- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Ahh canım eylülde oradayım :)Bide fırında kokusunu duyaydın incemmmmm gel yapayım sana hemen çok teşekkür ederim
Tanıştırayım jıst ve kurabiyeli browni kekimvur vur daha ölmedim, bu ne be
Çok teşekkür ederim deneyin mutlaka tavsiye edilirHarika görünüyor bende en yakın zamanda denerim insallah
Oooo gözlerim yaşardı teşekkür ederim davşanımmmKesinlikkkle favorimsin:)
Bi kek anca bu kadar guzel olabilir
Sagol canin:)Oooo gözlerim yaşardı teşekkür ederim davşanımmm
BekliyorumSagol canin:)
Herrrr an rakiben olabilirim yalniz
Sen hic yemedin mi bundanBekliyorumama yemek Yok liste
Kuşum benim liste gibi derdim olmadığı için o dilimi ikiye bölüp yedim ılıkken ama bir daha yemedim eşim çok beğendi o yedi birde misafire koydum bitti gitti yapsam tekrar yer eşimSen hic yemedin mi bundanbi tadimlik yerdim ben kesin oreolu bidee
Teşekkür ederim canım çok sağolEllerine sağlık canım...
Mükemmel ötesi...
Bol şans
Teşekkür ederim canım çok sağol
Yok kızzz katıl katıl valla bak ben her kategoride yapmak isteyip yapamadığım yemeği yada uzun zamandır yapmadığım yemeği yapmaya çalışıyorum bahaneyle bu keki de çoktandır istiyordum yapayım diye ondan yaptım keyfine zaten benimki tamamen katıl lütfenBende katılacağım ama senin tabağı görünce , tırstım
Gömeceksin sen bu tabakla beni...
Yok kızzz katıl katıl valla bak ben her kategoride yapmak isteyip yapamadığım yemeği yada uzun zamandır yapmadığım yemeği yapmaya çalışıyorum bahaneyle bu keki de çoktandır istiyordum yapayım diye ondan yaptım keyfine zaten benimki tamamen katıl lütfen
Yok yahu ne rezilliği katıl lütfen tekrar teşekkür ederimBen ilk defa katılacağım...
Acemiyim
Rezil olmayayımda
Ama gerçekten çok leziz görünüyor...
Ellerine sağlık
Supersin canim:)Kuşum benim liste gibi derdim olmadığı için o dilimi ikiye bölüp yedim ılıkken ama bir daha yemedim eşim çok beğendi o yedi birde misafire koydum bitti gitti yapsam tekrar yer eşim
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim