Tatlı Tarifi Bisküvili Mousse

kariyerkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
820
2.326
63
Alanya
Herkese merhaba! Sevgili Elalis 'in kızı olduğum için eminim çok daha iyisini bekliyordunuz ancak bu kez şansım pek yaver gitmedi ve istediğim gibi bir sunum elde edemedim. Ancak tat konusunda eşimin bayıldığını söyleyebilirim. Gerçekten enfes ve de hafif bir tatlı oldu Sunumu çok da şey yapmayın, denemek isterseniz buyrun tarife geçelim

İlk olarak, çok az malzememiz var ve bu da ne kadar basit olduğunun kanıtı oluyor.

Üç paket N**** (Siyahi)/burçak bisküvi
200 gram Pınar Labne
2 adet muz

Bisküvileri rondodan geçirip kum haline getiriyoruz. Daha sonra labneyi döküp karıştırmaya devam ediyoruz. Muzları da ekleyip mousse kıvamı aldığında isterseniz sıkma poşetinde, isterseniz de kaşıkla kaselere döküp servis ediyoruz. Süslemesi de size kalıyor, işte bu kadar basit!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaaaaaa orada bir kedi gördüm sanki

Ellerine sağlık canım cidden çok güzel olmuş
Anasının kızı ne olacak
Yarışmada bol şans diliyorum
Anasindan kurtulalım derken kızına yakalandık ellerine sağlık canım aramıza hoşgeldin
Elalis'in kızı olduğun o kadar belli ki Anasına bak kızını al diye boşa dememişler:)Ellerine sağlık canım,bol şanslar
Elalis en dişlisi burada koş gel
Yaaaaaa orada bir kedi gördüm sanki

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim sizler cok daha iyisiniz Ve evet, iki kedi de bende var

Annesinin kuzusu
Senin büyüyüp de burda benimle yarışmalara katılman bile yeter
Sunumun da güzel olmuş bebeğimeminim tadı da nefistir, afiyet olsun size
Amaaaa bu kem gözlü Canfeb var yaaa kesin nazar etti sana
Ellerine sağlık canımın içi, başarılar diliyorum

Ben de görecek miyim acaba

İnsanın adı çıkacağına diye boşa dememişler ,limona zaafım var ama gözüm üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…