- Konu Sahibi kariyerkadin
-
Yaaaaaa orada bir kedi gördüm sankiHerkese merhaba! SevgiliElalis 'in kızı olduğum için eminim çok daha iyisini bekliyordunuz ancak bu kez şansım pek yaver gitmedi ve istediğim gibi bir sunum elde edemedim. Ancak tat konusunda eşimin bayıldığını söyleyebilirim. Gerçekten enfes ve de hafif bir tatlı oldu Sunumu çok da şey yapmayın, denemek isterseniz buyrun tarife geçelim
İlk olarak, çok az malzememiz var ve bu da ne kadar basit olduğunun kanıtı oluyor.
Üç paket N**** (Siyahi)/burçak bisküvi
200 gram Pınar Labne
2 adet muz
Bisküvileri rondodan geçirip kum haline getiriyoruz. Daha sonra labneyi döküp karıştırmaya devam ediyoruz. Muzları da ekleyip mousse kıvamı aldığında isterseniz sıkma poşetinde, isterseniz de kaşıkla kaselere döküp servis ediyoruz. Süslemesi de size kalıyor, işte bu kadar basit!
Eki Görüntüle 2598428 Eki Görüntüle 2598431 Eki Görüntüle 2598434 Eki Görüntüle 2598435 Eki Görüntüle 2598437 Eki Görüntüle 2598438 Eki Görüntüle 2598442 Eki Görüntüle 2598444 Eki Görüntüle 2598445
Ellerine sağlık canım cidden çok güzel olmuş
Anasının kızı ne olacak
Yarışmada bol şans diliyorum
Anasindan kurtulalım derken kızına yakalandıkellerine sağlık canım aramıza hoşgeldin ♥
Analı kızlı ocağimiza incir ağacı dikilmiştir kızlar .
Üç malzemeyle füze gondermişsin benim kostebeklere
Tatlım yarışmada bol şans ve başarılar diliyorum.
Aramızda olduğun için çok sevindim.
Elalis'in kızı olduğun o kadar belli kiAnasına bak kızını al diye boşa dememişler:)Ellerine sağlık canım,bol şanslar
Yaaaaaa orada bir kedi gördüm sanki
Ben de görecek miyim acabaAnnesinin kuzusu
Senin büyüyüp de burda benimle yarışmalara katılman bile yeter
Sunumun da güzel olmuş bebeğimeminim tadı da nefistir, afiyet olsun size
Amaaaa bu kem gözlüCanfeb var yaaa kesin nazar etti sana
Ellerine sağlık canımın içi, başarılar diliyorum ❤
İnsanın adı çıkacağına diye boşa dememişler ,limona zaafım var ama gözüm üstündeAnnesinin kuzusu
Senin büyüyüp de burda benimle yarışmalara katılman bile yeter
Sunumun da güzel olmuş bebeğimeminim tadı da nefistir, afiyet olsun size
Amaaaa bu kem gözlüCanfeb var yaaa kesin nazar etti sana
Ellerine sağlık canımın içi, başarılar diliyorum ❤
İnşallah nevoşum sana da nasib olsun,diğer arkadaşlarımıza daBen de görecek miyim acaba
Seni oylamada geçeceği günleri göreceğiz inşaallahİnşallah nevoşum sana da nasib olsun,diğer arkadaşlarımıza da ❤ ağlamıyorum gözüme toz kaçtı
Hepsini yediniz miHepinize çok ama çok teşekkür ederim sizler cok daha iyisinizVe evet, iki kedi de bende var
Yakın gözlükleri takar bakarız artık hangisi güzel yapmış diyeSeni oylamada geçeceği günleri göreceğiz inşaallah
Yok ya biz o kadar yaşlımıyızYakın gözlükleri takar bakarız artık hangisi güzel yapmış diye
Senin kızlar,benim kız,koalasu,diğer kızlar
O iş bizde
Hele bir o günler gelsin de,çekiştirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?