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık Duzssuzzzzz
Yarışmada başarılar dilerimm.
Ellerinize sağlık ,iştah çekici güzel sunumlu bir kek olmuş,başarılar dilerim.Herkese merhaba
Bollll tarifli bir yarışma olacağından şüphem Yok ki kek sevmeyen yoktur. Bende düşündüm ve değişik bir tat yapmaya karar verdim.
Ve bu muhteşem birşey mutlaka bir kere olsun denemeniz lazım ki müptelası olacaksınız. Bir kere bütün herşey el değmeden çırpılarak yapılıyor bisküvi kısmı dahil bunu da itiraf edeyim ben dayanamayıp ılıkken yedim:) Ve hepinize başarılar dilerim direk tarifime geçiyorum.
Bisküvili oreolu browni kek için malzemeler
Öncelikle bisküvisi için
•bir yumurta
•125 gram tereyağı
•1 su bardağından bir parmak eksik şeker
•2 -2.5 su bardağı un
•1 su bardağı damla çikolata
•vanilya
•bir çay kaşığı karbonat
•bir çimdik tuz
Eki Görüntüle 2175228
Browni kısmı için malzemeler
•3 yumurta
•75 gram tereyağı
•yarım bardak şeker
•yarım bardak un
•bir yemek kaşığı kakao
•vanilya
•bir çimdik tuz
•2 paket bitter çikolata
Arasına 27 adet oreo
Eki Görüntüle 2175250
Şimdi yapılışa geçelim bisküvili kısım için tereyağı ve şeker çırpılır yumurta eklenir çırpmaya devam edilir ve toz malzemeler eklenir ele yapışmayacak ama çok katı olmayan bir hamur elde edilir toparlanması yeterlidirEki Görüntüle 2175229
Bitter damla çikolata ilave edilip spatula ile karıştırıp buzdolabına kaldırılırEki Görüntüle 2175231 Eki Görüntüle 2175232
Browni kısmı için tereyağı ocakta eritilir ve içine iki paket bitter ilave edilip eritilir ve ılımaya bırakılır
Eki Görüntüle 2175234 Eki Görüntüle 2175235 Bir kabın içinde şeker ve yumurta güzelce çırpılır Eki Görüntüle 2175236
İçine erimiş çikolata ilave edilir karıştırmaya devam edilir ve un vanilya kakao tuz ilave edilip browni de hazır edilir
Eki Görüntüle 2175237
Kelepçeli kalıbımıza dolapta bekletilen bisküvi tabanımız güzelce yayılır eşit olmasına özen gösterilir
Eki Görüntüle 2175238 Eki Görüntüle 2175239 Oreolar dizilir ve kek karışımı en üste dökülür
Eki Görüntüle 2175240 Eki Görüntüle 2175240 Eki Görüntüle 2175241 Eki Görüntüle 2175242
180 derecede yaklaşık 30 - 40 dakika arasında pişti benim kekim ve sunummmmm
Eki Görüntüle 2175243 Eki Görüntüle 2175244 Eki Görüntüle 2175246 Eki Görüntüle 2175248 Eki Görüntüle 2175249 Eki Görüntüle 2175251 Eki Görüntüle 2175252 Eki Görüntüle 2175253 Eki Görüntüle 2175254 Eki Görüntüle 2175255 Eki Görüntüle 2175256 Eki Görüntüle 2175264 Eki Görüntüle 2175265 Eki Görüntüle 2175266 Eki Görüntüle 2175267